Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezký nový rok.
Nevím, jak tu fungují admini, ale asi pofiderně, když paní Klapotková neustále provokuje?
Nebo to je úmysl na zvýšení sledovanosti e-mimina?? ![]()
edit admin - odstraněny urážky
@Celina
Celiii, dík, jsem stará dosti sic, ale tohle mne trochu popudilo
takže opravdu děkuji za reakci, trochu jsem vydechla ![]()
jsem zbytečně ohnivá Lvice ,někdy by to chtělo trochu vody ![]()
pak by mne takový troll nerozhodil
každopádně Celince přeji krásný celý nový rok 2019 a splnění všech snů a přání
dík
@Lucy75 píše:
@Klopotkova spíš si děláš/děláte ***.. tož OK, už v tom nejedu,edit admin - urážky odstraněny
Hezký nový rok.
Nevím, jak tu fungují admini, ale asi pofiderně , když paní Klapotková neustále provokuje ?
Nebo to je úmysl na zvýšení sledovanosti e-mimina ??
Já jsem na em dlouho, vždy se vyjadřují slušně k tématu, kde se probírají vztahy, tam přispívám o vztazích, kde sex, tam o sexu, kde jména, tam o jménech, kde seriály, tam o seriálech, víc k tomu nemám co říct. Na urážky a provokace jsou tady jiní. ![]()
Dobrý den,
diskutujte prosím k věci a vyhněte se off-topic. Urážlivé komentáře jsem upravila a promazala.
Pokud máte podezření na trolla, tak nám ho prosím hlaste. Denně vnikají desítky až stovky diskuzí.
Přeji krásný a klidný rok 2019 ![]()
Lucka
@Celina píše:
@Lucy75 mě to dřív taky vytáčelo, jde jim jen o pozornost za každou cenudnes už mě takoví primitivní trollové nechávají v klidu, spíš je lituji
I tobě hezký rok
Radši si ji nevšímej, nebo dostaneš ban. Měj se hezky Celinko.
@admin respekt, samozřejmě
děkuji a přeji Krásný nový rok
je zde celkem jungle všech možných hlasů, takže logicky smekám za tu práci a jakous/takous korekci…
a děkujeme.. jinak jsem jen v minulé diskusi vyjádřila názor a za tím si stojím.. jsou zde Skutečně uživatelé, kteří zcela evidentně záměrně provokují..
ale to asi (určitě
… víte..
Šťastný celý nový rok 2019
![]()
Příspěvek upraven 02.01.19 v 20:47
@Lucy75 píše:
@admin respekt, samozřejměděkuji a přeji Krásný nový rok
je zde celkem jungle všech možných hlasů, takže logicky smekám za tu práci a jakous/takous korekci…
a děkujeme.. jinak jsem jen v minulé diskusi vyjádřila názor a za tím si stojím.. jsou zde Skutečně uživatelé, kteří zcela evidentně záměrně provokují..ale to asi (určitě
… víte..
Šťastný celý nový rok 2019
Příspěvek upraven 02.01.19 v 20:47![]()
![]()
Hezký nový rok i tobě ![]()
@Božislava píše:
Je to jméno asi tý milenky
Ale kdyz s ní už byla v páře, tak se za ní nestydí ![]()
Pokud nejde o trolla- Mečislava je dosud užívané jméno v Polsku, domácky „Mětka“. Podle mne příšerné, u nich zhruba tak na úrovni naší Boženy.
@ropucha 02 píše:
Pokud nejde o trolla- Mečislava je dosud užívané jméno v Polsku, domácky „Mětka“. Podle mne příšerné, u nich zhruba tak na úrovni naší Boženy.
Ne, mě to jméno opravdu zajímalo, na jednom českém kalendáři jsem 1.1. zahlédla jméno Mečislav, tak mě to jméno zaujalo i v ženském rodě.
@ropucha 02 píše:
Jednu Boženu znám a všichni jí říkají Boženko. Je to sympatická a šikovná paní. Její jméno mi nepřijde hrozné…
@ropucha 02 píše:
To me teda prijde daleko horsi Malgorzata nebo Gražyna.
@Russet Mně to jméno taky nepřijde nijak hrozné. Asi bych ho nedala, ale pokud se tak někdo jmenuje, tak mi to nepřijde divné.
@Klopotkova píše:
Ne, mě to jméno opravdu zajímalo, na jednom českém kalendáři jsem 1.1. zahlédla jméno Mečislav, tak mě to jméno zaujalo i v ženském rodě.
Já žádnou Mečislavu neznám, nedala bych ji… ![]()