Jméno pro čivavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
27.3.15 07:14
@BlueFairy píše:
Náš pes se jmenuje Animal [:eniml:] :mrgreen:

http://www.csfd.cz/…26907-zvire/ ??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
27.3.15 07:59

@Pipet to fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.3.15 08:11
@lukresia píše:
Dzejar, jako ten z Dallasu :mrgreen:

To je taky dobrý! :palec: :mrgreen:

@BlueFairy píše:
Náš pes se jmenuje Animal [:eniml:] :mrgreen:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 08:37

Tak zaujam mě Animal a Yetti. Večer jsem se bavila s chlapem a souhlasí s Rockym a i dcerce se líbí. Tan pro kterého si jedeme má 3 měsíce a i kdyby už měl jméno, tak si zvykne na nové :P. Když jsem byla malá, brali jsme si psa, který se jmenoval od chovatele Inteligent a dnes je Max.
Nahrála jsem fotku, snad se objeví, no není hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.3.15 09:52

@LenaNell krásnej, jen mě přijde větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.3.15 10:03

@LenaNell Moc krásný pejsek! Kamarádka má čivavu jménem Drak, a znám i Ramba a Xenu, Nikittu (fenky) Z vašeho výběru se mi líbí Rocky, kdysi měl spolužák knírače Rockyho, říkali mu Rokýsek- přišlo mi to roztomilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 10:19

@Markéta80 Tak přece jen už má tři měsíce, ale zas je výhoda, že chovatelka naučila psíka venčit, takže nebudu mít tolik práce :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 10:23

@ropucha 02 Xena je hezky jméno pro fenku. To jsme chtěli Lociku, kdyby jsme se rozhodli pro holku. Tak já mám moc ráda film Rocky a Stallon je v něm úžasnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.3.15 11:37

@LenaNell kolik váží? my když jsme si před lety ho brali ta měl sotva 500gr v 10 týdnech. ted máme skoro 3m jorkšírku, no venku se snaží a jde jí to ale stejně vše nevychytam, teda ne v noci a to mě vždy probudí v 5:30 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 12:01

@Markéta80 Tak to opravdu nevím, ale doufám, že až ho uvidím, tak poznám jestli je v pořádku a hlavně ho nemusím vzít, ale zamilovala jsem se do něj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.3.15 14:56

@LenaNell No, ona ta velikost není až tak směrodatná, já mám psy (nemnožím, chovám), a už docela dlouho, a zrovna ten trend „co nejmenších“ je cesta do pekel. podle fotky je psík pěkně vyvážený, a i kdyby nebyl s PP, není to nutně problém. Pejsek vypadá vyváženě, ne jako lízátko- veliká hlava a minitělíčko- takže bych neviděla problém. Jestli chceš, ptej se do SZ- a já opravdu nejsem množitel, jen mám ta malá plemena moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.3.15 14:58
@LenaNell píše:
@Markéta80 Tak to opravdu nevím, ale doufám, že až ho uvidím, tak poznám jestli je v pořádku a hlavně ho nemusím vzít, ale zamilovala jsem se do něj :*

Jo, a hlavně si fakt k pejskovi čichni. Pokud bude smrdět čuránkama, nabo senem- slámou, nech ho být, a vyber si jiného, od jiného chovatele. Toto je fakt spolehlivé- vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.3.15 17:28

@LenaNell pořádně ho zkoukni jestli je vše jak má být ;), pak už nic moc neuděláš :? tahle barva se mě vždy líbila :palec: :palec: koukni i v jakém prostředí pejsek žije. Já se jela na štěnata podívat když jim byly 4 týdny a nakonec jsme u paní byla 4h :mrgreen: a dostala jsem i oběd :mrgreen:, s tim jsme teda nepočítala vůbec :lol: Taky pozor kdyby tam měla víc ras :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 21:39

Holky děkuju za rady. Tak trochu se bojím, ale věřím, že si ho zítra přivezu. Pak sem budu psát o rady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
27.3.15 22:38

@LenaNell ber to tak že je to péče na hodně let tak si pejska hlavně neber ze soucitu, pak na veterině se nedoplatíš a jen podpoříš někoho kdo bude množit dál. ted nevim jestli je pejsek s PP nebo bez? Koukni i na fenu jak se chová ;) to taky dost napoví. pokud by tě nechtěla pustit paní dál tak pozor, pokud by šlo o množírnu tak oni si vymyslí kde co jen aby prodali a pak ty budeš platit za veterináře protože to nejsou zdravá štěnata :(, my jsme měli jasné že jedině s pp at máme jistotu že vyroste to co má ;) neber si štěně za každou cenu, na vše se zeptej, omrkni v čem štěně vyrůstá, jestli fena neni agresivní a mrkni na srst, do očí a uší a na bříško aby nemělo štěně kýlu ;) a víš čim štěně krmí, měla by jsi krmit to samé pokud je to relativně kvalitní. Kolik vůbec pejsek stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný