Výběr jména pro dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.9.22 17:34

Výběr jména pro dceru

Dobrý den, čekáme druhé dítě a opět holčičku. :D Máme ovšem problém se jménem. Já jsem Nela a to jméno nesnáším :? nelíbí se mi atd. Moje mamka před lety chtěla, abych tak pojmenovala i dceru což jsem odmítla a chtěli jsme dát s přítelem jméno Lada, ale okolí nám řeklo, že to jméno je hrozné atd… Tak jsme dali jméno Barbora se kterým už souhlasili víc, ale nejradši by všichni dali Nela, Natálie, Anička, Tereza nebo Ema. Všichni furt říkají to samé… a teď mám zhruba 5 týdnů do porodu a jméno už by jsme měli vybrat. Hrozně moc chceme Ladu :( je to opravdu tak hrozné jméno? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64871
28.9.22 17:36
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme druhé dítě a opět holčičku. :D Máme ovšem problém se jménem. Já jsem Nela a to jméno nesnáším :? nelíbí se mi atd. Moje mamka před lety chtěla, abych tak pojmenovala i dceru což jsem odmítla a chtěli jsme dát s přítelem jméno Lada, ale okolí nám řeklo, že to jméno je hrozné atd… Tak jsme dali jméno Barbora se kterým už souhlasili víc, ale nejradši by všichni dali Nela, Natálie, Anička, Tereza nebo Ema. Všichni furt říkají to samé… a teď mám zhruba 5 týdnů do porodu a jméno už by jsme měli vybrat. Hrozně moc chceme Ladu :( je to opravdu tak hrozné jméno? :nevim:

Tak ji dejte, ne. Je to vaše dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.9.22 17:37

Lada je krásné, neohrané jméno. Jaxi zapomínanè. Stejně jako např. Zina, Zita.
Za mě skvělá volba.
Hlavně si do toho nenechte nikým kecat.

Příspěvek upraven 28.09.22 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme druhé dítě a opět holčičku. :D Máme ovšem problém se jménem. Já jsem Nela a to jméno nesnáším :? nelíbí se mi atd. Moje mamka před lety chtěla, abych tak pojmenovala i dceru což jsem odmítla a chtěli jsme dát s přítelem jméno Lada, ale okolí nám řeklo, že to jméno je hrozné atd… Tak jsme dali jméno Barbora se kterým už souhlasili víc, ale nejradši by všichni dali Nela, Natálie, Anička, Tereza nebo Ema. Všichni furt říkají to samé… a teď mám zhruba 5 týdnů do porodu a jméno už by jsme měli vybrat. Hrozně moc chceme Ladu :( je to opravdu tak hrozné jméno? :nevim:

Chci Ladu, dám Ladu. Co je komu po tom? Rodiče jste vy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218

Není. Lada je krásný jméno. A nejmenuje se tak každá třetí, což je plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269

Mně se jméno Lada líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
28.9.22 17:39

Do jména vašeho dítěte máte co mluvit jen ty a tvůj partner..nikdo jiný..dejte jaké se líbí vám a ostatní neposlouchej…Lada je vpohode, normální pěkné trochu méně používané jméno ale určitě nic kvůli čemu by se měl člověk trápit a dlouze přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.9.22 17:40

Vždyť je fuk, co si myslí okolí. Lada mi prijde normální jméno, znám i osobně v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
28.9.22 17:40

Mě se Lada nelíbí, třeba tvoje jméno Nela se mi líbí víc.. Barbora je taky hezké jméno, ale hlavně pojmenujete dítě podle sebe ne podle okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.22 17:41

Ony ty reakce jdou dost hnusné. A co bych dala za to abych byla Lada.

• Citovat
  • Upravit
7223
28.9.22 17:41
@Anonymní píše:

Boha jeho. Dejte Ladu. Hezké, myslím, že neobvyklé, princezna z pohádky. Nemusíte to troubit každýmu na potkáni. Komu se to nelíbí ať si… :*. Že vůbec poslouchate okolí. :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
28.9.22 17:42

Dejte tu Ladu :palec: Evidentně se vás to drží už od prvního miminka, bude vás to mrzet, když si to ani tentokrát neprosadíte. A o jménu rozhodujete vy, je to vaše dítě. Rodina si zvykne neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
2202
28.9.22 17:42

Lada je moc hezké jméno, znám dvě, ale jinak to není časté, takže za mě plus. Nikoho se neptejte a dejte ho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.9.22 17:43

Lada je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
28.9.22 17:45
@Anonymní píše:
Ony ty reakce jdou dost hnusné. A co bych dala za to abych byla Lada.

Ladu dejte a do porodu už o tom s nikým nemluvte, ať nemusíš poslouchat ty hnusné reakce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence