Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@LuCySekk píše:
Ahojte, prosím poraďte jaké jméno máme dát k příjemní Hon.
Líbí se nám Christián nebo Kristián, Štěpán.
Máme pro toho našeho prcka všechno jen to jméno ne!
Budu ráda za každý nápad na jméno 😍 😍
Asi něco dělšího by to chtělo. Třeba:
Vladislav Hon
Vlastislav Hon
Boleslav Hon
Zbyslav ‚Zbyšek‘ Hon
Zbyněk Hon
Vlastimil Hon
Radomír Hon
Radoslav Hon
Rostislav Hon
Dalibor Hon
Dalimil Hon
Veleslav Hon
Co třeba jména dvě? Karel Rodan Hon nebo Zbyšek Veles Hon?
Příspěvek upraven 03.08.22 v 21:09
@Morrígan Ní_Boii myslím, že na toho Zbyslava nebo Zbyška Velese by mohla kývnout, čověče'
![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:Karel Rodan Hon nebo Zbyšek Veles Hon?
Nemyslim si, ze by se jim neco z toho libilo. Jmeno chteji asi vic bezne a jenom jedno. Ale chtela bych upozornit na tohle:
Karel Rodan Hon - tam je docela problem v tom kaREL ROdan, je to jazykolam
Zbysek Veles Hon - Vele shon. To uz by mohl byt Andy Aaron (Endiaron)
Ta jmena by se musela nakombinovat jinak.
Příspěvek upraven 05.08.22 v 14:27
@p.Zv. píše:
Nemyslim si, ze by se jim neco z toho libilo. Jmeno chteji asi vic bezne a jenom jedno. Ale chtela bych upozornit na tohle:Karel Rodan Hon - tam je docela problem v tom kaREL ROdan, je to jazykolam
Zbysek Veles Hon - Vele shon. To uz by mohl byt Andy Aaron (Endiaron)
Ta jmena by se musela nakombinovat jinak.
Příspěvek upraven 05.08.22 v 14:27
Já nevím. Já to tam neviděla. ![]()
@LuCySekk Já myslím, že se k tomu příjemní hodí snad všechna jména. Jan Hon se mi líbí, 3 pismena v obojím. Ale ten Štěpán jo, Kristiána proboha ne. Nemam to jméno ráda z hlediska toho, že jsem Kristýna a nelíbí se mi, když mu říkají Kiki. No uh tak maximalne Krisi nebo tio. Nebo Matyáš? Co Erik? To by k sobě taky pasovalo. Nechte si místo na Kristýnku, radši.
@Luc16 píše:
@vokishka co je spatne na Kiki? Muj pritel je Kristian a ja mu taky rikam Kiki a nema s tim nejmensi problem. Je to samozrejme rodinne osloveni, ne do prace ale u maleho ditete nevidim zadny problem.
No právě u dítěte to jako problém nevidím. Ale není to důstojné jméno pro dospělého chlapa. Když už tak Kikin. Kiki je pro holku Kristýnku.