Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj, tak jméno jsem řešila až když jsme miminko čekali a takové to větší vybírání bylo, až jsme věděli pohlaví. Já nemám ráda cizí jména, přijde mi to takové trošičku snobské, takže za mě Nina a Adámek.
(mimochodem Adámka jsme měli taky ve výběru, ale jelikož je malej prosincovej, tak to padlo.
Tak vyberte nějaké třetí, které se bude líbit oběma. Je tolik krásných jmen… ano, pro každého je krásné jiné, ale určitě se na něčem shodnete.
Já si dělám seznam jmen, které se mi líbí a pak to předložím manželovi, ať z nich vybere.
Za mě: Nina i Laura se mi líbí, Nikolas ani Adam bych nebrala.
Pro holku je tolik krasnych jmen,na tehlech dvou jsme se schodpi:-)ale pro kluka?zafny daniel,tomas,honza,lukas,patrik,…atd…moc jmen uz nezbyva…:-)
Ahoj, my měli jméno konečně asi tři dny před porodem. Manžel chtěl, aby byl prvorozený pojmenovaný po něm, jenže se nakonec narodil týden před jeho svátkem. Holku jsme meli jasnou hned, ale kluka
Za mě taky spíš Adam, ale je škoda, že je vánoční, a u holky Nina, ačkoli se nakonec určitě zkomolý na Nanynku. jinak líbí se mi všechny 4 jména
Ahoj, tak za mě určitě Nina to je krásné jméno, pokud se nám někdy zadaří ještě jedna holka tak bych chtěla právě Ninu, to klučičí jméno spíš Adam, jak už tady někdo psal v jiné diskuzi Nikolas je jak z telenovely.
Tak rikat Nine Nanynko me nenapadlo…to bych ji tak snad ani nerekla:-D
akorát dneska jsem si vybrala jméno pro holku - Nina! Uvidíme co na to tatínek a pro kluka to bude taky boj, u prvního jsme vybírali až ve 36tt, teď to vypadá na ten samý scénář, protože tatínek se k tomu moc nemá. Už jsem 30tt.
Ty jo ještě že mám nakonec kluka, chtěla jsem dát Ninu (oslovovat Nyno) a poslední dobou koukám jak se s nimi roztrhl pytel, buď už jsou narozené a nebo by ji každý chtěl…
![]()
Mě se líbí i Nina i Laura. Tvůj klučičí výběr se mi už tolik nelíbí. Co se týče množství jmen, tak zkus tu na všech diskuzích zmiňovanou knížku od Knappové: Jak se bude vaše dítě jmenovat? Bo jak se přesně jmenuje, tam je rozhodně víc možností než v našem kalendáři
![]()
Nina je krasne:-) Ninuska,Ninus…jsem z toho jmena taky vedle..ale Laura taky…jejeje…to vybirani dava zabrat…!-D
Rybano, taky koukám! A to jsem si před chvílí řikala, že jich tolik není!
Když jsem měla vybranou Nelu, tak jsem všude četla, že chce každý Nelu, tak že bych dala Natálku, no a najednou se roztrhne pytel s Natálkama!
Nina
Ninuška, Nininka, Ninka, Ninulka, Nini, Ninule, Ninuše - to když zlobí… Nanynko bych jí tedy nikdy neřekla.
Snazime se s pritelem o miminko a neustale nevime,ktere z tech dvou bychom si vybrali:-D Nejvetsi dilema je jmeno pro kluka…jsem pro Nikolase on pro Adama…co stim???:-DJake jmena mate vybrane vy???Jak to resite???:-D