Jméno k příjmení Habrová

Anonymní
10.10.22 15:43

Jméno k přijmení Habrová

Holky, potřebuji poradit jsem 38tt a čekáme holčičku a ještě nemáme vymyšlene jméno. Pohráváme si s myšlenkou, že by se mohla jmenovat Zdeňka, ale nelíbí se mi, že by jí říkaly Zdeno.
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14627
10.10.22 15:46

Zdeňka je fajn, zní to dobře. Obecně ta koncovka -ka se mi k tomu příjmení moc líbí :palec: takže Jitka, Eliška, Erika, Lenka… pak třeba Kateřina by se mi líbilo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.10.22 15:49
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji poradit jsem 38tt a čekáme holčičku a ještě nemáme vymyšlene jméno. Pohráváme si s myšlenkou, že by se mohla jmenovat Zdeňka, ale nelíbí se mi, že by jí říkaly Zdeno.
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.

Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.22 15:50

Kateřina se mi líbí, uvidíme co na to manzel

• Citovat
  • Upravit
74217
10.10.22 15:51

Mi by se líbila Dominika Habrová.
Zdence se většinou říká hovorově Zdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8773
10.10.22 15:54

Já s tím příjmením znám Pavlínu. Zdeňka je super, ale já s tím mám vždy problém, že nikdy nevím, jeslti tam je nebo není ten háček. Zdeňka, Zdenka, Zdena. Stejně všechny oslovuju Zdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.10.22 15:57

Mne hned naskocila Eva. Zdeňka byla babicka a skutečně se jí říkalo převážně Zdeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.10.22 15:57
@Anonymní píše:
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.

Květa, Anna, Božena, Blažena, Olga, Libuše.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.22 16:20
@Anonymní píše:
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.

Zeptam se nemate nejakou prizen s ucitelkou na Stefcarne v HK..Myslim ze se jmenovala Sarka Habrova rok cca 1985 tehdy to byla mlada slecna myslim ze ucila Nj. A byla dost oblibena, tak me to prijmeni cvrnklo do nosu.

• Citovat
  • Upravit
2391
10.10.22 16:20

Jako první mě napadla Simona Habrová - nevím proč, ale celkem se mi to k sobě hodí. Zdeňka není jméno podle mého vkusu, podle mě je dost nemoderní v tom nepěkném smyslu slova, ale k příjmení se samozřejmě hodí taky. A Zdeno se v mém okolí říká důchodkyním, u mladší ženy jsem tohle oslovení nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.10.22 16:32

Me by se k tomuto prijmeni libilo:
1.Charlotte
2.Nikola(Nicol, Nicole)
3.Laura
4.Eliška
a nebo
5.Lenka

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
10.10.22 16:37

Ještě než jsem rozklikla diskusi, naskočilo mi jméno Natálie, ale koukám, že asi spíš chcete něco vyloženě tradičního českého. To příjmení je podle mě pěkné a takové docela univerzální, tam asi vyloženě chybu neuděláte, když nehledáš nějakou exotiku. Tak zkusím ještě nadhodit Alici nebo Markétu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
10.10.22 16:41

Mne by se libila Stepanka, Mariana nebo Julie.

• Citovat
  • Upravit
7221
10.10.22 16:50
@Anonymní píše:
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.

Mě napadla Lucie Habrová
Zdeňka je :pankac: :palec: :potlesk: se nedává.

Alena, Jitka, Simonka, Iveta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.10.22 16:53
@Midaku píše:
Já s tím příjmením znám Pavlínu. Zdeňka je super, ale já s tím mám vždy problém, že nikdy nevím, jeslti tam je nebo není ten háček. Zdeňka, Zdenka, Zdena. Stejně všechny oslovuju Zdeni.

Naše učitelka byla třeba Zděna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko