Je Darien extremní jméno?

Anonymní
18.12.21 15:44

Je Darien extremni jméno?

Ahoj holky,
S manželem už X týdnů řešíme jméno pro našého chlapečka. Nic z českých jmen se nám nelíbí :( Nakonec jsme našli jméno Darien (Darek, Darouš) akorát poslední dobou slyším od manžela, že je to extrémní (i když se mu jméno stále líbí). Vím, že se často neoběvuje ale extrémní mi opravdu neprijde. Kdyby jste potkali někoho s tímto jménem, přišlo by Vám to extrémně zvláštní?
Anonymně - rodina neví že o jménu uvažujeme.
Mockrát děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7205
18.12.21 15:46

Já nevím. Nezní mi to nejhůř, ale nikdy bych nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
18.12.21 15:47

Extrémní není, ale je na naše končiny takové zvláštní. Já bych spíš dala rovnou Darek. Taky záleží na příjmení, jaké máte. K cizímu to bude lepší, než k echt českému. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.21 15:49

No nenašli jste jméno. Ty si ho našla. tvému muži a otci toho dítěte se to nelíbí. Hledejte dál. Alespoň se na tom naučíte vnímat toho druhého a hledat takové řešení, aby vyhovovalo oboum. Po porodu se vám tahle dovednsot bude dost hodit.

V tuhle chvíli to fakt neumíš -namísto toho, aby si řešila konflikt směrem ke smíru tak se snažíš najít falešné argumenty (holky na emiminu říkaly, že to je super) pro to, aby si vyhrála ten spor.

Ale pokud ty vyhraješ, tak tvůj muž prohraje a bude nešťastný z toho, jak se jeho syn jmenuje. Opravdu to chceš?

Takže přestaň trvat na Darienovi a hledejte něco, z čeho oba budete spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
18.12.21 15:51

Extrémní mi nepřijde, už jsem jednoho potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12941
18.12.21 15:52

Extrémní ne, ale takové plyšákové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
18.12.21 15:53

Tolik krásných českých jmen, a vy si nevyberete, pro mě… nepochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Darien se mi moc nelíbí. A Darek vůbec.
Co třeba Adrian?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12628
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
S manželem už X týdnů řešíme jméno pro našého chlapečka. Nic z českých jmen se nám nelíbí :( Nakonec jsme našli jméno Darien (Darek, Darouš) akorát poslední dobou slyším od manžela, že je to extrémní (i když se mu jméno stále líbí). Vím, že se často neoběvuje ale extrémní mi opravdu neprijde. Kdyby jste potkali někoho s tímto jménem, přišlo by Vám to extrémně zvláštní?
Anonymně - rodina neví že o jménu uvažujeme.
Mockrát děkuji :kytka:

Lepsi je Dorian..originalnejsi a muze se pripadat vecne mlady..nee Dorian je fakt lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.12.21 15:54

V dnešní době mi extrémně zvláštní nepřijde už snad žádné jméno. Neobvyklé ano.
Darien zní hezky, byť já osobně bych ho nedala.
Známá má taky Darka, ale je to Darius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 15:55

@Ou
Jmeno jsme hledali společně a manželovi se líbí. Myslím, že mě o kompromisech poučovat nemusíte. Jména jsem měla vybrané jiné ale jelikož se mému chlapovi nelibili, tak jsem je ze seznamu vyskrtla. V příspěvku pišu, že se mu to jméno líbí. Váha kvůli reakcím některých lidi.

• Citovat
  • Upravit
35417
18.12.21 15:56

Nepřipadá mi extrémní. Docela se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.21 15:59
@Anonymní píše:
@Ou
Jmeno jsme hledali společně a manželovi se líbí. Myslím, že mě o kompromisech poučovat nemusíte. Jména jsem měla vybrané jiné ale jelikož se mému chlapovi nelibili, tak jsem je ze seznamu vyskrtla. V příspěvku pišu, že se mu to jméno líbí. Váha kvůli reakcím některých lidi.

nepíšu o kompromisu, ale o tom, že hledáte něco s čím budete spokojení.

A ne - chlap který ti něco odkýve a pak se snaží říst, že to je extrémní jméno není chlap se kterým se sdohodla k obousrrané spoklojenosti.

Nelbí se mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
18.12.21 16:00

Mně se líbí Darien, ale to Darek…, to mi připomíná film Vrchní, prchni…„..a teď přivítejme miláčka publika, Darka Vránu!“
A v tu chvíli mám jméno Darek spojené s nějakým zkrachovalcem ve středním věku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
18.12.21 16:04

@pannda přesně jsem to jsem chtěla napsat že kalendář je plný takových pěkných českých jmen. Jak pro holky tak pro kluky. Spíš je to pro mě nepochopitelná móda pořád dávat tato jména. Proti gustu… Já půjdu klasickou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze