Jméno Deniel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
12.5.14 13:16
@Antonie Bolavá píše:
noaby bylo vidět, že je to ten americkej :roll:

Tak jestli je partner z USA :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4009
12.5.14 14:28
@Menora píše:
@Labuť19
Mně se to zdá jako zbytečná složitost. Proč dávat jméno DEniel, když je mnohem jednodušší dát jméno DAniel. :nevim:

To me prijde uplne nahlavu takove mysleni. Prijde mi to jako proc davat jmeno Ivona, kdyz muze byt fajne Ivana :nevim:. Ja treba nechapu, proc ma nekdo ve jmene ph misto f (sophie misto sofie, philip misto filip), ale proc se nekdo jmenuje Barbara a ne Barbora nebo Deniel misto Daniel mi je jasne. Asi se to rodicum libi vic ne? :nevim: Mi se teda nelibi ani jedna verze, mi pribuzni dali verzi s E paradoxne prave proto, aby se to v zemi kde ziji vyslovovalo stejne jako vyslovuji pribuzni v cr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
12.5.14 17:13

Daniel je hezký jméno :srdce:, Deniela nedávejte, celý život budeš vysvětlovat proč to tak je a stejně mu každej bude říkat Daniel 8o

• Citovat
  • Upravit
14.5.14 15:29

Daniel je super. Můj muž je Daniel. A s trochou nadsázky říkám, že jsem si ho vzala kvůli tomu jménu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.5.14 23:04

Moje švagrová má Deniela, ale má dvě jména a Deniel je to druhé, jinak se mi to líbí víc než Daniel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
1.8.15 21:59

@Labuť19 dala jste nakonec to jméno Deniel? Mě se taky líbí a měla jsem v plánu ho dát synovi, ale jak tak čtu ty komentáře tady, tak váhám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
2.8.15 13:03

@kajmi Je to komolenina. Daniel se v anglicky mluvících zemích čte jako /denyjel/, ale píše se normálně Daniel. Něco jako se tu občas vyskytne Džesika, Nataly :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.8.15 08:42

Jméno jsme nakonec dali, nám se prostě líbilo a ostatní mi je jedno, ať si každej říká co chce.. Jsou i mnohem horší jména. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.18 22:08

@Labuť19
Deniel má svatek 13.1.2018
Též budeme dávat tohle jméno.
Jak tu někteří píši že mu stejně budou říkat Daniel, nevěřím tomu, proč taky když zkratka jména je Deny…

Příspěvek upraven 13.01.18 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.1.18 22:14
@lemanka píše:
@kajmi Je to komolenina. Daniel se v anglicky mluvících zemích čte jako /denyjel/, ale píše se normálně Daniel. Něco jako se tu občas vyskytne Džesika, Nataly :roll:.

tak tak, pozor najde se jak Šanel, tak i Versáče

Deniel je na podobným levelu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.1.18 22:19

Jméno: ‚Šanel‘, počet výskytů 14 v celé ČR
Hustota: 1 ‚Šanel‘ na 764325 obyvatel ČR, průměrný věk: 7

pravda, kdo ví zda jde o holky Šanelky nebo kluky Šanely, ale efekt stejný

:think:

Versace křestním je jen jeden, v Havířově, je docela malý, asi tak dvouletý
ten se má

Denielů je více, Deniel bude celoživotně vysvětlovat proč je Deniel a jak se píše a proč a jak…

nezdá se mi to rozumné dát, stejně jako Keteřinu, Véclava nebo Merii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.1.18 22:26

@Azumi
můžu bejt tak strašně vlezlá a zvědavá a vyzjistit co přesně se Vám líbí na jménu Deniel, které zní jako anglická výslovnost či zkomolenina od Daniel?

a jste připraveni na neustále vysvětlování proč a jak a jak se píše a „jakže? Daniel? “

ptž to bude pořád, nepůjde Vám to na nervy, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.1.18 22:29
@Azumi píše:
@Labuť19
Deniel má svatek 13.1.2018
Též budeme dávat tohle jméno.
Jak tu někteří píši že mu stejně budou říkat Daniel, nevěřím tomu, proč taky když zkratka jména je Deny…Příspěvek upraven 13.01.18 v 22:14

a jo, to mu budou říkat, budou mít pocit že blbě slyšeli a budou se ujištovat zda slyšeli blbě nebo ne, s tím nic nenaděláte

mě když se kluk představí jako „Devid“ taky si budu myslet že slyším blbě, chyba v mým přijímači… a optám se ho " jak prosím? "

to je nevýhoda jména, znícího jako špatně vyslovené jiné jméno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.18 13:12

Můžete být vlezlá, co se mi líbí na tom jméně? Líbí se mi jeho výslovnost i zkratka a i to že je to nezvyklé jméno..To snad stačí na to abych jej dala svému synovi.

Proč bych měla být připravena na nějaké vysvětlovaní? Mě absolutně nezajímají ostatní názory jiných lidí. Já se taky nestarám proč a ono. Každý at si dá svému dítěti jaké jméno chce. Neříkám " a jeje proč si dala toto jméno, dyť se nehodí, nelíbí se mi, bude mít problémy.."

Tady už člověk nemůže napsat ani svůj vlastní názor aniž by neunikl kritice..
Nechci vynikat, nechci být zajímavá, chci dát jméno které se líbí mě, né lidí okolo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
14.1.18 13:32

@Azumi No a myslíš taky trochu na to dítě? To on bude muset pořád vysvětlovat, jak se jmenuje a jak se to píše. Ne ty. A navíc to jméno je celkem typické pro cikány, takže ještě toho trochu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence