Krásné holčičí jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2764
28.3.13 10:23

Mě se líbí KARINA a MADDIE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.3.13 11:14

Máme Melisu, Patricii a pro případ, že by se spletl genetik na UTZ, tak třetí budeme psát Klaudie, ale Klaudii mít určitě nebudeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
28.3.13 11:18

Kdybych někdy měla holku, tak je to 100% Alice. Jednoduché, mezinárodní a přitom slučitelné i s obyč. českým přímením. Má spoustu tvarů - Alička, Elis, Lisa…atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.3.13 12:50

My máme Gabrielu - líbila se nám hned, a kdybych měla ještě někdy holčičku, chtěla bych Ester.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.4.13 15:48

Liduška, Helenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 16:23

Ahojky holky, takže nakonec jsme se rozhodli pro ZUZANKU:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbora Okopalová
31.8.13 12:53

Ahol já jsem Barbora Okopalová a čekám dvojčata a taky bych chtéla poradit. Je to holčička a hlapeček. Majžel chce Dalibora a Johanu. Mam mu vyhovet a holčičce od tebe jestli ti mohu tikat tak bych ti poradila jméno Nikolka. Já bych to svému díteti dala jméno Nikol i Nikola se mi moooooooc líbí ale manžel říká že je to jméno pro debila tak já nevím děkuji za nápady na děti ahoj Bára. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Barbora Okopalová
31.8.13 12:57

Ahol já jsem Barbora Okopalová a čekám dvojčata a taky bych chtéla poradit. Je to holčička a hlapeček. Majžel chce Dalibora a Johanu. Mam mu vyhovet a holčičce od tebe jestli ti mohu tikat tak bych ti poradila jméno Nikolka. Já bych to svému díteti dala jméno Nikol i Nikola se mi moooooooc líbí ale manžel říká že je to jméno pro debila tak já nevím děkuji za nápady na děti ahoj Bára. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Barbora Okopalová
31.8.13 12:58

Pardon že jsem to odeslala2krát:) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Pavel Hradil
31.8.13 13:01

Ahoj jneno elis je ze stmivani ze. My mame Nikolaje a Katarínu.:)

• Citovat
  • Upravit
Anna766
31.8.13 17:13
@barbora Okopalová píše:
Ahol já jsem Barbora Okopalová a čekám dvojčata a taky bych chtéla poradit. Je to holčička a hlapeček. Majžel chce Dalibora a Johanu. Mam mu vyhovet a holčičce od tebe jestli ti mohu tikat tak bych ti poradila jméno Nikolka. Já bych to svému díteti dala jméno Nikol i Nikola se mi moooooooc líbí ale manžel říká že je to jméno pro debila tak já nevím děkuji za nápady na děti ahoj Bára. :lol:

Když jsi Barbora, tak by mě k sobě sedělo-Dalibor a Barbora :think: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonym V.
18.9.13 14:44

Já jsem taky Valentýna, nerada se představuju :? je to neobvyklé jméno a není až tak špatné :)

• Citovat
  • Upravit
332
19.5.15 14:45

Ahoj všechny. Zakládám tuto diskuzi kvůli kamarádce, která si nechce založit profil.

Má syna Ondřeje Pavla a čekají druhé, holčičku.
Má se narodit 2.6. Vymyšlené pro ni mají jméno Apolena a nenapadá je k tomu druhé jméno, poradíte? Příjmení začíná na M a je tříslabičné.

Moc děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.5.15 14:47

@Anna Kum proč dvě jména? 8o aha..teď se dívám do profilu, že to taky tak máte…jaký je probůh důvod? A když pak půjdou třeba k biřmování..to pak budou mít 3 křestní jména?? :zed: ale vidím, že do roku 2011 jsi byla „normání“ a děti mají jméno jen jedno…proč ten obrat? Dala ses na nějakou sektu? :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 19.05.15 v 14:49

• Citovat
  • Upravit
12635
19.5.15 14:48

Gabriela (napadlo mě to, protože G je v abecedě uprostřed mezi A a M) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze