Osudy jmen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69
16.8.22 12:37

osudy jmen

Ahoj, nechtěla bych tu úplně řešit jaké jméno a tak dále, jen bych vám ráda pomohla s výběrem jmen, které přinese vašemu děťátku ten nejlepší osud. O tyto věci se velice zajímám. Knížek mám dost a kdybyste chtěly, mužů vám napsat něco o jméně, o které si pod tento příspěvek řeknete. Například Klára, Michaela nebo Dominika mají velkou karmickou zátěž a jak autorky knih, tak i já říkám těmto jménům NE. Například zase Viktorie, Amálie nebo třeba Isabell mají krásný, zábavný život, který si užívají s úsměvem na tváři. Můžete si napsat i o své jméno, nebo o jméno svého budoucího nebo už narozeného dítěte. Nedej bože, aby vaše dítě mělo v životě karmickou zátěž nebo příšerný osud, co končí brzkou smrtí. Proto bych vám tu moc ráda pomohla, protože mi všechna jména úplně dokonale sedí s lidmi co znám. Jak se chovají, nebo jak na tom jsou. Kdybyste chtěli, jméno můžete úplně v pořádku rychle změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
16.8.22 12:40

A co dělat se jménem, které už mám? Jsem Květoslava, a to má prý tak hroznou karmickou zátěž, že se nedoporučuje dávat v žádném znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.22 12:44

Já jsem Klára a zátěž, nezátěž, neznám asi nikoho, kdo by měl život jen veselý nebo jen smutný kvůli tomu, jak se jmenuje :lol: spíš si všímám, že to, co se v životě lidem děje má přímou souvislost s jejich činy, ale pokud tomu někdo věří, proč ne :P

Zajímalo by mě, jak jsou na tom tato jména: Roda, Adina, Kira pro dívky a Jáchym, Hynek, Vilém pro chlapce.

Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 12:49

@Freesia Pokud vám je přes osmnáct, tak si můžete jít změnit jméno. Pokud jste zvykla na Květušku, tak se nechte přejmenovat na Květu. Ta už nemá karmickou zátěž, čehož se zbavíme, ale zase to stále nebude klidný a jednoduchý život. Proto bych možná volila úplně jiné jméno, ale pokud jste opravdu zvyklá, je to lepší než nic! Popřípadě poprosit rodiče(17-) jestli by to tak nešlo, není to přece nijak těžké. Budu vám držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 12:55

A co třeba Alena, jestli se mám nechat přejmenovat nebo s tím žít dál?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.22 12:59

Lýdie :srdce:

• Citovat
  • Upravit
148095
16.8.22 13:00

Fakt těmhle kravinám někdo věří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.22 13:00

Vy byste se vážně někdo přejmenoval jenom proto, že někdo na internetu napsal, že je vaše jméno karmicky zatížené? To snad ne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 13:01

Sabina, Sára, Simona :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24985
@Anna766 píše:
Fakt těmhle kravinám někdo věří?

Přesně jsem chtěla napsat, ještě, že na podobné nesmysly nevěřím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Co Alice? 😊

• Citovat
  • Upravit
2650
16.8.22 13:04

@foxtauri Přejmenovat už asi ne, ale jako zábava je to dobré. Něco jako horoskop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 13:06

Ahoj, co Jitka, Lada, Jan, Stela?

• Citovat
  • Upravit
69
16.8.22 13:06

@foxtauri Jasně, no to jsem moc ráda, že vám nic není, snad ani nebude.

cituji:
Jáchym je osobnost pracující obětavě pro druhé. V životě víc práce než lásky. On sám ji kolem sebe umí rozdávat. Jáchym většinou pracuje mozkem i rukama. Jeho rozvinutý intelekt je velmi závislý na příjmení a určení životní cesty. Zde si absolutně netroufám naznačit povolání, neboť vše je závislé ja okolnostech a podmínkách, kterých Jáchym vyrůstá. Provází Slunce, Měsíc, Merkur a Venuše. Někdy se může zvrhnout v inteligenci zločince.

Hynek- šedá eminence se skrytými vůdcovskými schopnostmi. V určitých znameních by z něho mohl být dobrý politik. Například ve Lvu, Kozorohu, Střelci a Štíru, ani Beran není špatný. V Beranu může být velmi tvůrčí. Toto jméno je nabito ambicemi. Ale přesto neztrácí cit a míru, což je v této době velice vzácné. Ani Vodnář není špatný pro toto zajímavé jméno. Dobrou vlastností je stálost. Provází Uran, Měsíc, Saturn a Neptun.

Vilém- ve jméně karmická zátěž. Pokud je vám dáno toto jméno, budete zřejmě inklinovat k pomoci druhým, pokud ne, jste zřejmě problémy různého rázu. Vilém je ovlivněn vibracemi čísla 25, to znamená povolání a žití pro své blízké i vzdálené. Znamená soucit s bližními, vztah ke zvířatům a přírodě. Jméno vhodné pro Blížence, Váhy, Vodnáře, Vládne Merkur, Měsíc, Jupiter a Saturn.

Tyto dívčí jmena v knížce nejsou, moc se omlouvám, pokusím se vám je najít co nejdříve to půjde, budu se fakt snažit sehnat je všude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.22 13:08

@kikacek děkuji vám za odpověď, je to poměrně zábavné, přesně jak píše @KeckaJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie