Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny
.
Hledám inspiraci co se týče jména pro holčičku. Byla bych ráda, aby měla dvě jména, druhé by mělo být Veronika. Jaké se k němu podle vás hodí?
Díky za názory a za pomoc
.
No spíš aby to ladilo s přijmenim, předpokladam ze se nebude psat treba Lucie Veronika vsude, jen tak bude krtena?…
K jmenu Veronika se hodí prakticky cokoliv.
kromě nějakých hodně cizích jako Mellisa, Samanta atd…
Křtěná ne. Chtěla bych aby normálně v občance měla dvě jména + příjmení. Myslím jako např. Ema Marie, Anna Magdalena atd.
Jen mi příjde, že k Veronice se jich moc nehodí.
Ve výběru právě zatím nic moc… Líbí se mi třeba Lilienne, Gabriela, Viktorie, Jesica, ale to ani jedno k tý Veronice nepřipipadá v úvahu ![]()
Mě se líbí Nikola Veronika nebo ještě hezčí je Anna Veronika ![]()
Veronika je dost dlouhé, taky bych volila něco kratšího jako Anna, Eva, Jana, Ema, Ela…
Já jsem nositelkou Veroniky a docela hezky mi zní Lena Veronika, ale teda předem říkám, že pokud máte dlouhý příjmení, tak bude holka jednou prskat, že se nevejde do kolonek
Já mám dlouhý jméno i příjmení a občas s tím mám celkem problém
Maneli píše:
Křtěná ne. Chtěla bych aby normálně v občance měla dvě jména + příjmení. Myslím jako např. Ema Marie, Anna Magdalena atd.
Jen mi příjde, že k Veronice se jich moc nehodí.
Ve výběru právě zatím nic moc… Líbí se mi třeba Lilienne, Gabriela, Viktorie, Jesica, ale to ani jedno k tý Veronice nepřipipadá v úvahu
Aha, no v tom případě fakt něco krátkýho pže Veronika je hrozně dlouhá…Ale ty jména co máš vymyšlený jsou krásný, dala bych některý z nich a bez Veroniky.Stejně ji tak nikdo nebude říkat a bude v tom pak guláš.
Taky mě hned napadlo Anna Veronika ![]()
(my měli ve škole Marii Magdalénu Beránkovou)
Ahoj,
co tedy Lilianne Veronica?
Anna Veronika nebo Veronika Anna ![]()
Souhlas krátké. Já bych dala Hana-Veronika
(já jsem na ty klasické, taky máme Verču
ale třeba vymyslíte něco exotického)
anna veronika je nej
a proč musí být veronika jako to druhé? ![]()