Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se nelíbí ani jedno, z těch dvou bych volila radši Martu.
Mně se nelíbí ani jedno, ale to to je čistě můj osobní názor.
Miriam mi připadá jako jméno pro nějakou šedesátiletou paní, vůbec mi nesedí k dítěti nebo mladé holce. Takže za mě určitě lepší Marta. Jinak třeba Mariana/Marianna by se vám nelíbilo?
Příspěvek upraven 23.08.22 v 11:51
@babeandbae píše:
Mně se nelíbí ani jedno, ale to to je čistě můj osobnir názor.Miriam mi připadá jako jméno pro nějakou šedesátiletou paní, vůbec mi nesedí k dítěti nebo mladé holce. Takže za mě určitě lepší Marta. Jinak třeba Mariana/Marianna by se vám nelíbilo?
Ne ne, nic jiného neprojde. Líbí se mi nekomplikovaná a znějící jména. Marianna už je složenina. Miriam by byla v mládí např. Mira - přijde mi to jako celkem variabilní jméno. ![]()
Obojí mi přijde jako pro starou paní. Ale chápu, že máme každý jiný vkus a tak to má být. Miriam je aspoň zajímavější, Marta je i nudná 🤷♀️
Obojí je krásne. Taky bych se neuměla rozhodnout. Asi Miriam, ale Marta teď bude méně časté, Miriam jednu malou znám a další občas slyším, Martu si u malé holcicky nevybavuji.
Já jsem chtěla Martinu, Marta se mi až tak nelíbí. Miriam je taká super, moc se mi líbí oslovení Miri. No já bych si taky asi nevybrala.. spíš tu Miriam, ale taky záleží na příjmení.
Jaké jméno z těchto dvou? Líbí se nám s manželem obě, nemůžeme to rozseknout.