Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@smurfka píše:
a sestřička bude Lejla ne:o))
Když už, tak Leia:-), nicméně Leia byla Anakinova matka, sestra Luka Skywalkera:-)
V celé ČR žijí jen DVĚ osoby se jménem Anakin
https://krestnijmeno.prijmeni.cz/Anakin
vážně hodláš řady těchto chudáků rozmnožovat??
Alex je ok, nemáš nad čím váhat…
@Fazulina píše:
Když už, tak Leia:-), nicméně Leia byla Anakinova matka, sestra Luka Skywalkera:-)
Jen technická - ano, Leia byla sestra Luka Skywalkera, ale Leia a Luke byly děti Anakina a Padmé Amidaly
Matka Anakina se jmenovala, tuším, Shmi Skywalker
![]()
@bartsch píše:
Jen technická - ano, Leia byla sestra Luka Skywalkera, ale Leia a Luke byly děti Anakina a Padmé Amidaly![]()
Matka Anakina se jmenovala, tuším, Shmi Skywalker
![]()
Jo, pardoooon, obráceně:-) Anakin byl její otec. Já jsem trdlo:-)))
Už jsem si dlouho neudělala SW maratón:-)
@Fazulina píše:
Jo, pardoooon, obráceně:-) Anakin byl její otec. Já jsem trdlo:-)))Už jsem si dlouho neudělala SW maratón:-)
To nic, je v tom zmatek
Já nebýt syna, tak by mě SW asi i minuly, ale on do nich byl od 5 let zažraný
Po 9. roce ale polevil. Na SW VIII a teď IX jsme šli, spíš ze zvědavosti, jak to pokračuje a nakonec dopadne
Stejně jsme to však po cestě domů spolu probírali ![]()
@bartsch píše:
To nic, je v tom zmatekJá nebýt syna, tak by mě SW asi i minuly, ale on do nich byl od 5 let zažraný
Po 9. roce ale polevil. Na SW VIII a teď IX jsme šli, spíš ze zvědavosti, jak to pokračuje a nakonec dopadne
Stejně jsme to však po cestě domů spolu probírali
Taky se ještě na poslední díl chystám, ale už to podle mě není ono:-). Nicméně samozřejmě se kouknu:-)
@Fazulina píše:
Taky se ještě na poslední díl chystám, ale už to podle mě není ono:-). Nicméně samozřejmě se kouknu:-)
Zase tak špatné to není, no
Samozřejmě nelze očekávat nějaké zázraky (klasiku IV - VI to nepřekoná ani těmi triky) a oduševnělý příběh nečekej, ale když to necháš plynout…
Málem i slza mi na konci ukápla
Nějak se nám tady prolíná ta strana Temna s dobrem, sakra
Je to prostě pohádka nejen pro dospělé ![]()
Me to teda vůbec neba…ted jede serie na nově nebo kde..a nevím…nudaaa.. ![]()
star wars, star trek…všechno na jedno brdo…asi až moc scifi no ![]()
@smurfka píše:
Me to teda vůbec neba…ted jede serie na nově nebo kde..a nevím…nudaaa..
star wars, star trek…všechno na jedno brdo…asi až moc scifi no
Na to se chodí do kina jako na zážitek, v tv se na to nehodí dívat, to vyzní tak na stejné úrovni jako Želvy ninja.
@stín katedrál píše:
Na to se chodí do kina jako na zážitek, v tv se na to nehodí dívat, to vyzní tak na stejné úrovni jako Želvy ninja.
To je jedno, jde o obsah… Nejaka prerostla krysa tam mluvi jak degen, jakože vidí velký špatný..
.. Je jedno jestli u toho usnu doma nebo v kine… Doma to je aspoň zadara. ![]()
@Anonymní píše:
(Alex, Alexík, Ali..) nebo (Anýsek, Any, Aňousek..)Otázka zní jasně. Jaké jméno z těchto dvou se Vám líbí více? Popřípadě proč. Třeba mi to trochu pomůže v rozhodování. Odpovědi typu “ani jedno” si prosím nechte pro sebe. Opravdu se mi jedná pouze o tyto dvě jména.
Ani jedno… oboje děs
@Anonymní píše:
(Alex, Alexík, Ali..) nebo (Anýsek, Any, Aňousek..)Otázka zní jasně. Jaké jméno z těchto dvou se Vám líbí více? Popřípadě proč. Třeba mi to trochu pomůže v rozhodování. Odpovědi typu “ani jedno” si prosím nechte pro sebe. Opravdu se mi jedná pouze o tyto dvě jména.
Anakin- Aňousek ![]()