Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Máme Melisu, Patricii a pro případ, že by se spletl genetik na UTZ, tak třetí budeme psát Klaudie, ale Klaudii mít určitě nebudeme ![]()
Kdybych někdy měla holku, tak je to 100% Alice. Jednoduché, mezinárodní a přitom slučitelné i s obyč. českým přímením. Má spoustu tvarů - Alička, Elis, Lisa…atd. atd.
My máme Gabrielu - líbila se nám hned, a kdybych měla ještě někdy holčičku, chtěla bych Ester.
Ahol já jsem Barbora Okopalová a čekám dvojčata a taky bych chtéla poradit. Je to holčička a hlapeček. Majžel chce Dalibora a Johanu. Mam mu vyhovet a holčičce od tebe jestli ti mohu tikat tak bych ti poradila jméno Nikolka. Já bych to svému díteti dala jméno Nikol i Nikola se mi moooooooc líbí ale manžel říká že je to jméno pro debila tak já nevím děkuji za nápady na děti ahoj Bára. ![]()
Ahol já jsem Barbora Okopalová a čekám dvojčata a taky bych chtéla poradit. Je to holčička a hlapeček. Majžel chce Dalibora a Johanu. Mam mu vyhovet a holčičce od tebe jestli ti mohu tikat tak bych ti poradila jméno Nikolka. Já bych to svému díteti dala jméno Nikol i Nikola se mi moooooooc líbí ale manžel říká že je to jméno pro debila tak já nevím děkuji za nápady na děti ahoj Bára. ![]()
Ahoj jneno elis je ze stmivani ze. My mame Nikolaje a Katarínu.:)
@barbora Okopalová píše:
Ahol já jsem Barbora Okopalová a čekám dvojčata a taky bych chtéla poradit. Je to holčička a hlapeček. Majžel chce Dalibora a Johanu. Mam mu vyhovet a holčičce od tebe jestli ti mohu tikat tak bych ti poradila jméno Nikolka. Já bych to svému díteti dala jméno Nikol i Nikola se mi moooooooc líbí ale manžel říká že je to jméno pro debila tak já nevím děkuji za nápady na děti ahoj Bára.
Když jsi Barbora, tak by mě k sobě sedělo-Dalibor a Barbora
![]()
Já jsem taky Valentýna, nerada se představuju
je to neobvyklé jméno a není až tak špatné ![]()
Ahoj všechny. Zakládám tuto diskuzi kvůli kamarádce, která si nechce založit profil.
Má syna Ondřeje Pavla a čekají druhé, holčičku.
Má se narodit 2.6. Vymyšlené pro ni mají jméno Apolena a nenapadá je k tomu druhé jméno, poradíte? Příjmení začíná na M a je tříslabičné.
Moc děkuji za reakce
@Anna Kum proč dvě jména?
aha..teď se dívám do profilu, že to taky tak máte…jaký je probůh důvod? A když pak půjdou třeba k biřmování..to pak budou mít 3 křestní jména??
ale vidím, že do roku 2011 jsi byla „normání“ a děti mají jméno jen jedno…proč ten obrat? Dala ses na nějakou sektu?
![]()
Příspěvek upraven 19.05.15 v 14:49
Gabriela (napadlo mě to, protože G je v abecedě uprostřed mezi A a M)
![]()