Jméno pro holku Noemi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
17.11.12 17:35

Pokud máte cizí příjmení tak bez problémů, i když ho moc nemusím, s českým příjmením je to děs… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.11.12 17:48

Tak já znám jednu Noemi a je starší než já, narodila se za totality, jméno je to krásné budilo obdiv

• Citovat
  • Upravit
30707
17.11.12 17:50

Ahojky, :mavam:
pokud se vám toto jméno líbí, nemáte nad čím váhat. :pankac:
Myslím si, že v dnešní době už se nikdo nebude pozastavovat nad tím, jestli to je „blbé“ jméno nebo ne, jak tomu dříve bývalo. Už je to normální. Pamatuju si, že když jsem byla malá a v té době se hodně dávala Jessica atd., lidé kroutili hlavama, že je to otřesné atd. :think: Dneska už se nikdo nediví, když se narodí malý Sebastian, Oliver a nebo malá Noemi. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.11.12 18:05
@3HE píše:
@Janulin :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Já jsem chtěla už od dětství Esterku - viděla jsem to jednou v kalendáři a už to bylo ;) Podle toho odkazu, který vložila @Bersaba je u nás ve městě 12 Ester :roll: No, to fakt nevím, já znám dvě -tu naši a jednu starou cigánku :roll: :)

já mám na Ester arozeniny, to jméno mě od malička fascinuje, protože jsem asi jako sedmiletá nevěděla, jestli to je holčičí nebo klučičí jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
17.11.12 18:07

Ahoj Noemi je u nás také na prvním míste a potom Tamara a Beata. Noemi jekrásné jméno :-) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.12 18:11

Mám dceru Noemi dnes je ji už 17let. Každý ji říkal, že má krásné jméno. Jen ona sama se s tím jménem dlouho srovnávala. Dokonce měla období, kdy chtěla jít si ho nechat změnit.

• Citovat
  • Upravit
8921
17.11.12 18:11

Noemi je hezke jmeno a ja byt tebou, tak bych ho dala. V Italii s tim nebudete mit nejmensi problem a v Cechach si myslim, ze taky moc ne, podle me se davaji neobvyklejsi jmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
17.11.12 18:15

V cizině podle mě není problém a pro malu italku krása :) V ČR bych ho nedala. Znám totiž Noemi Hruškovou 8o 8o 8o Je jí 10 let a děcka se jí ve škole smějí. Jako Noemi Hrušková…ti rodiče podle mě neměli soudnost..Ještě by mi vadilo záměna s Neomi..Takže za mně, v cizině ok, u nás ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.11.12 18:18

Tak my máme Noemi s českým příjmením a nikdy nikdo se ji nesmál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
18.11.12 13:29

V mateřské školce, kde učím máme hned 3 Noemi a nikdo se nad tím nepozastavuje (i když mají k němu české příjmení). Je to moc pěkné jméno. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19.11.12 12:01

Hezké jméno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
21.11.12 16:20

Já se jménem Noemi setkala vícekrát, ale vždy to byly holky z věřících rodin, protože to je biblické jméno. Nikdy jsem neslyšela o posmívání, hodně se z toho jména dá vytěžit, protože jde vymyslet hodně zrobnělin a jde s tímto jménem pracovat :)
Já toto jméno chci určitě taky dát :)
Pokud se to hodí k příjmení, není problém :palec: dnes je spousta neobvyklých jmen a noemi zní ještě srozumitelně oproti jiným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamina 150
25.11.12 10:36

Noemi jméno je pěkné zvlášt když žijete v Itálii myslím že v ČR by lidi toto jméno obdivovali!!!Ale co se týče ditěte máme v rodině Noemi a její líto že ve škole ji paní učitelky neřeknou jinak než Noemi však ono to moc jinak nejde. Ostatním zdrobněliny ale ona je prostě Noemi tak vím co mi říka sestra že stím malá zápasí, ale pak má zase období kdy si říka, že má ojenidělé jméno.
My máme dcery Elen, Chantal, Melissa a Beátriz nestěžujem si ani my ani ony ale jsou ještě malé tak možná že to příjde!!!

• Citovat
  • Upravit
2204
26.11.12 11:59

Mně zase přijde, že jde vymyslet hodně zdrobnělin :) to asi záleží na tom, jak se ta dívka prezentuje a jak si přeje, aby se jí říkalo, podle toho ji okolí oslovuje. Nebo já to tak vnímám v jejich okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.11.12 12:19

Zdrobnělin se dá vymyslet dost. My naší Noemi říkáme Nemi, Nemčo, Neminko, Děti ve školce a škole ji říkali Nojčo, Noji, Nomi, A když jsme na ni naštvaní říkáme ji Nomino, taky Niko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí