Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mihr02 píše:
Ahoj
Nedokážu se s přítelem rozhodnout.
Budeme mít holčičku a už jsem fakt v koncích.
Rozhodujeme se mezi: Mia, Diana, Melánie.
Jaké by jste vybrali vy?
Diana.
@emouen píše:
Evu, ale více se mi líbí Evelínka.
Evelínka je pro dítě krásné jméno, ale nevím jak bych oslovovala dospělou ženskou.
@Anonymní píše:
Evelínka je pro dítě krásné jméno, ale nevím jak bych oslovovala dospělou ženskou.
Znami maji i 7letou Evelinu. Rikaji ji Eve. Lze ji rikat i Evi, ale to si pak lidi budou myslet, ze se jmenuje Eva. Mne se Evelina libi mnohem vice nez Eva. Navic odpada problem se svatkem na Vanoce.
@Anonymní píše:
Ev, Evko, Eve, Evo, Evčo, Evelí, Evelíno, Evelínko, Líno. Dceři nejčastěji říkáme Velíne
(je trochu generál)
@Anonymní píše:
Dobrý den, za týden mám termín a čekáme holčičku. Máme vybrané 4 jména.![]()
Zuzana, Kateřina, Aneta, Eva Jaké by jste dali vy?
Jména jsou všechna pěkná, asi bych se rozhodovala podle příjmení. Jinak takhle samostatně se mi líbí v tomto pořadí: Kateřina, Aneta, Eva, Zuzana.
@Mihr02 píše:
Ahoj
Nedokážu se s přítelem rozhodnout.
Budeme mít holčičku a už jsem fakt v koncích.
Rozhodujeme se mezi: Mia, Diana, Melánie.
Jaké by jste vybrali vy?
Vybrala bych Dianu ![]()
Ahojte…cekam druhou holcicku, mam termin za dva tydny a vubec se nedokazu rozhodnout…jsem na to sama, takze mi zadny pritel ani manzel pomoci nemuze
prvni se jmenuje Edita, mam nemecke prijmeni
prosim o nejake navrhy uz jsem zoufalaaaa
@aramichi píše:
Ahojte…cekam druhou holcicku, mam termin za dva tydny a vubec se nedokazu rozhodnout…jsem na to sama, takze mi zadny pritel ani manzel pomoci nemuzeprvni se jmenuje Edita, mam nemecke prijmeni
prosim o nejake navrhy uz jsem zoufalaaaa [/citace
Gita, Anita, Markéta, Erika, Ágnes
@aramichi píše:
Ahojte…cekam druhou holcicku, mam termin za dva tydny a vubec se nedokazu rozhodnout…jsem na to sama, takze mi zadny pritel ani manzel pomoci nemuzeprvni se jmenuje Edita, mam nemecke prijmeni
My jsme taky chteli Editu
Ale par mesicu pred nasi se narodila kamaradum. Mame Anetu, ale Anita je super napad. Erika se mi taky moc libi.
@Mihr02 Nejvíc se mi líbí Diana, i Melanie je hezké. Jméno Mia moc nemusím ![]()
@aramichi píše:
Jeste Lia, Ines, Laura, Lilly, Monika.