Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, prosím o názor…
jaké jméno se vám líbí více Sebastian nebo Nikolas?
K příjmení se hodí obě a mě i příteli se líbí obě jména, jelikož je rozhodnutí na mě, protože přítel vybírá pro holčičku, tak se nemám s kým poradit, protože pro ostatní (známe/rodinu) je jméno překvapeni ![]()
Děkuji 😋
Sebík nebo dívčí Niki…to si fakt hodte korunou
já bych volila když už tak Mikuláše.
@Misana27 píše:
Ahoj holky, prosím o názor…jaké jméno se vám líbí více Sebastian nebo Nikolas?
K příjmení se hodí obě a mě i příteli se líbí obě jména, jelikož je rozhodnutí na mě, protože přítel vybírá pro holčičku, tak se nemám s kým poradit, protože pro ostatní (známe/rodinu) je jméno překvapeni
Děkuji 😋
Když už tak Nikolas… a podle mne to vypadá o dost lépe ve tvaru Nicolas.
Sebastian jednak vypadá v kombinaci s většinou u nás běžných příjmení dost hrozně navíc Sebík-to je děs.
Když už, tak Nikolas, Sebastianů je teď tolik, až se to člověku úplně zhnusí. Ale ani jedno není moc výhra.
My teď taky vybíráme a já moc chtěla Nikolase, ale manžel mi ho vyřadil z výběru
takže za mě Nikolas ![]()
Snažím se mít ráda každé jméno, na každém si něco hezkého najdu. Tak třeba Nikolásek mi připomíná konipáska. ![]()
Sebastianu je hrozne moc, Nikolas se mi vůbec nelíbí. My máme Viliama, úplně to jméno miluju ![]()
@Misana27 píše:
Ahoj holky, prosím o názor…jaké jméno se vám líbí více Sebastian nebo Nikolas?
K příjmení se hodí obě a mě i příteli se líbí obě jména, jelikož je rozhodnutí na mě, protože přítel vybírá pro holčičku, tak se nemám s kým poradit, protože pro ostatní (známe/rodinu) je jméno překvapeni
Děkuji 😋
Nelíbí se mi ani jedno. Ale o chlup lepší je ten Sebík.
Dala bych Nicolase a říkala mu Niko nebo Niku. Sebastianu je hodně a forma Sebík je opravdu hruza.
Sebastian, Nikola, Florian, Viliam, Ella, Emma..nechápu tu módu