Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ali-Ali píše:
Mam pocit, ze se tak jmenuje dcera Terezy Maxove, jinak jsem to nikde neslysela. V zahranici s cizim prijmenim by mi asi Mina neprislo divne (bez carky), ale v ceskem prostredi a vyzneni se mi to taky moc nelibi.
Oficialne se jmenuje Emma.
A me se to jmeno zase moc libi ☺ takove originalni, nevsedni. ![]()
Libi. Hermina i Mina. Jasmina ne, i kdyz mi prijde, ze ted celkem frci ![]()
@Chaarlynecka píše:
A me se to jmeno zase moc libi ☺ takove originalni, nevsedni.
No to určitě
Dítě by ti asi poděkovalo…
@banibag2 píše:
Někdo tak říká i Dominice, ještě mě napadla Minerva, to by mohla být taky Mína. Jinak za mě nelíbí, přijde mi trošku pro kočičku.
Souhlasim s Dominikou, da se hodne obmenovat, Domca, Mina, Nika, Nikca. Samotna Mina, ani ostatni zde uvedena jmena se mi jinak teda osobne nelibi.
Naše kočička byla Mína
takhle zkráceně pro holčičku se mi to moc nelíbí.
Znám jednu Hermínu, říkají ji Mína. Je to romská rodina a prý se její jméno dědí po generace ![]()
Mina se mi líbí. Mám to spojené s Draculou a Minou Harker (ofiko byla tedy Wilhelmina, což se mi líbí o dost méně).
@cilly píše:
Mina se mi líbí. Mám to spojené s Draculou a Minou Harker (ofiko byla tedy Wilhelmina, což se mi líbí o dost méně).
@lemanka Mám ráda neobvyklá jména. Myslím, že Natálek, Nikolek, Lucinek…je všude dost. Část rodiny žije v Německu a dceru pojmenovali právě Mina. Jsem na to jméno zvyklá a nepřijde mi nijak zvláštní. Ba naopak se mi líbí.
Hermínka, Mína, Mínečka byla roky moje favoritka, zatím mi bohužel neprošla. Jasmínek znám docela dost. Nijak kočičí mi to nepřijde to jen Micka nebo Mikeš. Btw naše kočky se jmenovaly Petra, Lenka a Zlata ![]()
Jinak mám dítě s nepříliš častým jménem a děkuje mi ![]()
@lemanka jednu holčičku s tímto jménem znám a jméno se mi mooooc líbí, já bych ho dala. Asi s dlouhým Í.