Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lukresia píše:
Dzejar, jako ten z Dallasu
to je dobrý, na čivavu jak dělaný ![]()
Já bych dala jméno Karel
![]()
Jedni měli čivavu Yettiho, a ještě jsem znala jednoho a ten se jmenoval Kraken.
@Klementyna píše:
Jedni měli čivavu Yettiho, a ještě jsem znala jednoho a ten se jmenoval Kraken.
Ježíš, kraken říkáme synovi ![]()
K zakladatece : mě by se teda taky líbil Rambo, to je prostě pecka pro čivavu ![]()
Příspěvek upraven 26.03.15 v 22:25
@vodouska píše:
@Ester13 nechapu narazku…
@Ester13 to sice jo (z tohoto duvodu jsme si ji nakonec neporidili a cekame na jine plemeno - zhruba 15× vetsi
). Holt to nezabere moc mista, malopocetne vrhy nejsou narocne (byt rizikove) a k uchovneni neni potreba zadnych extra postupu. Ale i tak bych do bPP civy nesla. V okoli mame dost zlych a fatalnich pripadu
@vodouska píše:
@Ester13 to sice jo (z tohoto duvodu jsme si ji nakonec neporidili a cekame na jine plemeno - zhruba 15× vetsi). Holt to nezabere moc mista, malopocetne vrhy nejsou narocne (byt rizikove) a k uchovneni neni potreba zadnych extra postupu. Ale i tak bych do bPP civy nesla. V okoli mame dost zlych a fatalnich pripadu
Však já vím, proto ta narážka ![]()
Jednou jsem videla krysarika a ten se jmenoval Saruman, taky dobry ![]()
Soused má hrubosrstého jezevčíka Heráka…páníček je tak trochu smažka a je vtipný, když běhá po zahradě a volá na něj…:-D
I psa s PP si můžete přejmenovat…my si jméno třeba vybírali sami ještě před čipováním, ale tady to asi bude pes bez PP…tak hlavně, ať je opravdu těch minimálně 7 týdnů starý -doufám, že budoucí majitel ví, kolik by takové štěně mělo vážit a pod…jinak mě se taky líbí, když to jméno je v kontrastu s velikostí-doga Punťa a čivava třeba Arnold ![]()