Jméno pro chlapečka - Richard

9
21.2.12 11:36

jmeno pro chlapecka - Richard

Ahoj maminky,
jsem nyni ve 21 tt a cekam chlapecka. Zacali u nas boje o jmeno. U holcicky se shodneme, ale u kluka ne. Manzel by si moc pral Richarda, ale me to nejak nejde pres pusu. Na druhou stranu bych mu chtela udelat radost, aby si jmeno pro kluka vybral on. Co rikate na tohle jmeno? Mate nektera Richarda doma nebo ve svem okoli? Jak mu rikate/rikaji? Me napada jenom Risa…
Predem moc dekuju za vase odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.2.12 11:37

Mě se líbí. Richarda neznám, takže je to originální :) Richard sám o sobě je trvdé jméno. Ale on mu ikdo Richarde říkat asi nebude. Spíš to bude Ríša :nevim: :palec: a pro dospělýcho chlapa je Richard pěkný jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.2.12 11:39

Mě se to líbí moc. Mám kamaráda, říká se mu Ríša. Ale s naším příjmením by to bylo moc tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.2.12 11:39

Mně se taky líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.2.12 11:40

Ja znam jednoho Richarda.Ríšánek,Ríša,Richard a ted mu je 25 a vsichni mu říkají Riči :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
21.2.12 11:41

Mě se to jméno moc líbí, je takový chlapský a vznešený. v okolí znám Richarda, malej byl Ríša a pak u holek Ricky :lol: …ale byl to šikula a moc mi to jméno k němu sedlo.
Dala bych ho!! A navíc jich není tolik jak Matýsků, Samíků a Tobíků :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
21.2.12 11:48

Me se jmeno Richard moc libi :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.2.12 11:50

Je to pěkné jméno :palec: znám jednoho a říká se mu Riky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.2.12 11:55

Přídávám se, Rišulka je krásné jméno! :)

My měli 15 let želváka Ríšu, tak dítěti bych to dát nemohla prostě ze zvyku, ale Riky, Riči, Ríša.. pěkné, mnoho podob! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkakajka
21.2.12 11:55

Ahoj, keď sme vyberali meno pre chlapca, tiež padlo Richard. Je celkom pekné, otázne je, či máte v priezvisku písmeno R. V tomto prípade, by som toto meno nedala, pretože ak náhodou bude rengať (nevie dobre vysloviť R), bude to utrpenie predstavovať sa- vyznie to renganie oveľa viac.

• Citovat
  • Upravit
20296
21.2.12 11:57

Líbí se mi moc. Můj manžel je Richard. Tchýně mu říká Ríšo (to nenávidí, takže mi to hned ze začátku zakázal), já říkám Richard, Rikárdo, Ričí, Ričmund, Rišulín :mrgreen: , Rišár a lulin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
21.2.12 12:00

Richard se mi taky moc líbí. Ale to proto, že mám jednoho moc fajn kamaráda. A říkáme mu Ríša, nebo Ričí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
21.2.12 12:00

Co by za to dal dala moje polovicka kdyby se syn tak jmenoval.On sam je totiz Richard. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.2.12 12:01

Nadherné jméno! :dance:

• Citovat
  • Upravit
19692
21.2.12 12:02
RyBANA píše:
Líbí se mi moc. Můj manžel je Richard. Tchýně mu říká Ríšo (to nenávidí, takže mi to hned ze začátku zakázal), já říkám Richard, Rikárdo, Ričí, Ričmund, Rišulín :mrgreen: , Rišár a lulin :lol:

U nas kdyz se rekne Richard,tak to uz musim byt pekne nastvana(nesnasi zas toto osloveni) :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.12 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko