Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jak se vam libi jmeno Natálie?
Cekam holcicku a chci mit Natalku.
Myslite si, ze i alepson to jmeno ladí s příjmením :Natálie Stindl(ova)?
Oslovovat se da asi jenom:Natálie, Natalo, Natynko, Natko a nebo Naty ne? A nebo vas jeste neco napadá?
Zajima me vas nazor na toto jmeno
Hezké jméno, je teď hodně populární ![]()
Mne se Natálie libi moc
, protoze se tak jmenuje i ma dcera
. Ale je pravda, ze to jmeno je hodne časté, s dcerou chodi do tridy jeste jedna Natka
Pěkné ryze holčičí jméno. Jestli se ti líbí, dej ho. Ano, je jich kolem teď hodně, v různých zněních(Natálie, Natally, Nathalia a podobně).
Nelíbí se mi, je jich všude plno a přijde mi, že je hojně dáváno jistým etnikem. Každopádně důležité snad je, jestli se líbí vám, ne? Pokud ano, není co řešit.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Oslovovat se da asi jenom:Natálie, Natalo, Natynko, Natko a nebo Naty ne? A nebo vas jeste neco napadá?
Jestli se ti líbí, dej ho. Mně nepřijde ošklivé, sama jsem ale o takovém jménu neuvažovala. Syn má velmi nemoderní jméno, ale okolí jsem se neptala. Jen otce dítěte. My jediní máme nárok ho pojmenovat. Okolí to může být fuk.
@Serpentini píše:Ale tak zajima me i co si o tom mysli ostatni
Nelíbí a jejich fakt moc. Ale hlavně že se líbí vám, ne?
@Anna766 píše:Natally je taky moc hezke, uprimne to sem navrhovala , ale manželovi se nelibi
Pěkné ryze holčičí jméno. Jestli se ti líbí, dej ho. Ano, je jich kolem teď hodně, v různých zněních(Natálie, Natally, Nathalia a podobně).
@_.Emilyyy píše:
Mne se Natálie libi moc, protoze se tak jmenuje i ma dcera
. Ale je pravda, ze to jmeno je hodne časté, s dcerou chodi do tridy jeste jedna Natka
@Anonymní píše:![]()
, Mohu se zeptat, jak dceru doma oslovujete ted? Tve dcerce je 15 ze?
Jj je jí 15.. A říkáme ji Natko nebo Naty
Neřešim četnost. Stejně jako je hodně Sofinek, Nelinek, Emicek, Aniček atd
Oslovujeme Natalinko, Natalko když se zlobím tak Natalino ![]()
Děti na ni nejvíce volají Naty. Už jsem slyšela i Natál, ale to se mi tedy nelíbí.
Líbí se mi, znám z okolí jen jednu. Znám mnohem častější jména.
Ahoj holky,