Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, s manželem čekáme na podzim dvojčátka - 2 holčičky. Rozhodli jsme se pro jméno Nela, jaké vás napadá jméno pro sestřičku??? nemůžu se s druhým jménem nějak rozhodnout
Příspěvek upraven 16.08.17 v 11:50
A proč by se k tomu mělo hodit? já znám několik ženských co má dvojčata holky a všechny jsou Ema a Ela nebo Emma a Ella
svět se nezblázní když se to nebude hodit, možná je i lepší vybrat úplně z jiného soudku
ale když už se musí hodit tak třeba Stela nebo Kamila mi ladí
@Doe_Jane píše:
A proč by se k tomu mělo hodit? já znám několik ženských co má dvojčata holky a všechny jsou Ema a Ela nebo Emma a Ellasvět se nezblázní když se to nebude hodit, možná je i lepší vybrat úplně z jiného soudku
ale když už se musí hodit tak třeba Stela nebo Kamila mi ladí
Přesně přesně moje slova.
Nemusí se to hodit jako ema a ela, jen ať není třeba Nela a pak nějaký hrozně dlouhý jméno, průměrně delší být samozřejmě může, ale nic moc mě nenapadá…
Mě jako první napadlo Nela a Soňa - obojí jsou to docela krátká holčičí jména, neznějí podobně, tak aby se pletly (což mně by se Nelo - Stelo pletlo). To samozřejmě pro případ, že přes Nelu nejede vlak, jinak si umím představit i jiné dvojice jmen.
Každopádně držím hlavně palec, ať vše dobře dopadne ![]()
A to ja bych zrovna dala neco výrazného. Nela je taková krátká a jemná. Takže bych volila třeba Patricie, Dominika, Karolína
Laura, Sara, Stella, pokud jste fajnsmejkri a chcete si zlomit jazyk tak Nina - Nela, Ela-Nela, Bela- Nela
![]()