Výběr jména pro dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
29.9.22 16:15

Na matriku je možné jít i před porodem, takže i pro takový váš klid, kdy můžete říct, že už se tak jmenuje oficiálně, bych na tu matriku šla. Předpokládám, že vás nikdo nebude nutit měnit jméno, které už bude na matrice zapsané. A na Ladu si zvyknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
29.9.22 16:21

Tak dejte Ladu, ne, jste snad dospělí svéprávní 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.10.22 15:41

Lada vůbec není hrozné - osobně mám jiné srdcovky, ale špatně nezní a má u mě body za slovanský původ a již zmíněný krásný význam.

Nela se mně zvukově líbí možná víc, ale mám blok kvůli několika psům tohoto jména - snad žádné jiné nemám tak silně se psy spojeno, a proto bych ho dát nemohla… Navíc je teď dost časté.

Pokud má okolí problém s Ladou, napadá mě třeba Lara (původně zkrácení Larisy, ale lze dát určitě i v tomto tvaru), to se mně líbí moc :srdce: a vlastně by tak byla malá aspoň trochu sladěná se sestrou - Bára a Lara :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.22 20:39

Dáme Ladu. :palec: Manžel má ještě syna z předešlého vztahu, který bydlí se svou mámou a ten je taky jednoznačně pro :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
148684
1.10.22 20:41
@Anonymní píše:
Dáme Ladu. :palec: Manžel má ještě syna z předešlého vztahu, který bydlí se svou mámou a ten je taky jednoznačně pro :palec: :lol:

Dobře děláte. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barušminki
1.10.22 21:21
@Anonymní píše:
Dáme Ladu. :palec: Manžel má ještě syna z předešlého vztahu, který bydlí se svou mámou a ten je taky jednoznačně pro :palec: :lol:

Děláte dobře, jen tak dál😍 :smiling_face_with3_hearts: ❤️️

• Citovat
  • Upravit
24
2.10.22 01:02

Jméno Lada se mi líbí. A pokud se líbí Vám, nevidím důvod jej dcerce nedat. Ke každému jménu se vždy najde někdo, kdo Vám jej bude vymlouvat ;-) kompromis není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.10.22 02:37
@Anonymní píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.22 18:41
@Šílená Bafunka píše:
A není jedno co říkají ostatní? Koho zajímá názor ostatních? Vaše dítě váš život ne? Nebuďte jako ovce (pokus o vtip jestli znáte Shopaholicadel :D)

Kdo to je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
2.10.22 19:02

@Morrígan Ní_Boii :lol: mně ji ukázaly mé holky a to fakt vidět nechceš :zed: je to bizár - trochu mentálně postižená holka, co si myslí, že je youtuberka :zed: byla i v superstar, je mi jí spíš líto… a ještě je druhý bizár Sugar Denny, to tu píšu už potřetí, že tohle největší bizár youtubu, co jsem od pubošek viděla.. je fakt, že některé nákupy od Sugar koukáme kvůli módě,
ale jinak jsou fajn třeba Kovy nebo aktuálně se mi líbí i Stejk, ti mají videa fakt O něčem a je to koukatelné ;)
jinak nemít doma puberťačky, tak tyhle věci NIKDY nekoukám, ale to je holt moderní doba, no.. a Týnuš nedávno zařizovala bydlení a taky tam bylo pár pěkných kousků jako inspirace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
3.10.22 12:33

Kdo je ta shopaněco nevím, ale o ovcich se mi i zdá, jak je to v posledních letech omílané dokola na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 15:09

Lada je krásné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
3.10.22 16:13

Je to krásné jméno! Dejte ho! Ostatní se s tím budou muset smířit. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 13:50
@Lucy75 píše:
@Morrígan Ní_Boii :lol: mně ji ukázaly mé holky a to fakt vidět nechceš :zed: je to bizár - trochu mentálně postižená holka, co si myslí, že je youtuberka :zed: byla i v superstar, je mi jí spíš líto… a ještě je druhý bizár Sugar Denny, to tu píšu už potřetí, že tohle největší bizár youtubu, co jsem od pubošek viděla.. je fakt, že některé nákupy od Sugar koukáme kvůli módě,
ale jinak jsou fajn třeba Kovy nebo aktuálně se mi líbí i Stejk, ti mají videa fakt O něčem a je to koukatelné ;)
jinak nemít doma puberťačky, tak tyhle věci NIKDY nekoukám, ale to je holt moderní doba, no.. a Týnuš nedávno zařizovala bydlení a taky tam bylo pár pěkných kousků jako inspirace ;)

Tak jsem na ní koukla a je mi jí dost líto. Možná by se měla jít léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
4.10.22 13:56

@Morrígan Ní_Boii jj, navíc její videa nejsou ani vůbec nijak a v ničem přínosná :,( taky je mi jí spíš líto a ještě víc to, že se tím spousta dětí a mládeže „Baví“ ve smyslu, že se jí posmívají… pravdu holt ale mají v tom, že ona si o to tak nějak říká sama..
Třeba ten Kovy nebo Stejk ale mají videa fajn a kolikrát i s hodně zajímavostmi a děcka se tím i něco učí /např. největší přírodní katastrofy apod./

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze