Krásné holčičí jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
19.5.15 14:49

Má kamarádka chce vybrat jména spíše obvyklá a oživit to tím, že budou dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
19.5.15 14:50
@Anna Kum píše:
Má kamarádka chce vybrat jména spíše obvyklá a oživit to tím, že budou dvě.

Dituška:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.5.15 14:51

@verulicek Veronika a Tadeáš jsou děti mého manžela a jeho ex-manželky, které má v péči můj manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.5.15 14:52

@chipsa @bjetuschka děkuji za nápady :hug:, kamarádce navrhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.5.15 14:53

K tomu jedině něco kraťounkýho, a aby bylo Apolena druhé..
Mia Apolena x Apolena Mia.. Jako ale k tomu cokoliv zní jako slovní hříčka. A to mi nepřipadá jméno Apolena nijak ošklivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.5.15 14:53

@Anna Kum a můžu znát důvod toho přehršele jmen? máte tolik dětí a ještě tolik jmen…k ničemu v životě nejsou :roll: beztak používají jen jedno

• Citovat
  • Upravit
332
19.5.15 14:55

@verulicek s nikým se nechci dohadovat, co je správné a co ne. Já i manžel máme oba dva dvě jména a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.5.15 14:56

@ntkv Také mám pocit, že by jedno jméno mělo být kratší. Myslím, že Mia neuspěje, ale samozřejmě děkuji za inspiraci a kamarádce vyřídím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.5.15 15:00

Boha jak kdyby to byla strašná tragédie, že chce někdo dvě jména. Je to snad jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.5.15 15:02
@verulicek píše:
@Anna Kum proč dvě jména? 8o aha..teď se dívám do profilu, že to taky tak máte…jaký je probůh důvod? A když pak půjdou třeba k biřmování..to pak budou mít 3 křestní jména?? :zed: ale vidím, že do roku 2011 jsi byla „normání“ a děti mají jméno jen jedno…proč ten obrat? Dala ses na nějakou sektu? :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 19.05.15 v 14:49

To snad není ani možné :roll: Co je ti do toho? To je snad jejich věc ne? :roll:

Mě napadá Apolena Anna, ale víc by se mi to líbilo obráceně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
19.5.15 15:03

Dítě může mít kolik jmen chce, ale vždy se na něho bude volat jenom jedním jménem:) Dvě jména se dávala a používala za dob našich babiček, druhé jméno dítě dostalo po kmotrovi při křtu. Babička se všude podepisovala Libuše Olga. Změnily se společenské mravy a to druhé jméno už se bere jenom jako symbolické. Dvě a více jmen je trend cizých zemí, ale tady v ČR se to nenosí. Neumím si představit že ve školkách budou na holčičky volat dvěma jmény. Není to u nás zvykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
19.5.15 15:03

@verulicek není to jdndo jestli má dvě jména nebo tři nebo jedno? :) Mě se to třeba líbí, ale dávat budeme jen jedno :pankac:
@Anna Kum My budeme mít nejspíš Agátku nebo Amálku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.5.15 15:04

@RyBANA věc to jejich je..ale jakmile to řeší na netu, je to tak trochu věc veřejná..mě prostě zajímají důvody k těmto počinům…zda to má nějaký hlubší význam, nebo chce být prostě někdo „zajímavý a in“ :P

• Citovat
  • Upravit
verulicek
19.5.15 15:04
@PetiteFillette píše:
To snad není ani možné :roll: Co je ti do toho? To je snad jejich věc ne? :roll:Mě napadá Apolena Anna, ale víc by se mi to líbilo obráceně..

Ach to počasí…bylas na sluníčku že? :lol:

• Citovat
  • Upravit
12959
19.5.15 15:08

Jako první mě napadlo Apolena Anna…rozhodně bych to druhé dala nějaké kratší (Ema, Eva, Jana, Dana…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze