Osudy jmen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
16.8.22 13:10
@Anonymní píše:
A co třeba Alena, jestli se mám nechat přejmenovat nebo s tím žít dál?

Alenu si určitě nech. Je živočišná, materialistická, plná pokušení a zvědavosti. Zároveň toužící po rodiče a samostatnosti. Bytosti, které jsou okolo ní, si přivlastňuje, přikazuje neopouštět ji. Pokud se tak stane, toto jméno se dost trápí. Je vhodné pro všechna znamení kromě Lva a Kozoroha. Vládne Slunce, Jupiter a Venuše.
super jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 13:12

@Anna766 Hele tak nevěř, kraviny to nejsou. Tvoje věc, že si to nemyslíš, ale nech nás v tom, ano? Když tomu věříme tak věříme ne? Mně to všechno dokazuje a myslím, že je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.22 13:13

Pokud vás toto téma zajímá, našla jsem tu ještě další diskuzi ;)
 https://www.emimino.cz/…mena-217368/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 13:14

Tak úplně nejhnusnější karmickou zátěž s sebou jednoznačně nese jméno Zdenka, o tom žádná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.22 13:15

Zajímalo by mě jméno Jessica, jmenuje se tak malá příbuzná, je ve znamení váhy. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
2650
16.8.22 13:16

A co tak jméno Jana? Jméno dcery asi nenajdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 13:17

@foxtauri Klidně vám tu stránku vyfotím. Jestli máte tohle zapotřebí psát, tak jinde, ale já se vám určitě nesnažím zničit životy. Všechno je na vás, jsem jen člověk. Já tomuto věřím. Lidem chci pomáhat jak psychicky tak fyzicky. Sama mam vystudovanou medicínu a toužila jsem vystudovat i psychologii, ale teď jsem na mateřské s dcerou, takže mi určitě stačí pomáhat fyzicky, psychicky chci pomoct aspoň takto, aspoň jako srandu. když dcera spí a já mám vše uděláno, zajímám se o svůj koníček, jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 13:19

@KeckaJ

cituji:
Jany jsou většinou hodná děvčata, dobré matky, netrpí přecitlivělostí a dokáží zacházet s financemi. Samozřejmě kromě Berana, možná i Štíra. V těchto znameních jsou tvrdohlavé a rozmarné. Zároveň velmi ambiciózní. Někdy sobecké, což se zkušenostmi v životě zmírňuje. Jana je dobré jméno, provází Slunce a Uran, ale osud je souřadnice s příjmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 13:20

Jitka, Jan, Stela, Lada…?

• Citovat
  • Upravit
69
16.8.22 13:20
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě jméno Jessica, jmenuje se tak malá příbuzná, je ve znamení váhy. Děkuji :)

Promiň mi, cizí jména zatím nemám, ale snažím se sehnat. Takže jakmile seženu, hned ti napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.8.22 13:24
@kikacek píše:
@foxtauri Klidně vám tu stránku vyfotím. Jestli máte tohle zapotřebí psát, tak jinde, ale já se vám určitě nesnažím zničit životy. Všechno je na vás, jsem jen člověk. Já tomuto věřím. Lidem chci pomáhat jak psychicky tak fyzicky. Sama mam vystudovanou medicínu a toužila jsem vystudovat i psychologii, ale teď jsem na mateřské s dcerou, takže mi určitě stačí pomáhat fyzicky, psychicky chci pomoct aspoň takto, aspoň jako srandu. když dcera spí a já mám vše uděláno, zajímám se o svůj koníček, jména.

Já vám vaši víru určitě neberu, však každý věříme na něco jiného, nemyslela jsem to nijak zle, s tím pobavením, vážně mě to zaujalo, že jsem si šla hledat jména i sama :mrgreen: jen jsem spíš realista nohama na zemi a jsem přesvědčená, že každý svého štěstí strůjcem. A upřímně neznám nikoho, kdo by měl bezstarostný život čistě protože má to či ono jméno a nebo se narodil jako to či ono znamení. Každému život různě nakládá, ale nakládá a je jen na nás jak se k tomu postavíme, toť moje víra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613

Přemýšlíme mezi Šimonem a Josefem, bude buď štír nebo střelec… :think: Je jedno z toho výrazně lepší volba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@kikacek A co Helena? Jak to vypadá s ní? Děkuji. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1217
16.8.22 13:25

A co jméno Nikola? :)

• načítám...