Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Na matriku je možné jít i před porodem, takže i pro takový váš klid, kdy můžete říct, že už se tak jmenuje oficiálně, bych na tu matriku šla. Předpokládám, že vás nikdo nebude nutit měnit jméno, které už bude na matrice zapsané. A na Ladu si zvyknou.
Lada vůbec není hrozné - osobně mám jiné srdcovky, ale špatně nezní a má u mě body za slovanský původ a již zmíněný krásný význam.
Nela se mně zvukově líbí možná víc, ale mám blok kvůli několika psům tohoto jména - snad žádné jiné nemám tak silně se psy spojeno, a proto bych ho dát nemohla… Navíc je teď dost časté.
Pokud má okolí problém s Ladou, napadá mě třeba Lara (původně zkrácení Larisy, ale lze dát určitě i v tomto tvaru), to se mně líbí moc
a vlastně by tak byla malá aspoň trochu sladěná se sestrou - Bára a Lara ![]()
Dáme Ladu.
Manžel má ještě syna z předešlého vztahu, který bydlí se svou mámou a ten je taky jednoznačně pro
![]()
@Anonymní píše:
Dáme Ladu.Manžel má ještě syna z předešlého vztahu, který bydlí se svou mámou a ten je taky jednoznačně pro
![]()
Dobře děláte. Hodně štěstí. ![]()
@Anonymní píše:
Dáme Ladu.Manžel má ještě syna z předešlého vztahu, který bydlí se svou mámou a ten je taky jednoznačně pro
![]()
Děláte dobře, jen tak dál😍 :smiling_face_with3_hearts: ❤️️
Jméno Lada se mi líbí. A pokud se líbí Vám, nevidím důvod jej dcerce nedat. Ke každému jménu se vždy najde někdo, kdo Vám jej bude vymlouvat
kompromis není!
@Anonymní píše:
![]()
@Šílená Bafunka píše:
A není jedno co říkají ostatní? Koho zajímá názor ostatních? Vaše dítě váš život ne? Nebuďte jako ovce (pokus o vtip jestli znáte Shopaholicadel)
Kdo to je? ![]()
@Morrígan Ní_Boii
mně ji ukázaly mé holky a to fakt vidět nechceš
je to bizár - trochu mentálně postižená holka, co si myslí, že je youtuberka
byla i v superstar, je mi jí spíš líto… a ještě je druhý bizár Sugar Denny, to tu píšu už potřetí, že tohle největší bizár youtubu, co jsem od pubošek viděla.. je fakt, že některé nákupy od Sugar koukáme kvůli módě,
ale jinak jsou fajn třeba Kovy nebo aktuálně se mi líbí i Stejk, ti mají videa fakt O něčem a je to koukatelné ![]()
jinak nemít doma puberťačky, tak tyhle věci NIKDY nekoukám, ale to je holt moderní doba, no.. a Týnuš nedávno zařizovala bydlení a taky tam bylo pár pěkných kousků jako inspirace ![]()
Kdo je ta shopaněco nevím, ale o ovcich se mi i zdá, jak je to v posledních letech omílané dokola na všechno.
Je to krásné jméno! Dejte ho! Ostatní se s tím budou muset smířit. ![]()
@Lucy75 píše:
@Morrígan Ní_Boiimně ji ukázaly mé holky a to fakt vidět nechceš
je to bizár - trochu mentálně postižená holka, co si myslí, že je youtuberka
byla i v superstar, je mi jí spíš líto… a ještě je druhý bizár Sugar Denny, to tu píšu už potřetí, že tohle největší bizár youtubu, co jsem od pubošek viděla.. je fakt, že některé nákupy od Sugar koukáme kvůli módě,
ale jinak jsou fajn třeba Kovy nebo aktuálně se mi líbí i Stejk, ti mají videa fakt O něčem a je to koukatelné
jinak nemít doma puberťačky, tak tyhle věci NIKDY nekoukám, ale to je holt moderní doba, no.. a Týnuš nedávno zařizovala bydlení a taky tam bylo pár pěkných kousků jako inspirace
Tak jsem na ní koukla a je mi jí dost líto. Možná by se měla jít léčit.
@Morrígan Ní_Boii jj, navíc její videa nejsou ani vůbec nijak a v ničem přínosná
taky je mi jí spíš líto a ještě víc to, že se tím spousta dětí a mládeže „Baví“ ve smyslu, že se jí posmívají… pravdu holt ale mají v tom, že ona si o to tak nějak říká sama..
Třeba ten Kovy nebo Stejk ale mají videa fajn a kolikrát i s hodně zajímavostmi a děcka se tím i něco učí /např. největší přírodní katastrofy apod./