Jméno pro druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
24.9.08 08:26

Tak já mám tak nějak od začátku vsugerováno, že to bude kluk :lol: od začátku ho oslovuji jako Vítek, takže to bude asi Vít…a holčička musí být po mně, takže Lenička…těch holčičích jmen se mi moc nelíbí, zato z kluků bych si vybrala. Nejradši bych Tomáška, jenže to nechce přítel, protože je taky Tomáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
24.9.08 16:13

Chichichi, tak mně se líbí Nicolas, ale je fakt, že k tomu musíte mít příjmení, my máme cizí příjmení znějící trošku italsky…Nicolas Vais mi taky nejde moc přes pusu..

Z cizích jmen se mi ještě hodně líbil Edvard, (při vyslovení toho jména se mi vždycky vybaví Edvard z Pretty woman jako fešný Richard Gere…:-D ), říkali bychom mu Edie… A z těch klasických českých jmen se mi poslední dobou začal líbit Vašík, protože ho má kamarádka a zní to hezky, když mu říká Vašíku, Vašíčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.08 09:51

Vašík je hroznej… Eduard je zajímavé jméno, mě se vybaví Eduard Beneš :-)

• Citovat
  • Upravit
28
25.9.08 10:47

Tak ono Vais taky neni český jméno…ani mi to česky nezní…Mě se to k tomu líbí ,jak ke Kryštofovi tak Nikolasovi…Ale ještě máme spoustu času,tak uvidíme…Já tentokrát doufám v holčičku:-) Kluk už se mi splnil,tak uvidíme…ale mam to tak vyvěštěný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
26.9.08 22:16

ahoj, tak to jste mě potěšili, že se vám líbí Eddie. Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo taky Eduarda (Edu). Nějak to jméno vymizelo, no my jsme v Holandsku, tak jsme dali Eddie, ale v Čechách mu říkají i Eda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí