Jméno Mečislava, líbí se vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24750
2.1.19 20:13

@Klopotkova

spíš si děláš/děláte .. tož OK, už v tom nejedu

Hezký nový rok.
Nevím, jak tu fungují admini, ale asi pofiderně, když paní Klapotková neustále provokuje?
Nebo to je úmysl na zvýšení sledovanosti e-mimina?? :mrgreen:

edit admin - odstraněny urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
2.1.19 20:18

@Celina :mrgreen: Celiii, dík, jsem stará dosti sic, ale tohle mne trochu popudilo :mrgreen: takže opravdu děkuji za reakci, trochu jsem vydechla :mrgreen:
jsem zbytečně ohnivá Lvice ,někdy by to chtělo trochu vody :mrgreen:
pak by mne takový troll nerozhodil
každopádně Celince přeji krásný celý nový rok 2019 a splnění všech snů a přání :kytka: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.1.19 20:18
@Lucy75 píše:

@Klopotkova spíš si děláš/děláte ***.. tož OK, už v tom nejedu,

Hezký nový rok.
Nevím, jak tu fungují admini, ale asi pofiderně , když paní Klapotková neustále provokuje ?
Nebo to je úmysl na zvýšení sledovanosti e-mimina ?? :mrgreen:

edit admin - urážky odstraněny

Já jsem na em dlouho, vždy se vyjadřují slušně k tématu, kde se probírají vztahy, tam přispívám o vztazích, kde sex, tam o sexu, kde jména, tam o jménech, kde seriály, tam o seriálech, víc k tomu nemám co říct. Na urážky a provokace jsou tady jiní. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20782
2.1.19 20:30

Dobrý den,

diskutujte prosím k věci a vyhněte se off-topic. Urážlivé komentáře jsem upravila a promazala.

Pokud máte podezření na trolla, tak nám ho prosím hlaste. Denně vnikají desítky až stovky diskuzí.

Přeji krásný a klidný rok 2019 :kytka:
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.1.19 20:38
@Celina píše:
@Lucy75 mě to dřív taky vytáčelo, jde jim jen o pozornost za každou cenu :lol: dnes už mě takoví primitivní trollové nechávají v klidu, spíš je lituji :lol:
I tobě hezký rok :mavam:

Radši si ji nevšímej, nebo dostaneš ban. Měj se hezky Celinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
2.1.19 20:46

@admin respekt, samozřejmě :-) děkuji a přeji Krásný nový rok :srdce: je zde celkem jungle všech možných hlasů, takže logicky smekám za tu práci a jakous/takous korekci…
a děkujeme.. jinak jsem jen v minulé diskusi vyjádřila názor a za tím si stojím.. jsou zde Skutečně uživatelé, kteří zcela evidentně záměrně provokují..

ale to asi (určitě :-) … víte..

Šťastný celý nový rok 2019 :srdce: :andel: :kytka:

Příspěvek upraven 02.01.19 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.1.19 20:47

mám podezření na trolla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
2.1.19 20:53
@Lucy75 píše:
@admin respekt, samozřejmě :-) děkuji a přeji Krásný nový rok :srdce: je zde celkem jungle všech možných hlasů, takže logicky smekám za tu práci a jakous/takous korekci…
a děkujeme.. jinak jsem jen v minulé diskusi vyjádřila názor a za tím si stojím.. jsou zde Skutečně uživatelé, kteří zcela evidentně záměrně provokují..

ale to asi (určitě :-) … víte..

Šťastný celý nový rok 2019 :srdce: :andel: :kytka:

Příspěvek upraven 02.01.19 v 20:47

Hezký nový rok i tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.1.19 10:23
@Božislava píše:
Je to jméno asi tý milenky :think:

Ale kdyz s ní už byla v páře, tak se za ní nestydí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
3.1.19 10:27

Pokud nejde o trolla- Mečislava je dosud užívané jméno v Polsku, domácky „Mětka“. Podle mne příšerné, u nich zhruba tak na úrovni naší Boženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.1.19 10:30
@ropucha 02 píše:
Pokud nejde o trolla- Mečislava je dosud užívané jméno v Polsku, domácky „Mětka“. Podle mne příšerné, u nich zhruba tak na úrovni naší Boženy.

Ne, mě to jméno opravdu zajímalo, na jednom českém kalendáři jsem 1.1. zahlédla jméno Mečislav, tak mě to jméno zaujalo i v ženském rodě.

• Citovat
  • Upravit
53518
3.1.19 10:37
@ropucha 02 píše:

Jednu Boženu znám a všichni jí říkají Boženko. Je to sympatická a šikovná paní. Její jméno mi nepřijde hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.1.19 10:58
@ropucha 02 píše:

To me teda prijde daleko horsi Malgorzata nebo Gražyna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
3.1.19 11:02

@Russet Mně to jméno taky nepřijde nijak hrozné. Asi bych ho nedala, ale pokud se tak někdo jmenuje, tak mi to nepřijde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
3.1.19 11:04
@Klopotkova píše:
Ne, mě to jméno opravdu zajímalo, na jednom českém kalendáři jsem 1.1. zahlédla jméno Mečislav, tak mě to jméno zaujalo i v ženském rodě.

Já žádnou Mečislavu neznám, nedala bych ji… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze