Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Venetia
Tak nějak klasická jména
Martin, Petr, Kateřina, Verča, Simona..
@Petula306 já Nikolase ještě nepotkala kromě jednoho dítěte z práce s tam rodiče jsou velice inteligentní a menšina už vůbec ne
za me je ten Sebik otresny, úplně stejne se mi hnusi Maty.
@hospodki já znám 3. 2 jsou od prapodivných rodičů, jeden vcelku od normálních. Sebastian je synovec, extra se mi to nelíbí, ale je to takovej brouček…tak nechci to jméno posuzovat, asi už jsem si zvykla.
@Misana27 píše:
Ahoj holky, prosím o názor…jaké jméno se vám líbí více Sebastian nebo Nikolas?
K příjmení se hodí obě a mě i příteli se líbí obě jména, jelikož je rozhodnutí na mě, protože přítel vybírá pro holčičku, tak se nemám s kým poradit, protože pro ostatní (známe/rodinu) je jméno překvapeni
Děkuji 😋
Nelíbí ani jedno
@Misana27 píše:
Ahoj holky, prosím o názor…jaké jméno se vám líbí více Sebastian nebo Nikolas?
K příjmení se hodí obě a mě i příteli se líbí obě jména, jelikož je rozhodnutí na mě, protože přítel vybírá pro holčičku, tak se nemám s kým poradit, protože pro ostatní (známe/rodinu) je jméno překvapeni
Děkuji 😋
Obě jsou stejně hrozný.
Mne se bohuzel jmeno Nikolas nelibi 😔 Jmeno Sebastian se mi libi. Ale je pravda, ze Sebastianu je hodne, to jmeno chteji snad vsechny moje kamaradky.
Holky bych tak řekla, ze pokud to není slonice co to nosí nějakých 20 měsíců, tak už jméno mají ![]()
@hospodki píše:
Holky bych tak řekla, ze pokud to není slonice co to nosí nějakých 20 měsíců, tak už jméno mají
Docela by me ale zajimalo, co nakonec vybrali ![]()
@Magrathea at to není Sebik 🙏 🙏 to jméno je šílený jako všichni ty Matove
Nikolas ☺️můžete mu říkat Niko to se mi moc líbí..ještě více varianta s C. Nicolas/Nico
@Mammadomma píše:
Nikolas ☺️můžete mu říkat Niko to se mi moc líbí..ještě více varianta s C. Nicolas/Nico
dobré ránko
to dítě už je dva roky na světě ![]()
@stinga píše:
dobré ránko![]()
to dítě už je dva roky na světě
Spamuje i jinde. ![]()
@topazio píše:
Spamuje i jinde.
Nespamuji jen jsem si nevšimla staré datum? 🤣Bože lidu už nemají ani smysl pro humor?