Jméno Deniel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2950
18.8.18 21:53

Daniel zní krasne - deniel se mi nelíbí viz denil deb.l - omlouvám se… a Denis? Ten není vůbec špatný.
Za mě Daniel nebo Denis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.8.18 22:32

@Labuť19 chtěla jsem dát Danielovi jméno Deniel ,ale chybka se vloudila.Tak je Daniel.Ale i tak mu říkám Deniel .Danny ,Denny,když mně drobet štve Danielson ale většinou se zasmějeme. A nebo Dane. Je to krásný jméno. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.18 22:49

Daniel je nádherné jméno. Hlavně se mi vybaví jeden fakt pěkný chlap, co mě kdysi učil tenis. :) Deniel je bída…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.8.18 22:56
@dedrichov píše:
jmenuju se Debil, říkejte mi Debža
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
18.8.18 22:57

Znám několik Danielů kteří jsou oslovováni Denieli. (Možná je to jakoby anglicky.) Dala bych jméno Daniel a oslovovala jak by se mi líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.8.18 23:00

a co jen Denny? Kamarádka chtěla Vojtu, ale nechtěla Vojtěcha… tak si to na matrice zařídila a chlapec se jmenuje jen Vojta. Tak proč né Denny? Ale to se zase budou všichni ptát, jestli je Denis… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.8.18 23:01

@Labuť19 do toho jmena bych nesla,budes porad vysvetlovat,ze to neni Daniel.Kamaradka ma Toma a uz 4 roky vysvetluje,ze to neni Tomas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.8.18 23:03

Jinak já jsem pro česká jména… Takže za mě Daniel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.8.18 23:03
@3HE píše:
Jinak já jsem pro česká jména… Takže za mě Daniel

a navíc… Dany Smiřický :srdce: :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.8.18 23:07

Koneckoncu i ja dala Michaela misto Michala-strasne se mi nelibilo osloveni Michale!Stejne jsem tomu neutekla,ve skolce mu tak rikala vsichni,nez rekl syn-Ja nejsem Michal ale Misa,tak ted aspon-Miso!Ale rodina to do ted nepochodila a na prani krom me skoro 80 lete babicky,vsichni pisou-Michalkovi-coz me vytaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.8.18 15:25

@Terezie231 Pro mne osobně je Daniel jedno z top jmen. Oproti tomu Deniel se mi nelíbí absolutně vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.19 16:52

To snad ne

Kolik hnusnych narážek a posměchu je to nechutné. Deniel je krásné jméno, krasne v tom, ze je jemnější jak Daniel. Nelibi se mi s A v tom, ze je vsedni a Danku se mi také moc nelibi, Deny je modernejsi. Dnes je doba, kdy se za jmena neposmiva, jak dříve, ale bohuzel nektere stare skoly to maji v oblibe. A kolik je na světě skaredych jmen, toto patří mezi ty hezké. Dobra volba :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
18.3.19 13:16
@3HE píše:
a co jen Denny? Kamarádka chtěla Vojtu, ale nechtěla Vojtěcha… tak si to na matrice zařídila a chlapec se jmenuje jen Vojta. Tak proč né Denny? Ale to se zase budou všichni ptát, jestli je Denis… :think:

Pokud má ze jménem problém to má smůlu. Nás při zápisu taky chtěla paní učitelka přesvědčit že se jmenuje Dan. A ne Daniel. Bohužel problém maji lidi ne my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 14:14

Stejně mu každý bude říkat daniel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 14:16

mě se deniel moc líbí :hug:

• načítám...
  • Citovat