Osudy jmen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.8.22 13:37

Petra (střelec)
Adriana (váhy)

• Citovat
  • Upravit
27008
16.8.22 13:38

A co jména Sebastian, Oliver, Kristian, Klaudie a Tobias (bez háčku a čárky)..jo a Ludmila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.8.22 13:39

Oliver, Mia, Beata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 13:40

Lenka. Elen.???

O toto téma se zajímám, zajímá mě více.

Prosím anonymně.

• Citovat
  • Upravit
148615
16.8.22 13:44
@kikacek píše:
@Anna766 Hele tak nevěř, kraviny to nejsou. Tvoje věc, že si to nemyslíš, ale nech nás v tom, ano? Když tomu věříme tak věříme ne? Mně to všechno dokazuje a myslím, že je to pravda.

Pardon, bylo to silnější než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
16.8.22 13:52

Jména s větší karmickou zátěží jsou dnes všeobecně známá a mně to sedí taky na lidi, které znám. Některé osudy bohužel skončily předčasnou smrtí(i dítěte).
Příbuzná se zajímá o barvy jmen a klidně se přiznám, že jsme k jejímu názoru přihlíželi, ale až při konečném výběru jmen našich dětí. Mně se totiž líbí hodně jmen. Ne, že by nám ona vybrala libovolné jméno, ale my jsme řekli tři finální a ona řekla, které bude nejlepší.
Takto za ní chodí i její kamarádky.
Jiné moje kamarádky si zase nechávají počítat numerologický význam.

Takže si nemyslím, že je to blbost, i když jsem jinak založená racionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
16.8.22 13:57

Změnit jméno dospělému v tomto směru moc nepomůže. Jméno je součástí osobnosti a ovlivňuje ji od začátku. Pro koho je to důležité, tak si dá větší práci s výběrem toto „správného“ jména. Podle „barev“ záleží i na příjmení a znamení zvěrokruhu.
Taky mi nepřijde fér se někomu posmívat. Lidé jsou různí a věří různým věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.8.22 14:45

Mě by zajímalo jméno Adam(vodnář) a Emma(býk).
Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
16.8.22 14:57
@kikacek píše:
Ahoj, nechtěla bych tu úplně řešit jaké jméno a tak dále, jen bych vám ráda pomohla s výběrem jmen, které přinese vašemu děťátku ten nejlepší osud. O tyto věci se velice zajímám. Knížek mám dost a kdybyste chtěly, mužů vám napsat něco o jméně, o které si pod tento příspěvek řeknete. Například Klára, Michaela nebo Dominika mají velkou karmickou zátěž a jak autorky knih, tak i já říkám těmto jménům NE. Například zase Viktorie, Amálie nebo třeba Isabell mají krásný, zábavný život, který si užívají s úsměvem na tváři. Můžete si napsat i o své jméno, nebo o jméno svého budoucího nebo už narozeného dítěte. Nedej bože, aby vaše dítě mělo v životě karmickou zátěž nebo příšerný osud, co končí brzkou smrtí. Proto bych vám tu moc ráda pomohla, protože mi všechna jména úplně dokonale sedí s lidmi co znám. Jak se chovají, nebo jak na tom jsou. Kdybyste chtěli, jméno můžete úplně v pořádku rychle změnit.

Jsem jedná z uvedených s velkou karmickou zátěži…tedy i brzkou smrt jak píšeš :-D
A přesto žije se mi fajn a mám krásný život. A jméno pro dítě už mám vybrané a nějaká příp. karmická zátěž mi je někde :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8728
16.8.22 15:05

Hm… náš prvorozeny se jmenuje „druhorozeny“ :mrgreen: nevypadá, že by ho to nějak ovlivnovalo. Já a jedna příbuzná máme údajně hodně karmicky zatížena jména a život máme obě tak nějak normální. Žádná tragédie se nekoná. Stejně tak znám lidi, co mají jména údajně karmicky super a ten život úplně lehký nemají… jméno neurcuje osud. Jako sranda dobrý, občas si třeba přečtu i horoskop, ale abych dle toho vybírala jméno pro dítě nebo se začala bát, že se mi životě něco potento… to fakt ne. I když poslední horoskop, co jsem četla, byl super, ten by se vyplnit fakt mohl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
16.8.22 15:07

A k čemu mi bude vědět, že mám velkou karmickou zátěž a že mě čeká blízká smrt? Ke smrti se všichni blížíme okamžikem narození, tak to prostě je. A těžký život nepředurčuje jméno, ale mnoho jiných okolností. Znám vždy k určitému jmenu plno lidí a každý z nich je jiny a žije jiný život, mého jména nevyjímaje. Tahle snaha o nějaké ovlivnění osudu…abych ve výsledku žila stále v hrůze a tou hrůzou si právě ten život ovlivňovala. Zatímco domnělou karmickou zátěž neovlivnime, to jak na svůj život budeme pohlížet ovlivnit můžeme. A neformuji nás k tomu naše Ina, ani karmická zátěž, nýbrž naše životní ZKUSENOSTI. Ale tak pro pobavení proč ne, když tomu někdo věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
16.8.22 15:27
@kikacek píše:
Alenu si určitě nech. Je živočišná, materialistická, plná pokušení a zvědavosti. Zároveň toužící po rodiče a samostatnosti. Bytosti, které jsou okolo ní, si přivlastňuje, přikazuje neopouštět ji. Pokud se tak stane, toto jméno se dost trápí. Je vhodné pro všechna znamení kromě Lva a Kozoroha. Vládne Slunce, Jupiter a Venuše.
super jméno.

Moje blízká příbuzná se jmenuje Alena, též má kolegyně a kamarádka. A jejich osud byste fakt nechtěly. Rakovina, smrt nejblížší osoby, nevěry manžela, domácí násilí. Klárku mám sousedu a Míšu blízkou kamarádku. Obě šťastné a spokojené.
Tož tak no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
16.8.22 17:19

Ddd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
16.8.22 17:21
@kikacek píše:
Alenu si určitě nech. Je živočišná, materialistická, plná pokušení a zvědavosti. Zároveň toužící po rodiče a samostatnosti. Bytosti, které jsou okolo ní, si přivlastňuje, přikazuje neopouštět ji. Pokud se tak stane, toto jméno se dost trápí. Je vhodné pro všechna znamení kromě Lva a Kozoroha. Vládne Slunce, Jupiter a Venuše.
super jméno.

Kurna, sem se zacala radovat, ze mam dobry jmeno a jaka jsem skvela … a pak sem to docetla. Ze az na lva a kozoroha. Jsem lev a co ted? Zmenit datum narozeni uz nemuzu :lol: Kdybycv to byla tusila, narodim se pozdeji :lol: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
16.8.22 17:23
@Pears206 píše:
Jména s větší karmickou zátěží jsou dnes všeobecně známá a mně to sedí taky na lidi, které znám. Některé osudy bohužel skončily předčasnou smrtí(i dítěte).
Příbuzná se zajímá o barvy jmen a klidně se přiznám, že jsme k jejímu názoru přihlíželi, ale až při konečném výběru jmen našich dětí. Mně se totiž líbí hodně jmen. Ne, že by nám ona vybrala libovolné jméno, ale my jsme řekli tři finální a ona řekla, které bude nejlepší.
Takto za ní chodí i její kamarádky.
Jiné moje kamarádky si zase nechávají počítat numerologický význam.Takže si nemyslím, že je to blbost, i když jsem jinak založená racionálně.

A ktera to jsou? Tady asi me znalosti pokulhavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze