Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonymní píše:boball píše:Neni to moc tvrdy????
Viktor Horník?
Trochu jo, ale dělají to podlě mě ty stejné spojení OR. Viktor Horník. Jiné jméno s R bych klidně dala..Sama znám Jiří a Ondřej Horník. A líbil by se mi třeba Vojtěch Horník.
Kallkapa píše:Anonymní píše:Trochu jo, ale dělají to podlě mě ty stejné spojení OR. Viktor Horník. Jiné jméno s R bych klidně dala..Sama znám Jiří a Ondřej Horník. A líbil by se mi třeba Vojtěch Horník.boball píše:Neni to moc tvrdy????
Viktor Horník?
Mne by se libil Matej Horník, ale pry by mu vsichni rikali, Mateji, proc te holky nechteji a ze to je jmeno pro hlupaka ![]()
Anonymní píše:Kallkapa píše:Mne by se libil Matej Horník, ale pry by mu vsichni rikali, Mateji, proc te holky nechteji a ze to je jmeno pro hlupakaAnonymní píše:Trochu jo, ale dělají to podlě mě ty stejné spojení OR. Viktor Horník. Jiné jméno s R bych klidně dala..Sama znám Jiří a Ondřej Horník. A líbil by se mi třeba Vojtěch Horník.boball píše:Neni to moc tvrdy????
Viktor Horník?
Říká kdo? Matějů je tolik, že kdyby to mělo být jméno pro hlupáka, tak jsme nejhoupější stát
Rýmovačku jako Matěji Matěji proč Tě holky nechtějí Ti vymyslím na jakékoliv jméno, které napíšeš. Pokud se Ti Matěj líbí, tak ho dej ![]()
já jsem rozhodně pro Vojtíška!!! Danů a Tobiášu a Matyášů je stráááááášně moc… u nás ve školce snad jiné jméno není!! ![]()
rýmovačku ti vymyslí zlý děti na každé jméno… mě se strašně líbilo na holčičku Amálka, no a pak mi přítel začal říkat že jí děti budou říkat na základce Análko.. tak jsem z toho radši ustoupila
ale je to krásný jméno,,,ted už se tomu směju.. ale já jsem Lea na základce jsme měli jednoho hnusnýho kluka a ten my říkal BLéo… no nic příjemného ale tady vidíš že na každé jméno si něco můžeš vymyslet
Lejlinka píše:
rýmovačku ti vymyslí zlý děti na každé jméno… mě se strašně líbilo na holčičku Amálka, no a pak mi přítel začal říkat že jí děti budou říkat na základce Análko.. tak jsem z toho radši ustoupila![]()
ale je to krásný jméno,,,ted už se tomu směju.. ale já jsem Lea na základce jsme měli jednoho hnusnýho kluka a ten my říkal BLéo… no nic příjemného ale tady vidíš že na každé jméno si něco můžeš vymyslet
Anonymní píše:Kallkapa píše:Mne by se libil Matej Horník, ale pry by mu vsichni rikali, Mateji, proc te holky nechteji a ze to je jmeno pro hlupakaAnonymní píše:Trochu jo, ale dělají to podlě mě ty stejné spojení OR. Viktor Horník. Jiné jméno s R bych klidně dala..Sama znám Jiří a Ondřej Horník. A líbil by se mi třeba Vojtěch Horník.boball píše:Neni to moc tvrdy????
Viktor Horník?
Matěje mám taky a vůbec to neřeším,někdy sama mu říkám Matěji,Matěji,proč.....atd
je to pěkné,milé jmeno,říkáme Matýsku,Matějíčku,Maťo,Maťulko,bráška mu ze začátku říkal Matys ![]()
holky, neviděly jste někde nejvíce dávaná jména 2010 a 2011?
Já to někdě viděla, ten žebříček, a teĎ to za boha nemůžu najít.
díky
Na každé jméno se dá vymyslet říkačka. ![]()
My čekáme kluka a bude to Matěj. Kupodivu žádného Matěje neznám.
A k našemu příjmení se hodí. ![]()
Matěj Horník zní dobře.
Líbí se mi i Jakub, ale to už k příjmení Horník nezní tak hezky.
Vojtěch Horník
Ondřej Horník
Michal Horník - to také nezní špatně. ![]()
Holky, tady je ta databoška nejčastěji dávaných jmen
http://www.czso.cz/…ch_jmen_deti
Jinak co se týká Daniela a Tobiáše. Tak k příjmení jednoznačně Daniel.
Viktor Horník, možná zní tvrdě,ale mě se to líbí,A já si pod ním představuji takovýho frajera chlapa ![]()
Mně se líbí i jméno Kryštof
Pro holčičku vítězila Denisa
A pak se nám líbila Justýna a Viktorie, ale bohužel Viktorie Viktorová nepřicházelo v úvahu
![]()