Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jaké je příjmení? je také důležité, aby hlavně s ním ladilo a ne se jménem sestry ![]()
Nela a Sofie
Nela a Julie
Nela a Adéla
Nela a Aneta
Nela a Kamila
Nela a Nina
Nela a Nikola
Nela a Gabriela
Nela a Sabina
Nela a Anna
Nela a Stela
Nela a Ema
Nela a Iveta
Nela a Iva
Jde jich spousta ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký způsob jak se vyhnout vícečetnému těhotenství, pokud mam v rodině dvojčata, každy měsíc se mi tvoří 2 vajíčka, atd.. je mi 38 let, chci pouze 1 dítě, jsem zdravá. Díky za odpověď. Martina
@Martinnarose píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký způsob jak se vyhnout vícečetnému těhotenství, pokud mam v rodině dvojčata, každy měsíc se mi tvoří 2 vajíčka, atd.. je mi 38 let, chci pouze 1 dítě, jsem zdravá. Díky za odpověď. Martina
jsi ve špatné tematické sekci. Hod si to na Těhotenství, Plánování nebo tak něco, ne na Jména. Jinak pokud to tak máš, nezbyde ti, než se domluvit s doktorem. Pokud on bude souhasit, může ti před každou ovulací provést ultrazvuk, kolik uzrálo folikulů. A stejně to nemáš 100%. Pokud tedy nechceš podstupovat redukce u již počatých dvojčat ![]()
Ahoj snazime se o miminko s pritelem. Zatim bez uspesne
. Mame ale oba v rodine dvojcata. Takze je velka pravdepodobnost ze muze mit taky. Od 15 let se mi libi jmeno Elena.
Jen premyslim obcas nad jmeny. Kdyby to byla druha holka. Co by se podle vas hodilo jako druhe?
@Anonymní píše:
Ahoj snazime se o miminko s pritelem. Zatim bez uspesne. Mame ale oba v rodine dvojcata. Takze je velka pravdepodobnost ze muze mit taky. Od 15 let se mi libi jmeno Elena.
Jen premyslim obcas nad jmeny. Kdyby to byla druha holka. Co by se podle vas hodilo jako druhe?
Znala jsem rodinu, kde byly holčičky Elena a Adina. To mi přijde, že k sobě docela jde. Jinak moc neumím vybrat, mně se Elena vůbec nelíbí, pardon.