Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@pe-terka píše:
Mě taky napadla ta Tereza Maxová (dcera). Vždy píšou Mína. Jak víš, že ofiko je Emma?
Kdysi jsem to nekde cetla. To byl jediny clanek, jinak o ni psali jen o Mine.
@vin píše:
Kdysi jsem to nekde cetla. To byl jediny clanek, jinak o ni psali jen o Mine.
http://revue.idnes.cz/…modelky.aspx?…
A tady zas pisou neco jineho, tak nevim…
Jméno Mína se mi moc líbí. Klidně ve spojení s Vilmou, Jasmínou ![]()
Osobně znám dvě kočky Míny
dítěti bych tohle jméno nedala, žádné jméno s Mína na konci už krom vyjmenovaných neznám
@lemanka píše:
Líbí se mi jméno Mína, ale v tomto tvaru mi přijde takové neoficiální. Jenže Hermína, Jasmína ani Vilemína mi nepřijde jako to pravé ořechové. Napadá vás nějaké jiné jméno, které v kterékoli části obsahuje shluk hlásek „MIN/MINA“, takže by se holčičce dalo říkat i Míno? Jaký názor máte na toto jméno(prosím o líbí/nelíbí, a proč, blicí smajlíci k diskusi o jménech nepatří).
Ahoj, zahledala jsem v excelu, který jsem si onehdy stáhla z mvcr.cz a možnosti jsou: Mina, Mína, Minika, Minerva, Minodora, Jasmína, Carmina, Armina, Aminata, Benjamina, Hermína, Vilemína, Dominika, Amina, Lamine. Je fakt že některá jsou opravdu zvláštní
, ale všichni mají zástupce v republice.
Mě se náhodou oslovení Mína moc líbí, sama bych dala z vypsaných: Minika, Jasmína, bohužel není Karmína, ale jen Carmina, Minerva.
Mně se Mína taky moc líbí, hned se mi vybaví holčička Mína z Pěti báječných strýčků:-)
Dala bych Vilemína, Jasmínu ne (to je pro mě zas jméno pro koně nebo lvici, každý máme zkrátka nějaké asociace;-))
Mě se poslední dobou strašně líbí jméno Hermína
Asi i proto, že spolu s naším přijímením vypadá dokonale… Ale asi mi to teda neprojde no.. Jinak Vilemína resp. Vilma se mi líbí a ani ta Jasmína není tak zlá… Jen třeba nevím, jak u té Hermíny říkat jinak než Míno či Hermínko… U Vilemíny je to lepší o trochu…
@JustinaS píše:
Mně se Mína taky moc líbí, hned se mi vybaví holčička Mína z Pěti báječných strýčků:-)
Dala bych Vilemína, Jasmínu ne (to je pro mě zas jméno pro koně nebo lvici, každý máme zkrátka nějaké asociace;-))
Mě se Mína taky líbí. ![]()
A jméno pro dostihového koně, je pro mě jméno Karin. ![]()
Spolužačce Dominice jsme říkaly Mína nebo Minda, už je to třicet let
Takže Mína je pro mě Dominika.
Jméno je to moc hezké, ale asi bych ho opravdu volila pro kočičku, kamarádka má Mínu
ať pak se male deti neposmívají