Jméno pro kluka k bráškovi Andrej?

28.8.22 01:11

Jméno pro kluka k bráškovi Andrej?

Ahoj, doma máme Andrejka(Andrej), ale teď čekáme druhého chlapečka, vůbec si nedokážu vybrat jméno.
Příjmení je jen na 3 písmena, ale nebudu ho tu psát.
Návrhy jsou: Adrian, Boris, Bernand, Fabricio, Ivan, Jan, Josef(po zesnulém strýci, takže to je dost fanoušek), Richard, Sarius
Děkuji jestli mi poradíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
28.8.22 04:21

Ondřej, Marian, Matěj, Felix
Z návrhu : Adrian, Jenda,
Místo fabricia spíš Fabiána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
28.8.22 04:37

Richard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17358
28.8.22 06:08

Zkuste něco jemnějšího… třeba Alan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.8.22 06:14

Ondřej je česká verze Andreje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.8.22 06:45

Ve výběru Adrian.
Tady zmíněný Fabian je hezký. Mi by se líbil Frederik. Nedávala bych naše tuctovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
28.8.22 07:11

Mě se z vašeho výběru nejvíc líbí Richard :palec: Určitě ne Josef.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
28.8.22 07:17

Máte zajímavý rozsah výběru. Mě napadl Bertold.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.8.22 07:23

Z výběru Adrian, po mrtvém bych nedávala. Kohokoliv koho jsem poznala a měl jméno už po mrtvém, tak měl smutný život. Proto jsem raději nedala jméno po dědovi, který zemřel, když jsem byla v pubertě, ač jsem ho milovala. Jinak Andrej je můj strýc z Polska, má syna Patrika.Ten by mi k Andrejovi ještě taky seděl. Klidně bych zkusila i Mario či Marián. Jan mi k Andrejovi moc nejde, ale třeba Janek už mi k němu jde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
28.8.22 07:37

Tak teda, třeba Fabricio Vlk je dost tragický. Mě baví Richard, z výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.22 07:39
@Fiveone píše:
Z výběru Adrian, po mrtvém bych nedávala. Kohokoliv koho jsem poznala a měl jméno už po mrtvém, tak měl smutný život. Proto jsem raději nedala jméno po dědovi, který zemřel, když jsem byla v pubertě, ač jsem ho milovala. Jinak Andrej je můj strýc z Polska, má syna Patrika.Ten by mi k Andrejovi ještě taky seděl. Klidně bych zkusila i Mario či Marián. Jan mi k Andrejovi moc nejde, ale třeba Janek už mi k němu jde líp.

Všichni se jmenujeme po někom, kdo zemřel. Leda by dala tak originální jméno, které nemá nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.22 07:40
@Mariamarry píše:
Ahoj, doma máme Andrejka(Andrej), ale teď čekáme druhého chlapečka, vůbec si nedokážu vybrat jméno.
Příjmení je jen na 3 písmena, ale nebudu ho tu psát.
Návrhy jsou: Adrian, Boris, Bernand, Fabricio, Ivan, Jan, Josef(po zesnulém strýci, takže to je dost fanoušek), Richard, Sarius
Děkuji jestli mi poradíte.

Richard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.8.22 07:44
@Russet píše:
Všichni se jmenujeme po někom, kdo zemřel. Leda by dala tak originální jméno, které nemá nikdo.

To ano, ale prostě znám třeba rodinu, kde jedna holka je po mrtvé tetě, kluk po mrtvém dědovi, další holka po mrtvé sestřenici a ti, kteří mají jméno po někom, kdo v rodině nezemřel mají z nějakého důvodu lepší život. A takto znám těch rodin víc. Nevím čím to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.8.22 07:47

Co Adam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.22 07:50
@Fiveone píše:
To ano, ale prostě znám třeba rodinu, kde jedna holka je po mrtvé tetě, kluk po mrtvém dědovi, další holka po mrtvé sestřenici a ti, kteří mají jméno po někom, kdo v rodině nezemřel mají z nějakého důvodu lepší život. A takto znám těch rodin víc. Nevím čím to je.

Ale život se skládá z veselých i smutných věcí. Nejde říct, že někdo má jen smutný život. Zvlášť kvůli jménu. Jakože se nemusím vůbec v životě snažit, vše mi spadne do klína, když budu mít to šťastné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze