Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z vašich jmen bych volila 100% Vojtěcha a u holky… asi Katku.
Barunka je hezká, nebo i terezka. Kluk ten Vojtěch, nebo David ![]()
No příjmení je dost dlouhý, Kateřina Poštolková…ta by ve škole při podepisování sešitů asi nadávala
Zuzana je kratší, ta proč ne, jinak mě se líbí Ema no, ale ta je poslední dobou taky moderní. jinak ta Nela je moc hezký jméno, a nijak frekventovaný mi nepřijde, znám naživo 1, a to hodně vzdáleně.
Příspěvek upraven 14.07.14 v 22:51
Myslím, že máte dobře vybraná jména. Když si vezmu, co mi nejvíc lahodí sluchu, tak asi Zuzana a Hynek.
Vybírala bych spíš nějaké kratší jméno, příjmení je poměrně dlouhé. Z klučičích se mi líbí Hynek.
Mně se nejvíc líbí ta Dorota a z klučičích ani jedno, i když k tomu vašemu příjmení by mi šel i Jan ![]()
Já bych dala kluka Vojtěcha. Holku Zuzanu.Nebo Nelu, ale tu nechcete.
Já mám doma Michala, Nelu a Viktorii. Nyní čekám další dítko, kluk vede Vojtěch, holka Lucie nebo Veronika.
Znám jednoho Poštolku a jmenuje se Miroslav, jiné jméno mi k tomu nepasuje. ![]()
Holku bych dala Zuzanu nebo Barboru, kluk jasny Hynek - ve spojeni s prijmenim mi zni nejlip ![]()
@Flenka z klučičích mi k sobě lahodí asi nejvíc Hynek.. A holčičí máte všechna dlouhá - 3-4 slabiky a k tomu to dlouhé příjmení..takže tam je to skoro z těch vašich jedno.. Asi nejlíp mi zní Kateřina a Zuzana. Pro holku by podle mně bylo fajn nějaké kratší, dvojslabičné jméno..
@Flenka A co nedavat Barboru, ale dat primo Baru?
Klucici se mi libi vsechna…
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o pomoc. Potřebuji vymyslet jméno pro miminko k tomuto příjmení, nechceme znát pohlaví. Tatínek miminka má stále představu o jméně jasnou chce českou variantu jména a ani žádné jak říká moc „moderní“, tím označuje jména jako Mia, Nela, Liliana, Sofie. Pro holku Dorotku, Barunku. Pro kluka Josef, Otokar. Poprosila bych vás o názor a klidně i jiné nápady.
Díky moc předem.
Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:32