Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
poradte jmeno pro holcicku nebo chlapecka :-/
Napadla mě první Elizabeth (nevím jak se přesně píše. Erik pro kluka. Nevím proč obě na E ![]()
Karolína taky nezní špatně. Damien,Daniel, Alexandr? Nebo bys radši nějaké klasičtější?
Marika, to mě napadlo hned. Nad klukem se musím zamyslet:-)
Tak si říkám, že by mi k tomu jednoslabičnému příjmení znělo dobře nějaké delší jméno … třeba Miroslav
Jee Elizabeth je krasnee…Maruska je babicka
a Danečka jsem tez mela v zaloze ![]()
Ja se zamilovala do jmena Natalka,Sofinka ale to se moc nehodi :-/ a u kluka Tadeáš :-/ jenze k tomu prijmeni asi moc nepasuje ze? ![]()
74paja píše:
Alzbeta nebo Elizabeth Tothova zni hezky
Mně připadá, že je tam moc toho „t“, „th“, zvlášť u té Elizabeth. Taky by se neměla dávat jména zakončená na stejnou souhlásku jako začíná příjmení, výslovnostně to pak splývá a špatně se to vyslovuje.
Jinak prave moc klasicke česke ee
kamaradka se jmenuje stejne jako ja a za dva dny ma porodit holcicku…Emilka/Emily…to me dostalo to jmeno…krasne..
girmy píše:74paja píše:Mně připadá, že je tam moc toho „t“, „th“, zvlášť u té Elizabeth. Taky by se neměla dávat jména zakončená na stejnou souhlásku jako začíná příjmení, výslovnostně to pak splývá a špatně se to vyslovuje.
Alzbeta nebo Elizabeth Tothova zni hezky
Me to zni zase tak trosku vznesene. Ani nevim proc… Jinak Toth je z madarstiny a znamena Slovak
Moje „svokra“ je totiz za mlada Tothova, takze to vim.
Já znám s tímto příjmení jednu a to je Kateřina
a Toth by mohl být třeba Samuel