Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Daniel zní krasne - deniel se mi nelíbí viz denil deb.l - omlouvám se… a Denis? Ten není vůbec špatný.
Za mě Daniel nebo Denis ![]()
@Labuť19 chtěla jsem dát Danielovi jméno Deniel ,ale chybka se vloudila.Tak je Daniel.Ale i tak mu říkám Deniel .Danny ,Denny,když mně drobet štve Danielson ale většinou se zasmějeme. A nebo Dane. Je to krásný jméno.
![]()
Daniel je nádherné jméno. Hlavně se mi vybaví jeden fakt pěkný chlap, co mě kdysi učil tenis.
Deniel je bída…
Znám několik Danielů kteří jsou oslovováni Denieli. (Možná je to jakoby anglicky.) Dala bych jméno Daniel a oslovovala jak by se mi líbilo…
a co jen Denny? Kamarádka chtěla Vojtu, ale nechtěla Vojtěcha… tak si to na matrice zařídila a chlapec se jmenuje jen Vojta. Tak proč né Denny? Ale to se zase budou všichni ptát, jestli je Denis… ![]()
@Labuť19 do toho jmena bych nesla,budes porad vysvetlovat,ze to neni Daniel.Kamaradka ma Toma a uz 4 roky vysvetluje,ze to neni Tomas
@3HE píše:
Jinak já jsem pro česká jména… Takže za mě Daniel
a navíc… Dany Smiřický
![]()
Koneckoncu i ja dala Michaela misto Michala-strasne se mi nelibilo osloveni Michale!Stejne jsem tomu neutekla,ve skolce mu tak rikala vsichni,nez rekl syn-Ja nejsem Michal ale Misa,tak ted aspon-Miso!Ale rodina to do ted nepochodila a na prani krom me skoro 80 lete babicky,vsichni pisou-Michalkovi-coz me vytaci ![]()
@Terezie231 Pro mne osobně je Daniel jedno z top jmen. Oproti tomu Deniel se mi nelíbí absolutně vůbec.
Kolik hnusnych narážek a posměchu je to nechutné. Deniel je krásné jméno, krasne v tom, ze je jemnější jak Daniel. Nelibi se mi s A v tom, ze je vsedni a Danku se mi také moc nelibi, Deny je modernejsi. Dnes je doba, kdy se za jmena neposmiva, jak dříve, ale bohuzel nektere stare skoly to maji v oblibe. A kolik je na světě skaredych jmen, toto patří mezi ty hezké. Dobra volba
![]()
@3HE píše:
a co jen Denny? Kamarádka chtěla Vojtu, ale nechtěla Vojtěcha… tak si to na matrice zařídila a chlapec se jmenuje jen Vojta. Tak proč né Denny? Ale to se zase budou všichni ptát, jestli je Denis…
Pokud má ze jménem problém to má smůlu. Nás při zápisu taky chtěla paní učitelka přesvědčit že se jmenuje Dan. A ne Daniel. Bohužel problém maji lidi ne my.