Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se libi Zorka. Zorka, Zorinka, Zojča, Zorča. Mám ráda když jsou jména tvárná a každý tvar je zpravny.
Popravdě se mi nelíbí ani jedno 🙈, ale pokud vybíráte z těchto dvou, tak rozhodně Zora.
zrovna mně se líbí moc obě.. ale víš jak to říkal Goťák Šmajdovi : Na mne nedej… ![]()
Taky bych se nemohla rozhodnout líbí se mi obě..zora má více tvarů jak oslovit a Brigit je tvrdší…takže asi Zorka ![]()
Libi se mi obe
Konecne neco jineho nez Nela, Sofie, Viktorie nebo Ema.
Nedala bych ani jedno, ale kdyz uz, tak urcite Zora. Brigita tvrde, spatne se vyslovuje, malo peknych zdrobnelin.
Určitě Zora.
U Brigity bych si nebyla jistá, jak to vlastně číst, mám to zafixované spíš jako cizí jméno (připomíná mi to Deník Bridget Jonesové), jaké vymyslet jiné oslovení, než základní tvar… No, moc se mi nelíbí.
No, mně se opravdu výrazně nelíbí ani jedno. Jako ne že by mi to přišlo katastrofické, ale prostě nelíbí.
Kdyby mi někdo dal nůž na krk, tak asi ta Zora, ale tedy nevím. Nějak ve mně ta jména vzbuzují docela úzkost při představě, že bych se tak jmenovala.
Otazka je jasna, Brigita nebo Zora? K prijmeni jdou obe dobre.
Partner ma jasno, jenom ja se nejak s tou volbou nemohu uplne ztotoznit a chtela bych spis to druhe jmeno…
Jine ke spokojenosti obou jsme nenasli.