Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já mám tak nějak od začátku vsugerováno, že to bude kluk
od začátku ho oslovuji jako Vítek, takže to bude asi Vít…a holčička musí být po mně, takže Lenička…těch holčičích jmen se mi moc nelíbí, zato z kluků bych si vybrala. Nejradši bych Tomáška, jenže to nechce přítel, protože je taky Tomáš ![]()
Chichichi, tak mně se líbí Nicolas, ale je fakt, že k tomu musíte mít příjmení, my máme cizí příjmení znějící trošku italsky…Nicolas Vais mi taky nejde moc přes pusu..
Z cizích jmen se mi ještě hodně líbil Edvard, (při vyslovení toho jména se mi vždycky vybaví Edvard z Pretty woman jako fešný Richard Gere…:-D ), říkali bychom mu Edie… A z těch klasických českých jmen se mi poslední dobou začal líbit Vašík, protože ho má kamarádka a zní to hezky, když mu říká Vašíku, Vašíčku…
Vašík je hroznej… Eduard je zajímavé jméno, mě se vybaví Eduard Beneš ![]()
Tak ono Vais taky neni český jméno…ani mi to česky nezní…Mě se to k tomu líbí ,jak ke Kryštofovi tak Nikolasovi…Ale ještě máme spoustu času,tak uvidíme…Já tentokrát doufám v holčičku:-) Kluk už se mi splnil,tak uvidíme…ale mam to tak vyvěštěný
![]()
ahoj, tak to jste mě potěšili, že se vám líbí Eddie. Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo taky Eduarda (Edu). Nějak to jméno vymizelo, no my jsme v Holandsku, tak jsme dali Eddie, ale v Čechách mu říkají i Eda.