Jméno pro chlapečka - Richard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
21.2.12 12:58

Můj manžel je Richard. Synovi bych to jméno asi nedala, ale pro něho se to hodí dokonale - je to tvrďák..
Jinak zdrobněliny jsou klasika Ríša, Riči, Richardson a Čiči - když ho nenávidím :D , Ríšulka.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
21.2.12 13:03

My máme Richarda doma a je to super jméno, dá se s ním úžasně pracovat. A když chceš, aby zpozorněl, stačí říct „Richarde“. A jinak to náš Ríšulka. :srdce:

Já bych potřebovala poradit jméno pro případného druhého kluka k Ríšulkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.2.12 13:04

Grace: Roman?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.2.12 13:06
Grace píše:
My máme Richarda doma a je to super jméno, dá se s ním úžasně pracovat. A když chceš, aby zpozorněl, stačí říct „Richarde“. A jinak to náš Ríšulka. :srdce:Já bych potřebovala poradit jméno pro případného druhého kluka k Ríšulkovi…

Kryštof 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.2.12 13:06

Nebo Robin, och krásné jméno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
21.2.12 13:07

Dik za inspiraci, jak tomu nasemu prdolovi jeste rikat :mrgreen: hlavne tedy pozdeji…

Ted je to jeste Risavka, Risadlacek, Risulka, Risadlo, Risavec :cert: ale s tim by me v puberte asi hnal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
21.2.12 13:11
Grace píše:
My máme Richarda doma a je to super jméno, dá se s ním úžasně pracovat. A když chceš, aby zpozorněl, stačí říct „Richarde“. A jinak to náš Ríšulka. :srdce:Já bych potřebovala poradit jméno pro případného druhého kluka k Ríšulkovi…

My hledali naopak - jmeno k prvorozenemu Radimovi. A nasli Risulku :)

Do tretice by byl ve hre Roman. Robert, Rene, Rosta… to asi ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
21.2.12 13:15

Radim, Roman… uvažujeme. Taky aby to prošlo u manžela, to je věc. Díky. :kytka:

Majdul, koukám, že jsou kluci taky 20 měsíců od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.2.12 13:39
Grace píše:

Erik :lol:

• Citovat
  • Upravit
6463
21.2.12 13:42
Grace píše:
Radim, Roman… uvažujeme. Taky aby to prošlo u manžela, to je věc. Díky. :kytka:Majdul, koukám, že jsou kluci taky 20 měsíců od sebe?

Jj, bez tydne 20 mesicu… jsem zvedava, co vyberete :)

Manzel chtel puvodne jeste Olivera, coz ale neproslo prese me 8)

Jinak jmena bych nemenila, ale kombinace Rada a Risa je nekdy dabelska, clovek rekne pul jmena a pak si uvedomi, ze mluvi na druheho… takze obcas jsou to Ráša a Ríďa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.2.12 13:44

U nás na Richarda asi nakonec dojde, pokud se nám narodí kluk :palec: Padlo už tolik návrhů a přítel pak přišel s Richardem.. Je to hezké jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
21.2.12 13:52

Majdul, toho se taky bojím. Už teď se pletu s manželem a to je Ondřej, tohle by asi bylo peklo. A to jsem to jako malá u dědy nechápala, že nás všechny vyjmenoval, než se trefil.

Momentálně uvažuju o Alanovi, ale uprostřed příjmení máme N a nevím, jestli to nezní blbě. :think:

Anielkha píše:
Erik :lol:

Proč ne, taky jsem o něm uvažovala v 1. kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
21.2.12 14:27

Grace, tak naši známí to mají stejně jako Majdula, akorát obráceně. :) Táta je Richard, takže starší kluk je po něm Ríša a mladší je Radim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.2.12 14:53

Dekuju vam vsem za nazory a prispevky! :kytka:
Musim rict, ze jak jsem si vas tak procitala, tak mi to jmeno zase prijde o neco hezci :D
Tak to nakonec asi manzelovi vyjde :palec: Myslim, ze bude mit velkou radost :pankac:
Jeste jednou diky a mejte se krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.2.12 15:01

Tatínek mojí mamky byl Richard a sestře mojí babičky se tak líbilo, že ho dala synovi taky. Sestra chtěla taky Ríšu, ale má holčičku (2roky) :mrgreen: Taky bych řekla, pěkné a méně časté jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze