Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj prosím o Vaše tipy
nějak se nemůžeme shodnout…krásných jmen je spusta. Přemýšlíme i nad variantou příjmení Hakl bez ová.
Mě se líbí Kladie Hakl, Julie Hakl, Nina Hakl… Co myslíte? Chceme nějaké ne moc používané jméno.
@ivalinka tak Julie i Nina teď docela frčí, takže to moc nepoužívaný jména nejsou ![]()
Ta Klaudie je docela hezký i se k příjmení hodí ![]()
Proč bez -ová? Mě to příjde ujetý. No nic, příjmení dobrý, k tomu jde vše.
Děkuji za názory. Bez ová se mi to líbí…příjde mi to dost praktické do světa. Nikde ová nepoužívají.
Dala bych tu Julii. Klaudie Hakl - mně tam asi vadí to kl, kl v obou jménech. Julie Hakl mi přijde harmoničtější:-).
Mě se obecně příjmení bez -ová nelíbí, ale záleží na vás… jinak Nina je jméno hezké, mě se líbí ještě Edita, sama bych tak holčičku pojmenovala (jestli se nezadaří na podruhé zase kluk) ![]()
@ivalinka do světa praktické, v čr divné
k příjmení Haklová mi jde nejlíp Nina
my měli pro holčičku vybráno jméno Tina, to bych dala já ![]()
@ivalinka píše:
Děkuji za názory. Bez ová se mi to líbí…příjde mi to dost praktické do světa. Nikde ová nepoužívají.
taky bych chtěla jít do příjmení bez toho „ová“
Ať už pro případ, že by jsme měli dceru, tak i pro sebe, kdyby došlo na svatbu ![]()
@ivalinka píše:
Mě se líbí jak teď všechny maminky uvažují nad tím, že dcera půjde do světa..
a to nemyslím špatně, sama jsem stejná
dali jsme jméno Isabela, aby se v zahraničí (jak jsme jí naplánovali) nepředstavovala jako třeba Alžbětka (nic proti českým jménům)..ale příjmení super, líbí se mi bez -ová, ano jsme v čechách, ale nemusíme být tak upjatí, naopak nechápu typicky české příjmení a typicky světové jméno např. Melissa Nováková..takže Hakl super a k tomu se hodí snad vše… ![]()
Mě se líbí Nina Hakl. Celkově se mi líbí příjmení bez - ová. Zvlášť když chceš i ne moc používaní jméno ![]()