Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ze ji nejspis budes oslovovat stejne jen jednim z nich.
A otoci se x devcatek, protoze jsou to pomerne casto davana jmena.
Hlavne aby se libilo Tobe a otci, ostatnim to muze byt sumak.
Mně se nelíbí. Ale samozřejmě to není žádný děs, na dnešní dobu normálka. Já akorát mám vkus někde úplně jinde, navíc nechápu ten trend dávání dvou jmen. Byť se mi některé kombinace moc líbí, svému dítěti bych dvě jména nedala.
Nejsem priznivcem mody dvou jmen, ani Elly, ale dejme tomu. Za usi to netaha. Lepsi jak ta Laura Anna..
@Lucii007 píše:
Co si myslite o jmene pro holčičku Viktorie Ella? Zatím se mi jiné nelíbí. První holka je Laura Anna. dekuji za nazory
Nejsem příznivcem dvou jmen, takže nelíbí. Dala bych Viktorie
Mně se líbí moc 😁Mám radši zajímavé jména než klasiku např Lenka, Monika, Pavla...... Viktorie je krásné
@Anonymní píše:
Mně se líbí moc 😁Mám radši zajímavé jména než klasiku např Lenka, Monika, Pavla...... Viktorie je krásné
Proč anonym? ![]()
Nechápu trend davani 2 jmen… Jinak je to lepší varianta než starší dcery.
Bože ,no příšerná kombinace ,ale o chlup lepší než vaše prvorozená ,to se nedá ani vyslovit ![]()
Za mě jen Viktorie
@páájaa2 píše:
Lepší by byla Victorie Ella, zní to víc vznešeně!
A Vopajšlíková k tomu ![]()
Za mě dobrý, Viktorie mi zní hezky, a Ella by v tomto případě měla jako jméno uplatnění - to totiž normálně pro mě samostatně není žádný jméno, jenom zkrácenina jiného jména, nebo cizojazyčné zájmeno, takže jo, schvaluju, jestli to má na vás nějaký vliv.
Přijde mi to takové úplně maximálně podle toho, co je „trendy“. Dvě jména - trend. Laura, Ella, Viktorie, Anna - všechno jména, co „frčí“. Přišlo by mi trapný, že neumím vymyslet nic, co zrovna není tuctový.
Jasně, pokud máš vysněné jméno od dětství, které je teď in - stane se. Ale čtyři jména tohoto typu najednou, to mi přijde smutný.
No ale co, nás se neptej, pokud se to líbí otci děvčat…