Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím, máme sheltičku Roxy, budeme pořizovat druhou chlupatou holčičku a to bude kolie. Pořád přemýšlíme nad jménem, nějaký seznam máme, ale každý nápad se počítá, tak to zkusím i tady ![]()
Díky za tipy
My davali jmena podle odrudy vin, takze jako mala jsme meli Merlota, Andreho, Mullera,
ted na jare budem kupovat fenku a bude chardonne, ale budem ji rikat „šardy“
Dejte takové jméno, které se vám líbí ne? Já si třeba myslím, že jméno Chlupatá potvora je výborné, ale pochybuju, že se ti bude líbit.
My máme dva bišonky se jmény Gin a Tonic, vidím že jména spojená s pitím jsou velice oblíbená:
![]()
Zatím máme Trixy, Daisy, Jessy, Miley…
Nejvíc se mi líbí Trixy, hezký by to s Roxy ladilo, ale nevím, jestli by si to holky nepletli ![]()
@Lenicka777 třeba bude mít nějaké fajn jméno od chovatele
nejstarší má v PP Rocka Rolla ale já vymyslela Sissi, prostřední má v PP Eminence a dcera trvala že se musí jmenovat Zuzanka a nejmladší měla být od E, chovatelka jak jí budeme říkat tak že to bude Eliška tak v PP má Elies a stejně jí všichni říkají všelijak, manžel že prý vypadá jak bezzubka ![]()
@Lenicka777
https://www.karaoketexty.cz/…/peggy-27341
Mít holku, pojmenuju ji takto, ale mám opět klučinu. A tíhnu taky k angl. jménům.
@Lenicka777 píše:
Zdravím, máme sheltičku Roxy, budeme pořizovat druhou chlupatou holčičku a to bude kolie. Pořád přemýšlíme nad jménem, nějaký seznam máme, ale každý nápad se počítá, tak to zkusím i tady
Díky za tipy
Ahoj,
když jsem byla malá, měli jsme psy se jmény: Asta, Lojza, Ťapka, Pucík, Piškot… v dospívání jsme měli Ginu (Džinu) a Ammy (Ejmy). Teď máme psa Frederika.
Kolem nás mají psy se jmény: Tereza, Zuzana, Jůlie, Casper (Kaspr), Kličko (podle boxera, prý byl nejdravější štěně - špic), Jammie (panička a holčičky ji říkají Džejmí a páníček Džamalo
), Charlie (Čárlí), Čiko, Cassidy (Kesí),…
Až nebudeme mít Fredyho, tak bych chtěla dvě fenky a chtěla bych dát nějaké jméno, co mi vlastně neprošlo u dcer
Takže hezky česky, něco jako Boženka a Růženka, Libuška a Miluška, nebo něco co jsem u dětí neměla a aby to nebyla jména u nás dávaná, tak Flora a Fauna
nebo co se mi ze zahraničních líbí Violette a Bernardette, ![]()
My ted máme nově Dory (hleda se Nemo)
ale me to laka a když mě štve, říkám am ji Doroto ![]()