Jméno pro holčičku - Serena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61109
27.12.21 00:30
@Kelsey píše:
Co udělala Williamsová tak strašného?
Dětství mít těžké nemusí. Když nebude mít to dítě vedle sebe některé dospělé tupce, kteří děti nahučkají. Děti nejsou zlé. V dnešní době jsou tolerantní. Ale ta naše dospělá populace je netolerantní.

Serena je sice skvělá tenistka, ale na okruhu příliš oblíbená není, je namyšlená, neříkám, má být proč, ale to i jiný a jsou to příjemný holky.. Třeba i venus ;) hrát s ní čtyřhřu(a nebýt její sestra) je prý nejhorší zážitek.. :nevim: tenistky o tomhle hodně mluví, s hodně holkama maj kamaradsky vztah, serena ani neodpoví na pozdrav :nevim: a mně se tedy definitivně zprotivila jak se zachovala když ji tehdy hodně mladá Naomi Osaka porazila na US open, úplně jí ten super zážitek a oslavu zkazila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
27.12.21 00:32
@Gingerka píše:
Je to úlet…
Záleží hodně na příjmení.Třeba taková SereNA Malá, Stará, Dlouhá, Černá :zed: :D

Na tu Černou bacha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
27.12.21 02:26
@Russet píše:
Myslím, že Češi jsou ještě dost tolerantní národ.

prave ze nejsme jinak by bylo kazdymu fuk co da svymu diteti za jmeno a vetsina naroda by netrvala na tradicnych jmenech a uz dopredu se neposmivala tem, ktery daj nejakou exotiku…
V tomhle je super treba USA kde je jedno, ze dite pojmenujes treba po ovoci a nikomu to neprijde divny… treba moje oblibena herecka dala dceri jmeno Prairie Moon v prekladu prerijni mesic.. to by u nas neproslo uz tuplem a tam? klidek pohoda… proste jsme v tomhle dost netolerantni narod, ktery jakkoukoliv vystrednost hned odsoudi.. a netyka se to jen jmen bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.21 07:35

Ne, spoustě lidem to bude evokovat sr. aní.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.12.21 08:12

Serinko :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2160
27.12.21 08:16
@Leenvecka píše:
prave ze nejsme jinak by bylo kazdymu fuk co da svymu diteti za jmeno a vetsina naroda by netrvala na tradicnych jmenech a uz dopredu se neposmivala tem, ktery daj nejakou exotiku…
V tomhle je super treba USA kde je jedno, ze dite pojmenujes treba po ovoci a nikomu to neprijde divny… treba moje oblibena herecka dala dceri jmeno Prairie Moon v prekladu prerijni mesic.. to by u nas neproslo uz tuplem a tam? klidek pohoda… proste jsme v tomhle dost netolerantni narod, ktery jakkoukoliv vystrednost hned odsoudi.. a netyka se to jen jmen bohuzel..

Jenže USA nebojovalo minimálně 140 let za jazyk a národní uvědomění, aby teď cpali dětem kdejakou exotickou zpotvořeninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15279
27.12.21 08:30

Ne, nelíbí se mi to, každý v tom slyší slovo, sere, srát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.12.21 09:00
@Leenvecka píše:

V Americe je mnohem delší dobu možné dávat pro nás neobvyklá jména. Ale zas nosí pistole a střílí se na školách jak králíci. Já si o Češích nemyslím nic hrozného, jsou to lidi jako všude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.12.21 09:01
@Alušáček píše:
Ne, nelíbí se mi to, každý v tom slyší slovo, sere, srát.

Já ne, protože to slyším jako Sirina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.21 09:02

Za mě :zed:. Chudák holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
27.12.21 09:39

Budou ji říkat siréna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.12.21 11:17

Sereno neser :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5379
27.12.21 12:00

A co Siri? Je to staré norské jméno a znamená „krásné vítězství“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
27.12.21 12:07

:zed: chudák holka.. hlavně bude skvěle znít jakákovi věta, kde za jejím jménem bude zájmeno To.. Serena to udělá, Serena tozařídí..
fakt šílené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
27.12.21 12:23
@vokishka píše:
Zadnou, naštěstí, neznam. Jak to budete zdrobnovat, Seri, Ser? Uz to vidim ve škole. Decka uz jsou zvykle na hodne, ale tohle uplne nevim.

Přesně, evokuje to dost sprosté slovo. Proč pořád vymýšlíte tak kravská jména, které se do našeho prostředí vůbec nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze