Jméno pro holčičku - Serena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
26.12.21 22:50

Serena se mi nelíbí. Dala bych normálně Sáru nebo Sarah.
Kdyby teda trval, že bude mít Serenu. Tak bych před to vybrala krátké jméno. Tím pádem by měla dvě. A budete oba spokojení. Jen teda najít to pravé, které by k tomu pasovalo :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.12.21 22:55

Souhlasím se výše uvedeným, cizi jména mi nijak nevadí, ale Sere|na… by byla opravdu chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.12.21 22:55

A druhá dcera bude Vínas 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
26.12.21 23:06

Jako taky jsem tenisovej fanoušek, ale teda zrovna serena není osoba po který bych chtěla pojmenovat dítě :oops: bezohledu na to, že to jmeno se sem úplně nehodí.
To už radsi ta venus, aspon osobnost je to lepší.

Příspěvek upraven 26.12.21 v 23:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
26.12.21 23:07

Tak zdrobnelina muze by ty treba Rena, Reni nemusi nutne zdrobnelina zacinat na prvni pismeno jmena. Ale je fakt, ze ten zacatek jmena je v cesku trosku vi nevhodny… kdyby cesi byli tolerantni, ale to bohuzel nejsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
26.12.21 23:08

Pos*aná Serena. Toho by se fakt nezbavila, bohužel. Jak nesnáším větu:,,Vždyť to dítě bude chudák." V tomhle případě fakt jo.

• Citovat
  • Upravit
53518
26.12.21 23:09
@Leenvecka píše:
Tak zdrobnelina muze by ty treba Rena, Reni nemusi nutne zdrobnelina zacinat na prvni pismeno jmena. Ale je fakt, ze ten zacatek jmena je v cesku trosku vi nevhodny… kdyby cesi byli tolerantni, ale to bohuzel nejsme…

Myslím, že Češi jsou ještě dost tolerantní národ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
26.12.21 23:10

Ale je jich tu u nás 25 s věkovým prumerem překvapivě 49 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12232
26.12.21 23:12

Nedala bych tohle jmeno.. mela by to pak tady v Čr holka hodne tezky.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.12.21 23:41
@Anonymní píše:
Líbí se vám holčičí jméno Serena?
Manžel je z něj úplně hotový (asi že je velký tenisový fanoušek), ale zbytek rodiny si klepe na čelo, že holka bude chudák, tak nevím. Mně se líbí.
Znáte nějakou Serenu? Jak je se svým jménem spokojená?

Manžel chtěl pro syna jméno Alberto - po lyžaři Tombovi. Fanda, no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
26.12.21 23:50

S tímhle jménem bude mít v Čechách těžké dětství (a možná nejen to). Navíc teda ta asociace s Williamsovou - to není někdo, po kom bych chtěla pojmenovat dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
26.12.21 23:54

V češtině veeeelmi nešťastná a necitliva volba. Serena. Sere.na co? Úplně to slysim… Nedala bych. Ani epipi mě s tim nepustí dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.12.21 23:58
@Anonymní píše:
Líbí se vám holčičí jméno Serena?
Manžel je z něj úplně hotový (asi že je velký tenisový fanoušek), ale zbytek rodiny si klepe na čelo, že holka bude chudák, tak nevím. Mně se líbí.
Znáte nějakou Serenu? Jak je se svým jménem spokojená?

Vždycky jsem si přála holčičku Serenku. Manžel byl ale proti, nechápu dodnes proč. Takže já bych to jméno dala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.12.21 00:04
@tatrovka píše:
S tímhle jménem bude mít v Čechách těžké dětství (a možná nejen to). Navíc teda ta asociace s Williamsovou - to není někdo, po kom bych chtěla pojmenovat dítě.

Co udělala Williamsová tak strašného?
Dětství mít těžké nemusí. Když nebude mít to dítě vedle sebe některé dospělé tupce, kteří děti nahučkají. Děti nejsou zlé. V dnešní době jsou tolerantní. Ale ta naše dospělá populace je netolerantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.12.21 00:24

Je to úlet…
Záleží hodně na příjmení.

Třeba taková SereNA Malá, Stará, Dlouhá, Černá :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek