Jaké jméno k příjmení Kopecký/á

Anonymní
24.1.12 19:20

Jaké jméno k příjmení Kopecký/á

Koukám, že jsou tu diskuze o jménech, tak se taky přiživím :lol: Vybíráme jméno k příjmení Kopecký/á. Mimi se stydí, takže musíme vymyslet obě varianty. Pomůžete? Omluvte anonymitu, ale nechci, aby se můj nick spojil s příjmením. Dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.1.12 19:24

mě naskočil Miloš :mrgreen: Máte aspoň nějaký favority/ky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.12 19:24

nevim proc me napadla Hana Kopecká a Jan kopecký :-D
ale jinak treba Helena, Klaudie, Izabela, Eliáš, Vilém, Tobias, Robin, Denis, ja mylsim ze k tomu jemnu se toho hodi vic a nemusi se clovek drzet treba vylozene ceskych jmen u holky je ot stejne jedo, kdyz se jendou vda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.1.12 19:25

Tomáš, jednoho znám a jméno se mi vždy líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
24.1.12 19:25

:roll: ke kopeckým se hodí jakékoli jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
24.1.12 19:30

ahoj, známí mají Terezku a Lukáše a je to fajn,,,,, taky si myslím, že k tomuto příjmení jde prakticky cokoliv. Další známí mají Dominika, ale tam jsou dvě „K“ vedle sebe, tak možná jen tohoto bych se vyvarovala.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
24.1.12 19:35

Já znám Kryštofa Kopeckého a moc se mi to líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.1.12 19:37

Mně k tomu vyloženě pasuje š :) :nevim: Šimon, Lukáš, Tomáš, Eliška, Šárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 19:40

Favority máme. Každý jiné :roll: . Mě se líbí Klárka a Jáchym, manželovi Kateřina a Nelly, kluk Tim.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
24.1.12 19:42
Nelly a Tim? nechci prudit, ale já jsem konzerva, určitě bych dala jméno z našeho kalendáře… Klárka i Jáchym se mi líbí, asi budeš muset na manžela víc zatlačit :mrgreen:
Anonymní píše:
Favority máme. Každý jiné :roll: . Mě se líbí Klárka a Jáchym, manželovi Kateřina a Nelly, kluk Tim.
Zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.12 19:46

Mě se líbí Matěj Kopecký,Tomáš Kopecký a pro holčičku Tereza Kopecká nebo třeba Dorota Kopecká,Ema Kopecká…
K takovému typicky českému příjmení,bych dala nějaké pěkné české jméno..Ale jak už tu někdo napsal,k tomuto příjmení se hodí všechna jména.. :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
24.1.12 19:47

Tomáš a Karolína

• Citovat
  • Upravit
547
24.1.12 19:50
Anonymní píše:
Koukám, že jsou tu diskuze o jménech, tak se taky přiživím :lol: Vybíráme jméno k příjmení Kopecký/á. Mimi se stydí, takže musíme vymyslet obě varianty. Pomůžete? Omluvte anonymitu, ale nechci, aby se můj nick spojil s příjmením. Dík :kytka:

S dcerou chodí do třídy Radovan Kopecký, a má i sestru…Jana Kopecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.1.12 19:59
gabriela82 píše:
Nelly a Tim? nechci prudit, ale já jsem konzerva, určitě bych dala jméno z našeho kalendáře… Klárka i Jáchym se mi líbí, asi budeš muset na manžela víc zatlačit :mrgreen:
Anonymní píše:
Zakladatelka

Souhlas, Nelly a Tim je do života jako trest.. Nechápu, co je to v poslední době za módu s těmi jmény.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.1.12 20:00
Anonymní píše:
Zakladatelka

me se libi Katerina Kopecka a Jachym KOpecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí