Alex nebo Anakin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11176
12.2.20 13:18
@smurfka píše:
a sestřička bude Lejla ne:o))

Když už, tak Leia:-), nicméně Leia byla Anakinova matka, sestra Luka Skywalkera:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
12.2.20 13:22

V celé ČR žijí jen DVĚ osoby se jménem Anakin
https://krestnijmeno.prijmeni.cz/Anakin
vážně hodláš řady těchto chudáků rozmnožovat??
Alex je ok, nemáš nad čím váhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.2.20 13:30
@Fazulina píše:
Když už, tak Leia:-), nicméně Leia byla Anakinova matka, sestra Luka Skywalkera:-)

Jen technická - ano, Leia byla sestra Luka Skywalkera, ale Leia a Luke byly děti Anakina a Padmé Amidaly ;) :mrgreen: Matka Anakina se jmenovala, tuším, Shmi Skywalker ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
12.2.20 13:39
@bartsch píše:
Jen technická - ano, Leia byla sestra Luka Skywalkera, ale Leia a Luke byly děti Anakina a Padmé Amidaly ;) :mrgreen: Matka Anakina se jmenovala, tuším, Shmi Skywalker ;) :lol:

Jo, pardoooon, obráceně:-) Anakin byl její otec. Já jsem trdlo:-)))

Už jsem si dlouho neudělala SW maratón:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.2.20 13:47
@Fazulina píše:
Jo, pardoooon, obráceně:-) Anakin byl její otec. Já jsem trdlo:-)))Už jsem si dlouho neudělala SW maratón:-)

To nic, je v tom zmatek :mrgreen: Já nebýt syna, tak by mě SW asi i minuly, ale on do nich byl od 5 let zažraný :D Po 9. roce ale polevil. Na SW VIII a teď IX jsme šli, spíš ze zvědavosti, jak to pokračuje a nakonec dopadne :mrgreen: Stejně jsme to však po cestě domů spolu probírali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
12.2.20 13:57
@bartsch píše:
To nic, je v tom zmatek :mrgreen: Já nebýt syna, tak by mě SW asi i minuly, ale on do nich byl od 5 let zažraný :D Po 9. roce ale polevil. Na SW VIII a teď IX jsme šli, spíš ze zvědavosti, jak to pokračuje a nakonec dopadne :mrgreen: Stejně jsme to však po cestě domů spolu probírali :mrgreen:

Taky se ještě na poslední díl chystám, ale už to podle mě není ono:-). Nicméně samozřejmě se kouknu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.2.20 14:17
@Fazulina píše:
Taky se ještě na poslední díl chystám, ale už to podle mě není ono:-). Nicméně samozřejmě se kouknu:-)

Zase tak špatné to není, no :nevim: Samozřejmě nelze očekávat nějaké zázraky (klasiku IV - VI to nepřekoná ani těmi triky) a oduševnělý příběh nečekej, ale když to necháš plynout… :think: ;) Málem i slza mi na konci ukápla :mrgreen: Nějak se nám tady prolíná ta strana Temna s dobrem, sakra :mrgreen: Je to prostě pohádka nejen pro dospělé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.20 14:42

Me to teda vůbec neba…ted jede serie na nově nebo kde..a nevím…nudaaa.. :nevim:
star wars, star trek…všechno na jedno brdo…asi až moc scifi no :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.20 17:02

Hodně sledujes youtube co?

• Citovat
  • Upravit
392
12.2.20 18:29

Alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
12.2.20 19:21
@smurfka píše:
Me to teda vůbec neba…ted jede serie na nově nebo kde..a nevím…nudaaa.. :nevim:
star wars, star trek…všechno na jedno brdo…asi až moc scifi no :P

Na to se chodí do kina jako na zážitek, v tv se na to nehodí dívat, to vyzní tak na stejné úrovni jako Želvy ninja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.20 19:50
@stín katedrál píše:
Na to se chodí do kina jako na zážitek, v tv se na to nehodí dívat, to vyzní tak na stejné úrovni jako Želvy ninja.

To je jedno, jde o obsah… Nejaka prerostla krysa tam mluvi jak degen, jakože vidí velký špatný.. :nevim:.. Je jedno jestli u toho usnu doma nebo v kine… Doma to je aspoň zadara. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1986
12.2.20 19:53
@Anonymní píše:
(Alex, Alexík, Ali..) nebo (Anýsek, Any, Aňousek..)Otázka zní jasně. Jaké jméno z těchto dvou se Vám líbí více? Popřípadě proč. Třeba mi to trochu pomůže v rozhodování. Odpovědi typu “ani jedno” si prosím nechte pro sebe. Opravdu se mi jedná pouze o tyto dvě jména. :*

Ani jedno… oboje děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.2.20 19:55

Ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
12.2.20 19:57
@Anonymní píše:
(Alex, Alexík, Ali..) nebo (Anýsek, Any, Aňousek..)Otázka zní jasně. Jaké jméno z těchto dvou se Vám líbí více? Popřípadě proč. Třeba mi to trochu pomůže v rozhodování. Odpovědi typu “ani jedno” si prosím nechte pro sebe. Opravdu se mi jedná pouze o tyto dvě jména. :*

Anakin- Aňousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko