Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@LuCySekk píše:
Ahojte, prosím poraďte jaké jméno máme dát k příjemní Hon.
Líbí se nám Christián nebo Kristián, Štěpán.
Máme pro toho našeho prcka všechno jen to jméno ne!
Budu ráda za každý nápad na jméno 😍 😍
S tímto příjmením znám Matěje, Martina, Štěpána, Eduarda, Olivera.
@vokishka píše:
No nevim, znam jednoho a decka mu rikaji Kiki, jak kdyby byl Kristýna.
Já nedávno jednoho potkala na hřišti a Kiki mu říkala jeho matka
když na něj zařvala Kikinku, tak už jsem zařvala smíchy ![]()
Kristián i Štěpán je dobré. Christián bych nedávala, lidi to budou číst foneticky a bude to znít ošklivě.
Jinak já jsem s jedním Honem chodila na základku a Honimíre mu nikdo neříkal. Říkali mu Hóno nebo tak nějak. Křestní jméno psát nebudu, aby to nakonec nebyl zakladatelčin manžel. ![]()
@Semtex píše:
Mne vadí to -n na konci u jména i příjmení, takže já bych vybrala jméno, které na -n nekončí. Třeba Vladimír.
To je jak Honimir…
@LuCySekk píše:
Ahojte, prosím poraďte jaké jméno máme dát k příjemní Hon.
Líbí se nám Christián nebo Kristián, Štěpán.
Máme pro toho našeho prcka všechno jen to jméno ne!
Budu ráda za každý nápad na jméno 😍 😍
Za mě blby to -n na konci příjmení i jména.
Christian ne, stejně se to bude vyslovovat Kristian, případně lidi nebudou vědět jak to vyslovit a kluk bude cely život vysvětlovat, jak se jeho jmeno pise.
Kristiána znám jak dítě (říká se mu Kikin nebo Kristík ), tak dospelyho, říká se mu Kris. Mě se to jmeno nelíbí a přijde mi ze k chlapovi třeba 40+ už to proste vůbec nejde.
Takže když už, tak z vašeho vyberu Štěpán.
Mě by třeba k příjmení slo dobře Richard, Radim, Marek, David …
@vokishka co je spatne na Kiki? Muj pritel je Kristian a ja mu taky rikam Kiki a nema s tim nejmensi problem. Je to samozrejme rodinne osloveni, ne do prace ale u maleho ditete nevidim zadny problem.
@Luc16 píše:
@vokishka co je spatne na Kiki? Muj pritel je Kristian a ja mu taky rikam Kiki a nema s tim nejmensi problem. Je to samozrejme rodinne osloveni, ne do prace ale u maleho ditete nevidim zadny problem.
Kiki je jak na jezevčíka.
@Luc16 píše:
Kiki je osloveni pro Kristynu hlavne. A kluk na gymplu jako Kiki uz divny je.
@Luc16 píše:
Kristiána jsem strašně chtěla, ale dospívajícímu a dospělému bych veřejně Kiki neřekla. To je hodně padlé na hlavu.