Krásné holčičí jméno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
17.12.11 10:37

Krásné holčičí jméno?

Ahoj holky. Jeto tu zase… Zatímco u nás manžel nakonec rozhodl Radima, tak sestra manžela čeká dítě a bude to holčička… A vůbec si neví rady se jménem. Líbí se jim jméno Ema ale to je k příjmení poněkud zvláštní. Jaké navrhujete jméno pro holčičku aby to pasovalo k Odstrčilová?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
17.12.11 10:40

Odstrčilová je docela v pohodě příjmení.Trošku dlouhé tak bych volila kratší jméno.Myslím, že i Ema by k tomu úplně v pohodě mohla být.Jinak se mi líbí Julie, Lucie i Natálie by k tomu šlo, jen je delší.

• Citovat
  • Upravit
2458
17.12.11 10:55

Kopíruji z jiného webu-
Krátká dívčí jména, která jsou v kalendáři : Anna, Běla, Dana, Dita, Ema, Eva, Gita, Hana, Ida, Iva, Jana, Lada, Nela, Nina, Nora, Olga, Rút, Sára, Soňa, Věra, Zina, Zita, Zoe, René, Zora.
Krátká dívčí jména, která nejsou obvyklá : Ada, Afra, Aida, Alma, Arna, Bela, Dina, Dora, Ela, Elza/Elsa, Erna, Féba, Gaja, Gema, Gina, Háta, Heda, Ilza/Ilsa, Ina, Iris, Juta, Kazi, Kim, Kira, Kora, Lea/Lia, Lina, Liv, Lora, Lota, Mája/Maja, Máří, Máša, Maud, Mína, Mlada, Mona, Naďa, Neda, Nika/Niké, Nila, Nona, Pěva, Ria, Rina, Rita, Róza, Saša, Tea/Thea, Tina, Una, Víta, Zoja, Živa,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
17.12.11 11:18

Ahoj,my jsme chtěli nejdříve Elišku,pak jsme to nakonec změnily na Ellu,a moc se nám to líbí. :) Každy v porodce mi říkal,jaké jsme vybrali hezké jméno.Ale není bohužel v českém kalendáři :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.12.11 11:22

Emu bych asi nedávala, dneska se tak jmenuje každá druhá Ema nebo Emma :roll:
Ale třeba Eva, Iva, Bára, Anna, Nela atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
17.12.11 11:32

No neviem, nakoľko je u dievčatka nutné, aby sa to hodilo k priezvisku… Za cca 25 rokov si ho zmení, ako je u nás zvykom, a zbytok života bude chodiť s priezviskom, ktoré sa k jej menu vôbec nemusí hodiť…
Inak keď nie Ema, tak moja príbuzná má Elu, a to je tiež pekné meno…

• Citovat
  • Upravit
173
17.12.11 11:39

My mame taky Emicku a mimochodem ja neznam zadnou jinou Emu nez tu nasi tak to zas nebude tak caste a nebude se tak jmenovat kazda druha a k vasemu prijmeni to nahodou pasne :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.12.11 11:44
A jk jí říkáte? Kromě Elinka a Elí?
chrpa píše:
Ahoj,my jsme chtěli nejdříve Elišku,pak jsme to nakonec změnily na Ellu,a moc se nám to líbí. :) Každy v porodce mi říkal,jaké jsme vybrali hezké jméno.Ale není bohužel v českém kalendáři :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.12.11 11:53
Bara97 píše:
My mame taky Emicku a mimochodem ja neznam zadnou jinou Emu nez tu nasi tak to zas nebude tak caste a nebude se tak jmenovat kazda druha a k vasemu prijmeni to nahodou pasne :) :) :)

U nás ve skupině jsou Emičky hned dvě, v Praze znám 5 kamarádek s Emičkama, a stačí mrknou na eMimino co tu je Emiček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.12.11 12:01

Asi tak nejak jako po cele republice Anicek,Nelinek,Elisek a podobne takze to je vlastne jedno ale urco se nejmenuje kazda druha Emicka naopak znam vic Nelinek Anicek atd..... takze kazda druha uco neni Emicka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
17.12.11 12:01
Freetke píše:
Ahoj holky. Jeto tu zase… Zatímco u nás manžel nakonec rozhodl Radima, tak sestra manžela čeká dítě a bude to holčička… A vůbec si neví rady se jménem. Líbí se jim jméno Ema ale to je k příjmení poněkud zvláštní. Jaké navrhujete jméno pro holčičku aby to pasovalo k Odstrčilová?? :D

Pavlínka!!! :dance:
to je prostě moje favoritka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.12.11 12:03
MonnyDee píše:
Bara97 píše:
My mame taky Emicku a mimochodem ja neznam zadnou jinou Emu nez tu nasi tak to zas nebude tak caste a nebude se tak jmenovat kazda druha a k vasemu prijmeni to nahodou pasne :) :) :)
U nás ve skupině jsou Emičky hned dvě, v Praze znám 5 kamarádek s Emičkama, a stačí mrknou na eMimino co tu je Emiček :P

jo jo, ve skupině jsou emičky dvě, to je pravda, mám jednu z nich, ale musí se taky zmínit, že je nás ve skupině čtyřicet..... a já mám emu a ta druhá je emma.žádnou jinou emičku v okolí neznám.
k vašemu příjmení si myslím jde ema naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
17.12.11 12:04
Bara97 píše:
Asi tak nejak jako po cele republice Anicek,Nelinek,Elisek a podobne takze to je vlastne jedno ale urco se nejmenuje kazda druha Emicka naopak znam vic Nelinek Anicek atd..... takze kazda druha uco neni Emicka :D :D :D

souhlasím. nel, elišek, terezek je daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.12.11 12:09
Šája píše:
Bara97 píše:
Asi tak nejak jako po cele republice Anicek,Nelinek,Elisek a podobne takze to je vlastne jedno ale urco se nejmenuje kazda druha Emicka naopak znam vic Nelinek Anicek atd..... takze kazda druha uco neni Emicka :D :D :D
souhlasím. nel, elišek, terezek je daleko víc.
:palec: přesne :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
17.12.11 12:09

Taky se přidávám do skupiny, co mají Emmu ;) A je mi jedno, jestli je okolo padesát Em, Emm nebo deset. Nám se jméno líbí a pro nás je Emma jen jedna, ta naše.
Dejte takové jméno, co se líbí vám, přeci se nebudete ohlížet na ostatní, kolik takových jmen je v okolí a kdo koho má. To by člověk zjistil, že nemůže dát žádné, protože přeci jen se někdo v okolí najde, kdo už toto jméno má ;)
Jinak k vašemu příjmení se mi např. hodí Zuzanka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko