Alex nebo Anakin?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
12.2.20 11:36
@sirikit píše:
Alex. Proboha! :zed:

ale prosiiiim te, jak muzes odolat Anouskovi?

Co je to za prapodivnou modu vymyslet tyhle patvary pro jmena. Anakina zdrobnuju normalne jako Anakinek, tecka. Muj syn je taky normalne Filipek a zadny patvar typu Filiiiiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
12.2.20 11:49
@warita píše:
ale prosiiiim te, jak muzes odolat Anouskovi?Co je to za prapodivnou modu vymyslet tyhle patvary pro jmena. Anakina zdrobnuju normalne jako Anakinek, tecka. Muj syn je taky normalne Filipek a zadny patvar typu Filiiiiii.

My máme Václava a taky mu říkáme Vénýsku :nevim: :lol: dcera teda Véníštu :lol: nebo Vendýsku, Venoušku, Venonku.. Vašíku třeba vůbec, prostě to k němu nejde :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
12.2.20 11:50

@Martha03 nas mladsi syn se jmenu stejne jako muj byvalej, doteď jsme kamarádi. Manzelova bývala byla moje kamarádka…na tohle my nehrajem. Ale chápu, ze někdo ano. Nicmene To by člověk nemohl dítě pojmenovat nijak. Snad u každého jména existuje nositel, co je blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.2.20 11:54
@chaela píše:
@Martha03 nas mladsi syn se jmenu stejne jako muj byvalej, doteď jsme kamarádi. Manzelova bývala byla moje kamarádka…na tohle my nehrajem. Ale chápu, ze někdo ano. Nicmene To by člověk nemohl dítě pojmenovat nijak. Snad u každého jména existuje nositel, co je blb.

Jistě. Ale já myslela někoho na koho má člověk špatné vzpomínky a citově jej něco v tomto ohledu zasáhlo. Většinou se to týká jedno či dvou jmen, takže na výběr je stále dost alternativ. Čistě hypoteticky, kdyby ti nějaký Karel způsobil těžký uraz a ještě se choval jako hulvat, tobě by se to jmeno do té doby líbilo, dala bys takové jméno synovi i potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
12.2.20 11:59

Jasně že Anakin. Udělej z toho kluka chudáka hned od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.2.20 12:00

Jméno podle postavy ze scifi? Srsly? Navíc ve variantě aňousek-hovňousek - jasně že na to přijdou děti hned jak se naučí mluvt.

To už je lepší Chrudoš nebo Chrabroš.

A teda vřele doporučuju pojmenovat dítě takovým jménem, které budete chtít vyslvovovat, ne si vymýšlet nějaké zdrobnělinky.

Navíc teda anakina vám zamítne matrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 12:05
@warita píše:
ale prosiiiim te, jak muzes odolat Anouskovi?Co je to za prapodivnou modu vymyslet tyhle patvary pro jmena. Anakina zdrobnuju normalne jako Anakinek, tecka. Muj syn je taky normalne Filipek a zadny patvar typu Filiiiiii.

To jste tedy nudná rodina :lol: :lol: známá má taky Filipa a říká mu Fipíček a nejen to. Ještě toho chudáka puberťáka označuje na fb s tímto komentářem :lol: jo a manžel je Dušulda, vždy u toho ležím smíchy :lol: lidi jsou zkrátka různí

• Citovat
  • Upravit
45688
12.2.20 12:17

@Ou proc by ho zamitla? Existuje to jmeno? Existuje, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.2.20 12:21

My máme Alexe. Výjimečně mu řekneme Alexíku, nejčastěji je to prostě Alex. Sašo nebo Lexo mu neřekl ještě nikdo z okolí, za což jsem ráda. Přecházet teda musím pojmenování Alíku od prababičky :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
12.2.20 12:46
@Martha03 píše: Řekla bych, že to není o jménu ve filmu, ale spíše asociace. Tedy Anakin - Darth vader (temná strana síly), Lexa z Comebacku moc rozumu nepobral, Saša z Pelíšků zapřísáhlej komouš s nabídkou kvalitního sexu. Asi tak stejně jako by člověk nedal jméno svého bývalého ex svému dítěti nebo holky či kluka, kterou na základce/střední/v práci nesnášel… Mě se třeba líbí jméno Bára, ale bohužel mám negativní zkušenosti s děvčaty tohoto jména a tak bych ho nedala už z principu, ale vím, že ne každá je špatná. Jednu máme už teď v rodině a je zlatá, ale prostě to tam ve mě je a nedala bych ho.

Tak i zde v diskusi se vyskytuje řada těch, co Anakina Skywalkera neznají, mě by zase nijak nevadil Lexa ni Saša, byť oboje znám. Anakin je ale zvláštní samo o sobě, a je to takové celkem kultovní, SW jsou na světě už poměrně dlouho, mají hodně velkou fanouškovskou základnu, takže hodně lidí to napadne. I když řekla bych, že malý děti moc ne, moje dcera 6 let teda netuší, že něco takovýho existuje, já naopak jsem celkem fanoušek:-). Nevím, zda je jméno Anakin i někde na světě běžné v jiné zemi například…

Anakina bych přirovnala, jako kdyby chtěl někdo dát dítěti jméno Sandokan nebo Voldemort… Naopak Harry je sice kultovní, ale pojmenovat taky dítě je všude na světě zcela běžné:-). Záleží asi fakt případ od případu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
12.2.20 13:03

@veria jméno nezamítnou už jsou v ČR celkem 2 Anakinové :D
A jeden žil kdysi dávno v jedné předaleké galaxii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
12.2.20 13:10

A já bych dala toho Anakina. Když už to nemá být tuctové jméno, tak ať je to úlet se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.20 13:11
@modravlocka píše:
A já bych dala toho Anakina. Když už to nemá být tuctové jméno, tak ať je to úlet se vším všudy.

a sestřička bude Lejla ne:o))

• Citovat
  • Upravit
2813
12.2.20 13:13
@smurfka píše:
a sestřička bude Lejla ne:o))

Viď? Hodilo by se to k sobě. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.2.20 13:16

Skywalker :pankac: pokud je na vyber pouze z tohoto, tak urcite Alex, ten mi uz prijde prijatelnejsi pro Ceskou Republiku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence