Jméno Mína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vin
1327
12.7.15 09:30
@pe-terka píše:
Mě taky napadla ta Tereza Maxová (dcera). Vždy píšou Mína. Jak víš, že ofiko je Emma?

Kdysi jsem to nekde cetla. To byl jediny clanek, jinak o ni psali jen o Mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
12.7.15 09:43
@vin píše:
Kdysi jsem to nekde cetla. To byl jediny clanek, jinak o ni psali jen o Mine.

http://revue.idnes.cz/…modelky.aspx?…

A tady zas pisou neco jineho, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.7.15 11:04

Jméno Mína se mi moc líbí. Klidně ve spojení s Vilmou, Jasmínou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
12.7.15 19:34

Osobně znám dvě kočky Míny :lol: dítěti bych tohle jméno nedala, žádné jméno s Mína na konci už krom vyjmenovaných neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.7.15 15:26

Krasne jmeno! Dulezite je jake se libi Tobe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
19.7.15 11:55
@lemanka píše:
Líbí se mi jméno Mína, ale v tomto tvaru mi přijde takové neoficiální. Jenže Hermína, Jasmína ani Vilemína mi nepřijde jako to pravé ořechové. Napadá vás nějaké jiné jméno, které v kterékoli části obsahuje shluk hlásek „MIN/MINA“, takže by se holčičce dalo říkat i Míno? Jaký názor máte na toto jméno(prosím o líbí/nelíbí, a proč, blicí smajlíci k diskusi o jménech nepatří ;) ).

Ahoj, zahledala jsem v excelu, který jsem si onehdy stáhla z mvcr.cz a možnosti jsou: Mina, Mína, Minika, Minerva, Minodora, Jasmína, Carmina, Armina, Aminata, Benjamina, Hermína, Vilemína, Dominika, Amina, Lamine. Je fakt že některá jsou opravdu zvláštní :mrgreen:, ale všichni mají zástupce v republice.

Mě se náhodou oslovení Mína moc líbí, sama bych dala z vypsaných: Minika, Jasmína, bohužel není Karmína, ale jen Carmina, Minerva.

• Citovat
  • Upravit
Flenka
19.7.15 11:58
@lemanka
@iwka22 píše:
Jméno Mína se mi moc líbí. Klidně ve spojení s Vilmou, Jasmínou :)

Vilma by vlastně šla :palec:, beztak je to zkrácená Vilhelmína/Vilemína. Klidně bych dala Vilmu a říkala Míno :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
188
11.11.15 17:50

Mně se Mína taky moc líbí, hned se mi vybaví holčička Mína z Pěti báječných strýčků:-)
Dala bych Vilemína, Jasmínu ne (to je pro mě zas jméno pro koně nebo lvici, každý máme zkrátka nějaké asociace;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
11.11.15 18:38

Mě se poslední dobou strašně líbí jméno Hermína ;-) Asi i proto, že spolu s naším přijímením vypadá dokonale… Ale asi mi to teda neprojde no.. Jinak Vilemína resp. Vilma se mi líbí a ani ta Jasmína není tak zlá… Jen třeba nevím, jak u té Hermíny říkat jinak než Míno či Hermínko… U Vilemíny je to lepší o trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.11.15 18:39

Zní to jako bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.11.15 18:50
@JustinaS píše:
Mně se Mína taky moc líbí, hned se mi vybaví holčička Mína z Pěti báječných strýčků:-)
Dala bych Vilemína, Jasmínu ne (to je pro mě zas jméno pro koně nebo lvici, každý máme zkrátka nějaké asociace;-))

Mě se Mína taky líbí. :pankac:
A jméno pro dostihového koně, je pro mě jméno Karin. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.15 10:17

Líbí se mi moc. A co třeba ještě Malvína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
12.11.15 15:45

Spolužačce Dominice jsme říkaly Mína nebo Minda, už je to třicet let :D Takže Mína je pro mě Dominika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexandrine
12.11.15 18:29

Jméno je to moc hezké, ale asi bych ho opravdu volila pro kočičku, kamarádka má Mínu :) ať pak se male deti neposmívají

• Citovat
  • Upravit
6525
20.11.15 01:39

Jeeee, Mína se jmenuje naše kočka :-) :-) za mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat