Jméno pro dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
959
19.8.17 16:32

Jaké je příjmení? je také důležité, aby hlavně s ním ladilo a ne se jménem sestry :-)
Nela a Sofie
Nela a Julie
Nela a Adéla
Nela a Aneta
Nela a Kamila
Nela a Nina
Nela a Nikola
Nela a Gabriela
Nela a Sabina
Nela a Anna
Nela a Stela
Nela a Ema
Nela a Iveta
Nela a Iva
Jde jich spousta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.17 15:57

Dvojcata

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký způsob jak se vyhnout vícečetnému těhotenství, pokud mam v rodině dvojčata, každy měsíc se mi tvoří 2 vajíčka, atd.. je mi 38 let, chci pouze 1 dítě, jsem zdravá. Díky za odpověď. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.9.17 16:13
@Martinnarose píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký způsob jak se vyhnout vícečetnému těhotenství, pokud mam v rodině dvojčata, každy měsíc se mi tvoří 2 vajíčka, atd.. je mi 38 let, chci pouze 1 dítě, jsem zdravá. Díky za odpověď. Martina

jsi ve špatné tematické sekci. Hod si to na Těhotenství, Plánování nebo tak něco, ne na Jména. Jinak pokud to tak máš, nezbyde ti, než se domluvit s doktorem. Pokud on bude souhasit, může ti před každou ovulací provést ultrazvuk, kolik uzrálo folikulů. A stejně to nemáš 100%. Pokud tedy nechceš podstupovat redukce u již počatých dvojčat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.17 20:50

Jmeno pro holku

Ahoj snazime se o miminko s pritelem. Zatim bez uspesne :(. Mame ale oba v rodine dvojcata. Takze je velka pravdepodobnost ze muze mit taky. Od 15 let se mi libi jmeno Elena. :) Jen premyslim obcas nad jmeny. Kdyby to byla druha holka. Co by se podle vas hodilo jako druhe?

• Citovat
  • Upravit
11565
23.9.17 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj snazime se o miminko s pritelem. Zatim bez uspesne :(. Mame ale oba v rodine dvojcata. Takze je velka pravdepodobnost ze muze mit taky. Od 15 let se mi libi jmeno Elena. :) Jen premyslim obcas nad jmeny. Kdyby to byla druha holka. Co by se podle vas hodilo jako druhe?

Znala jsem rodinu, kde byly holčičky Elena a Adina. To mi přijde, že k sobě docela jde. Jinak moc neumím vybrat, mně se Elena vůbec nelíbí, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
25.9.17 09:28

Elena a Evelína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie