Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Radim, Richard. Ale blbý když nebude umět R
Ale jinak mě připadá, že k tomu jsou i ostatní klasický jména jako Jan, Tomáš, Lukáš, Martin, Michal apod.
Taky bych dala něco bez R, nějakého -áše, Tadeáš Rozumek, Lukáš Rozumek, Matyáš,… nebo Šimon, David, Filip… V podstatě k tomu příjmení jde skoro vše, jen bych nedávala s R
Není to tak špatné příjmení a je originální ![]()
ale to není vůbec bl-bé příjmení
první mne napadl Radim, to zní moc hezky spolu
ale klidně i Lukáš, Jan.. spousta jmen se tomu bezva hodí ![]()
to já teda v životě měla „štěstí“ na daleko horší příjmení…
většina běžných českých jmen vám sedne fajn ![]()
Mě napadlo Pavel. Pavel Rozumem. Osobně bych se vyhla jménu. Co máj R. Jako Richard, Radim… Jaký máte výběr?
Tomáše bych nedávala. Z toho udělají ve škole To máš rozum. Sedí mi k tomu Jan, ale nevím jestli náhodou nějaký král Jan nebyl nazýván moudrý, to by Jan byl spíš za trest. Já vím jen o Šalamounovi a Karlu V.Tak snad by šel i ten Jan. Jinak Michal taky ne.Ten si zase rozum zamíchá. Je to takové příjmení za trest co se týče výběru jména.
Tomáš Rozumek ne-e. Zní to směšně. Taky bych už nedávala nic od R, ať to zbytečně nedrnčí. Jinak asi cokoliv klasického - David, Filip, Lukáš… Jan se hodí ke všemu.
Ahojte, čekáme chlapečka a vybíráme vhodné jméno k příjmení Rozumek. Nic moc mi k tomu nesedí, to příjmení samo o sobě jsem dlouho vstřebávala

Co se vám k tomuto příjmení nejvíce hodí, když si ho řeknete? Nechci vás ovlivňovat našimi případnými adepty, ráda uslyším možné varianty a názory ostaních. Děkuji