Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, čekáme chlapečka a hrozně by se nám líbilo jméno Deniel, hledáme, jak v kalendáři, tak na internetu a nikde nic, jen samej Daniel.
Tak jsem zavítala sem a zajímalo by mě jestli má některá z vás taky Deniela a kdy vlastně slaví svátek? Už jsme vážně bezradný, budu vděčná za veškeré objasnění jak to s timhle jménem chodí ![]()
No, hlavně se připrav, že se nebude jmenovat „Deniel“, ale „Deniel-s-E-ne-Daniel“… a je otázka, jestli to jeho bude bavit celý život vysvětlovat…
@Labuť19 v čr je jich 57, takže klidně dejte. Znám - ale jen roma, takže osobně bych nedala. Svátek slaví na Daniela.
V českým kalendáři není. Pujč si nebo kup knížku jak se bude jmenovat od Knappové, tam by to být mohlo.
@Etcetera78 píše:
No, hlavně se připrav, že se nebude jmenovat „Deniel“, ale „Deniel-s-E-ne-Daniel“… a je otázka, jestli to jeho bude bavit celý život vysvětlovat…
Nebude ho to bavit, to víš, že ne, ale co nadělá, když mu rodiče tohle jméno vybrali.
Viděla jsem tohle jméno v novinách (porodnice hlásí) k příjmení Demeter… Jinak ne.
@martina.se píše:
@Labuť19 v čr je jich 57, takže klidně dejte. Znám - ale jen roma, takže osobně bych nedala. Svátek slaví na Daniela.
A to my chteli dat Daniela, ale kazdej rika, ze je to romsky, tak jsme od toho upustili ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A jak jste na to jméno přišli, když o něm nikde nic není?
tak se jmenuje ten jeden z paterčat…
Deniel se jmenuje jedno z tech „slavnych“ patercat, takze myslim, ze s tim jmenem opravdu nebude problem. Svatek, rekla bych, bude slavit na Daniela.
@Regina Hero píše:
tak se jmenuje ten jeden z paterčat…
hmm, takže Stýf
Mame v rodine. Svatek slavvi na Daniela. Je to akorat jinak psanyy Daniel.