Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
nevim proc me napadla Hana Kopecká a Jan kopecký ![]()
ale jinak treba Helena, Klaudie, Izabela, Eliáš, Vilém, Tobias, Robin, Denis, ja mylsim ze k tomu jemnu se toho hodi vic a nemusi se clovek drzet treba vylozene ceskych jmen u holky je ot stejne jedo, kdyz se jendou vda ![]()
ahoj, známí mají Terezku a Lukáše a je to fajn,,,,, taky si myslím, že k tomuto příjmení jde prakticky cokoliv. Další známí mají Dominika, ale tam jsou dvě „K“ vedle sebe, tak možná jen tohoto bych se vyvarovala.
A.
Mně k tomu vyloženě pasuje š
Šimon, Lukáš, Tomáš, Eliška, Šárka.
Favority máme. Každý jiné
. Mě se líbí Klárka a Jáchym, manželovi Kateřina a Nelly, kluk Tim.
Zakladatelka
Anonymní píše:
Favority máme. Každý jiné. Mě se líbí Klárka a Jáchym, manželovi Kateřina a Nelly, kluk Tim.
Zakladatelka
Mě se líbí Matěj Kopecký,Tomáš Kopecký a pro holčičku Tereza Kopecká nebo třeba Dorota Kopecká,Ema Kopecká…
K takovému typicky českému příjmení,bych dala nějaké pěkné české jméno..Ale jak už tu někdo napsal,k tomuto příjmení se hodí všechna jména..
![]()
Anonymní píše:
Koukám, že jsou tu diskuze o jménech, tak se taky přiživímVybíráme jméno k příjmení Kopecký/á. Mimi se stydí, takže musíme vymyslet obě varianty. Pomůžete? Omluvte anonymitu, ale nechci, aby se můj nick spojil s příjmením. Dík
S dcerou chodí do třídy Radovan Kopecký, a má i sestru…Jana Kopecká
gabriela82 píše:
Nelly a Tim? nechci prudit, ale já jsem konzerva, určitě bych dala jméno z našeho kalendáře… Klárka i Jáchym se mi líbí, asi budeš muset na manžela víc zatlačit
Anonymní píše:
Favority máme. Každý jiné. Mě se líbí Klárka a Jáchym, manželovi Kateřina a Nelly, kluk Tim.
Zakladatelka
Souhlas, Nelly a Tim je do života jako trest.. Nechápu, co je to v poslední době za módu s těmi jmény.. ![]()
Anonymní píše:
Zakladatelka
me se libi Katerina Kopecka a Jachym KOpecky ![]()
Koukám, že jsou tu diskuze o jménech, tak se taky přiživím
Vybíráme jméno k příjmení Kopecký/á. Mimi se stydí, takže musíme vymyslet obě varianty. Pomůžete? Omluvte anonymitu, ale nechci, aby se můj nick spojil s příjmením. Dík