Miminko pláče - moučnivka?

852
22.8.11 11:05

miminko pláče - moučnivka?

Ahoj, mám 3 týdenního chlapečka. Do teďka byl zlaté miminko. Sice si zaplakal,ale tak nějak normálně. Dneska pláče od šesti hodin ráno, ani v noci moc nespal. Jinak v noci spinká krásně, jen se po 3 hodinách naí a spinká dál. Posledních pár dnů má v pusince bílé kousky, na bocích pusinky a nahoře vzadu na patře bílé tečky. Myslela jsem, že to má z mlíčka,ale už si začínám myslet,zda nemá moučnivku. Ráno jdeme k dr. do poradny, ale raději jsem mu volala a máme přijít dneska, je tam ale až od jedné…tak tady stresuju a hledám rady. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
22.8.11 11:14

jo jo to by mohla být.. dost to miminka svědí a bolí.. stačí vytřít takovou tou fialovou vodičkou pusinku a je klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.8.11 11:15

Ahoj, malej moučnivku měl ale neplakal :nevim: nemůžou to být třeba prdíky?
A pomohla na to genciánka, ale musela jsem natřít i bradavky.

• Citovat
  • Upravit
9199
22.8.11 11:18

Maze se to gencianou. Je to fialovy karciogenni humus, ale zabira :nevim: . Maly ji mel taky, hodne slaboucku, ale muselo ho to dost bolet - taky plakal, nechtel pit a ani dudanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.8.11 11:19

mě to malá chytla v porodnici byly špatně vyvařené dudlíky.. a brečelo celé oddělení! byla k neutišení! až když řvala jsem viděla ty bílé pupínky v pusince.. došla jsem za sestrou a ona vzala tu fialovou vodu vytřela pusu a v tu chvíli jak když utne malá přestala a spala…
je to teda už pěkných pár let zpět.. ale ta fialová voda zabrala.. asi genciálka že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.8.11 11:20

Teda já koukám že to děti bolí, nám na to přišla dr když čučela do pusy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
852
22.8.11 11:44

no já si teda myslím, že je to musí bolet…jasně, že může plakat i prdíkama, ale spíš se přikláním k tomuhle…chjo, jsem z toho smutná…Souvisí tahle moučnicka nějak s klasickou kandidou? Na tu hodně trpím a měla jsem „svědění“i po porodu…jenže já rodila císařem a pak mi ještě pět dní nebo i víc píchali 2× denně antibiotika do žíly, protože jsem měl i revizi…mohla jsem nakazit malého moučnivkou tímto způsobem a můžou s tím ty antibiotika souviset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.8.11 11:54

Malá měla moučnivku ve 2-3 týdnech, taky se divím, že to děti bolí, ona se nijak neozývala. Nám zabraly takové citronové tyčinky - Pagavit, jen jsem potírala, jí to chutnalo a za pár dní bylo po všem. Raději jsem jí dala toto, než ten karcinogenní hnus.

Akorát mám podezření, že se jí pak z kyselejší moči/stolice udělaly takové opruzeniny, na které jsme po marném léčení vším přírodním musely použít Imacort. Jestli to bylo z moučnivky nebo tomu Pagavit přispěl, vůbec netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.8.11 12:07

moučnivka je normalní plíseň, někdy trvá léčba i rok, třeba moje dvojčata měla moučnici, jeden se vyléčil do týdne, druhý do tří měsíců a jí jí mám od jejich 4 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí