Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdeňka je fajn, zní to dobře. Obecně ta koncovka -ka se mi k tomu příjmení moc líbí
takže Jitka, Eliška, Erika, Lenka… pak třeba Kateřina by se mi líbilo taky.
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji poradit jsem 38tt a čekáme holčičku a ještě nemáme vymyšlene jméno. Pohráváme si s myšlenkou, že by se mohla jmenovat Zdeňka, ale nelíbí se mi, že by jí říkaly Zdeno.
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.
Hana
Mi by se líbila Dominika Habrová.
Zdence se většinou říká hovorově Zdeni.
Já s tím příjmením znám Pavlínu. Zdeňka je super, ale já s tím mám vždy problém, že nikdy nevím, jeslti tam je nebo není ten háček. Zdeňka, Zdenka, Zdena. Stejně všechny oslovuju Zdeni.
Mne hned naskocila Eva. Zdeňka byla babicka a skutečně se jí říkalo převážně Zdeno.
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji poradit jsem 38tt a čekáme holčičku a ještě nemáme vymyšlene jméno. Pohráváme si s myšlenkou, že by se mohla jmenovat Zdeňka, ale nelíbí se mi, že by jí říkaly Zdeno.
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.
Květa, Anna, Božena, Blažena, Olga, Libuše.
@Anonymní píše:
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.
Zeptam se nemate nejakou prizen s ucitelkou na Stefcarne v HK..Myslim ze se jmenovala Sarka Habrova rok cca 1985 tehdy to byla mlada slecna myslim ze ucila Nj. A byla dost oblibena, tak me to prijmeni cvrnklo do nosu.
Jako první mě napadla Simona Habrová - nevím proč, ale celkem se mi to k sobě hodí. Zdeňka není jméno podle mého vkusu, podle mě je dost nemoderní v tom nepěkném smyslu slova, ale k příjmení se samozřejmě hodí taky. A Zdeno se v mém okolí říká důchodkyním, u mladší ženy jsem tohle oslovení nezažila.
Me by se k tomuto prijmeni libilo:
1.Charlotte
2.Nikola(Nicol, Nicole)
3.Laura
4.Eliška
a nebo
5.Lenka
Ještě než jsem rozklikla diskusi, naskočilo mi jméno Natálie, ale koukám, že asi spíš chcete něco vyloženě tradičního českého. To příjmení je podle mě pěkné a takové docela univerzální, tam asi vyloženě chybu neuděláte, když nehledáš nějakou exotiku. Tak zkusím ještě nadhodit Alici nebo Markétu ![]()
@Anonymní píše:
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.
Mě napadla Lucie Habrová
Zdeňka je
se nedává.
Alena, Jitka, Simonka, Iveta…
@Midaku píše:
Já s tím příjmením znám Pavlínu. Zdeňka je super, ale já s tím mám vždy problém, že nikdy nevím, jeslti tam je nebo není ten háček. Zdeňka, Zdenka, Zdena. Stejně všechny oslovuju Zdeni.
Naše učitelka byla třeba Zděna ![]()
Přijmení je Habrová.
Anonym kvůli přijmení.