Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Anakin mám extrémně spojené s postavou ve filmu, vlastně jsem to nikde jinde nikdy neslyšela a proto bych zvolila Alexe.
Pokud nemáte nějaký vyloženě cizí příjmení, tak Anakin je pro mě jak pěst na oko.
Z techto dvou urcite Alex, to se mi hodne libi. Jmeno Anakin jsem nikdy neslysela, nelibi se mi ani trochu a do naseho prostredi se nehodi.
Určitě Alex.
Nechci být vulgární, ale bojím se, že Anýska a Aňouska by si spoustu lidi spojovalo se zadní částí těla… ![]()
Příspěvek upraven 12.02.20 v 10:27
@Ijen píše:
Z Anakina vyroste Darth Vader, to bych fakt nedavala.
Tak z Alexa Lexa, ale třeba už tou dobou Comeback vypadne z paměti lidstva. ![]()
@yogina i kdyby ne tak ty zdrobneliny jsou tak jako tak sileny ![]()
@sirikit píše:
Tak z Alexa Lexa, ale třeba už tou dobou Comeback vypadne z paměti lidstva.
To je fakt. Ale variantu „ani jedno“ predem smetla zakladatelka se stolu.
@Anonymní píše:
(Alex, Alexík, Ali..) nebo (Anýsek, Any, Aňousek..)Otázka zní jasně. Jaké jméno z těchto dvou se Vám líbí více? Popřípadě proč. Třeba mi to trochu pomůže v rozhodování. Odpovědi typu “ani jedno” si prosím nechte pro sebe. Opravdu se mi jedná pouze o tyto dvě jména.
a jste nějací kultovní vyznavači hvězdných válek? protože v případě Anakina, to bude mít dítko na talíři každý den
Alex je Alexander? To mu každý druhý bude říkat Sašo nebo Lexo a to se přiznám, že zrovna tyto dvě zkratky za mě nic moc
Tobě se líbí?
(Alex, Alexík, Ali..) nebo (Anýsek, Any, Aňousek..)
Otázka zní jasně. Jaké jméno z těchto dvou se Vám líbí více? Popřípadě proč. Třeba mi to trochu pomůže v rozhodování. Odpovědi typu “ani jedno” si prosím nechte pro sebe. Opravdu se mi jedná pouze o tyto dvě jména.