Osudy jmen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
16.8.22 17:30

Ahoj, to je zajimave tema. Mě by zajímalo jméno Kamila v raku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 17:42

@Dollorres krásné jméno, mám dceru (beran)

• Citovat
  • Upravit
69
16.8.22 17:54
@Anonymní píše:
@kikacek A co Helena? Jak to vypadá s ní? Děkuji. :kytka: :mavam:

cituji:
Helena - cílevědomá, sledující své osobně niterní zájmy. Vládne Měsíc, Saturn a Uran. Své plány dotáhne vždy do konce. Vhodné pro Býky, Panny a Kozorohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:00

@Dollorres
Děkuji mockrát.

cituji:
Kamila - citlivá až přecitlivělá s obráceným měsícem s plutem jde za svým snem, často hůře přizpůsobivá. narozená 2 v jakémkoliv měsíci je samotářka hodné povolání pro ní je psycholog čarodějnice léčitelka kartářka a vše co souvisí s intuicí. nesnáší hřát a stereotyp jí ničí. miluje lidi a pomáhá jim. ostatní Kamily to mají poměrně snadnější. nemají tolik vnitřních zábran. přestat pokud chcete Kamilu, zvolte s počátečním písmenem C, tedy Camilu. hodné pro všechna znamení. potom i ta dvojka bude dobrá pro její rozvoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:04

@Nikol Niki

Nikola - ať už je dáno chlapci či dívce ani jeden se životě neztratí jsou samostatní, závislý jen, když to opravdu cítí. hodné ve všech znamení extrémně mámou na ruští jsou ve štírů a v býku rovněž lev je velmi motivuje hromadit majetek. Jako rodiče jsou zodpovědní a milující. Vládne Jupiter, Měsíc, Venuše a Uran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:07

@Agrion
:mrgreen: :mrgreen: Tak to mě rozesmálo.
Nojo, ale jsi Lev tak to určitě překonáš! Nebo ti to zase zachraňuje příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:13

@Kelliee
Tak to mě opravdu mrzí… To víte, všechno není samozřejmě na jméně. Souřadnice s příjmením nebo druhé jméno též může věci změnit. Nebo také znamení. To já už nevím.. Tohle je můj koníček, věřím tomu, ale určitě je mi jasné, že to takto nebude úplně přesně. Tohle mi zlomilo srdce, nedokážu si představit tohle zažívat. Od toho jsem také doktorka :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:18

@smajlik345 Ježíši prosimtě o žádné brzké smrti ani nemluv, já neřekla zrovna o tomto jméně tohleto. Fuh, doufám, že všichni budou žít až nejméně do důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:26
@Anonymní píše:
Petra (střelec)
Adriana (váhy)

cituji:
Petra - toto jméno chci v životě něco dokázat. Je přirozeně inteligentní. Většinou dokáží víc jen Petry ohnivé, tzv. Beran, Lev a Střelec. Ostatní musí pracovat prospěch druhých a dost bojovat o své místo na slunci. Ve vodním znamení jsou úspěšné i Štírky – neboť saturne jejich kmotr. Vládne Saturn, Měsíc, Merkur, Venuše.

Adriana - bojovnice, za kterou stojí marsovské odhodlání poprat se s životem. touha vítězit její vlastní. Adriana je plná invencí i nápadů. Dle data narození může být i velká sportovkyně. Jen od ní neočekávejte velké ohledy, pokud jde o její cíl. Vhodná jsou všechna znamení. Slunce a Mars jsou její planety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:30

@Crystal87

@Crystal87 píše:
A co jména Sebastian, Oliver, Kristian, Klaudie a Tobias (bez háčku a čárky)..jo a Ludmila :mrgreen:

Sebastian a Tobias tu bohužel nejsou :(

cituji:

Oliver - vítězné jméno. Dostat ho znamená méně problémů, povahovou stálost, citovost. Oliver většinou končí jako ředitel dětského domova nebo jinak pomáhá lidem v nouzi. Je čestný, přímý a má jiskru humoru. Vhodná znamení: Kozoroh a Býk, Beran, Váhy, Blíženec Vodnář a Rak. Vládne Venuše, Mars, Neptun.

Kristian - vybaví se mi Oldřich Nový a jeho nezapomenutelná role. Kristián je citlivé a inteligentní jméno. jako dítě se pere pouze v sebeobraně. Vládne vtipem, citem, v určitých znameních nezklame očekávání, žádné ženy toužící po hezkém vztahu. Jsou to znamení: Lev, Býk, Střelec, Váhy, Vodnář, Ryby a Štír. Klidnější je v Panně, vzpurnější v beranu a kozorohu. přecitlivělý v raku, tam je nadán nějakým talentem. Pokud jste si toto jméno vyhlédli pro svého potomka, gratuluji. působí Měsíc, Mars, Uran a silné Slunce.

Klaudie - jemná, zasněná v rybách, rázná v beranu, pracovitá v panně, toto je dobré jméno, přestože na něj působí Saturn. Je jako vlídnější kmotr. Klaudie má spoustu kvalit a inklinuje k humanitním vědám. V životě se musí trochu poprat o své výsluní, ale pokračování je většinou dobré. Doporučuji ve všech znameních. provází měsíc, Saturn a Neptun.

Ludmila - většinou tato bytost musí pracovat pro jiné. nemá lehký osud, čekají trápení. Saturn navazuje na neptuna což signalizuje stále běhání v kruhu marnosti či starostí. Ludmila může dosáhnout vzdělání i pěkného postavení, ale neklidu srdce a duše. nedoporučuji toto jméno pro slabší znamení vah blíženců ryb a raků. Vládne Mars, Měsíc, Saturn a Neptun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 18:46
@Anonymní píše:
Lýdie :srdce:

cituji:

Lýdie - citově nevyrovnaná Šárko snadno se rozzlobí. Většinou usiluje o vedoucí postavení, zvlášť v Beranu a Lvu. V panně pracovitá a praktická. Ve štíru záludná, možná neprůhledná. Vždy připravena vládnout. Provází Mars, Měsíc, Uran a Slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.8.22 19:01
@Anonymní píše:
Sabina, Sára, Simona :nevim:

cituji:

Sabina -, skrytá introvertka s horším přizpůsobením se lidem. snadno studuje, je schopna soustředění. svou životní pouť dotáhne většinou vysoko. Nerada se dává poutat v trvalý svazek. Její život znamená vítězit na všech frontách. Většinou vchází so manželství až kolem třicátého roku. Vhodné pro všechna znamení. Vládne Slunce, Neptun a obrácené Slunce s Plutem.

Sára - inteligentní snílek, který hodně obětuje své rodině a svým blízkým. Rodinu zakládá, když už, tak hodně pozdě. Vždy má ohledy na druhé. Vibrace není jménu příznivá a přináší černá zklamání přes současnou popularitu jména. Moc ho nedoporučuji. Vládne Saturn, Měsíc a Mars.

Simona - Simoně život přináší spousty změn, je materialiticka, hezká. Krásu ji dala do vínku Venuše. Jako osobnost v životě a dokáže víc než ostatní jména. Změny jsou její život. Měla by se vdávat bohatá a vybouřená, jimak nebude spokojená. Doporučuji v Býku, Beranu, Lvu, Střelci, Štíru a Blížencích. V ostatních znameních je méně bojovná, a proto bych je radši nedoporučovala. Odrazí se to totiž na povaze a vnitřní nespokojenosti. Vládne Slunce, Měsíc, Venuše a Uran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
16.8.22 19:14

Jen nechápu, proč se veškeré poradenství zakládá na stránkách, které si může kdokoliv vyhledat :nevim: Ta příbuzná do toho dává znalosti z více zdrojů, zabývá se tím celoživotně(jako koníček) a dává do toho ještě kus sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.8.22 22:54

Jeee, chtěla bych poprosit o výklad jmen Jonáš, Viktorie a Andrea v kozorohu. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.8.22 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj, co Jitka, Lada, Jan, Stela?

cituji:

Jitka má většinou sympatickou tvář a kosmické bouře v duši. je inteligentní, v určitých znameních až na intelektuální, může to dotáhnout velmi daleko. nedoporučuji dávat jméno ve štíru, v blížencích, v kozorohu a v rybách, tam způsobuje nervní a ne klidné prostředí hodná je lvice vodnářka a pana. provází slunce Jupiter, opět slunce a Venuše.

Lada - čistá, jednoduchá a šťastná vibrace. Mars dává jméno náboj a chuť bojovat a soutěžit s druhými. Neptun zase stálost a šťastné ukončení všech problémů. Lada je inteligentní, originální a svá. Jméno je vhodné ve všech znameních.

Jan - tradiční české jméno ale v životě ne příliš šťastné. V Janově karmická zátěž, která se dědí od nepaměti. Smysl pro spravedlnost, vnitřní rozporuplnost nedávají klidu. celý život se jen snaží setřást svou karmickou zátěž. díky datum narození může dosáhnout hezkého postavení, ale vnitřní rozpor zůstává. jméno Jan doprovází slunce a saturn.de doporučují v ohnivých znamení ani ve vodních se mu moc nedaří, navíc je horší ve zdraví. pokud převládá přezdívka Honza, zlepšuje to život já dá osobně i zdravotně.

Stela - obětavá, vždy se snaží především o štěstí druhých. pokud chcete stelu, zvolte tedy jméno s dvěma l ať ze života taky něco sama má. vládne 12, číslo obětování se. Stella je ochutnávačka života, nezkazí žádnou legraci, v tom je její síla. má vibrace čísla 15, Venuše jí dává příjemnou a sympatickou tvář. dovede být velmi mateřská a milující. Doporučuji hlavně v ohnivých znamení, je rázná, nic nezůstane dlužit významu svého jména které znamená hvězda. Vládne Slunce, Jupiter, Venuše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze