Jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
21.12.11 10:45
Anonymní píše:
boball píše:
Viktor Horník?
Neni to moc tvrdy????

Trochu jo, ale dělají to podlě mě ty stejné spojení OR. Viktor Horník. Jiné jméno s R bych klidně dala..Sama znám Jiří a Ondřej Horník. A líbil by se mi třeba Vojtěch Horník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 10:57
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
boball píše:
Viktor Horník?
Neni to moc tvrdy????
Trochu jo, ale dělají to podlě mě ty stejné spojení OR. Viktor Horník. Jiné jméno s R bych klidně dala..Sama znám Jiří a Ondřej Horník. A líbil by se mi třeba Vojtěch Horník.

Mne by se libil Matej Horník, ale pry by mu vsichni rikali, Mateji, proc te holky nechteji a ze to je jmeno pro hlupaka :-((((

• Citovat
  • Upravit
8566
21.12.11 11:09
Anonymní píše:
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
boball píše:
Viktor Horník?
Neni to moc tvrdy????
Mne by se libil Matej Horník, ale pry by mu vsichni rikali, Mateji, proc te holky nechteji a ze to je jmeno pro hlupaka :-((((

Říká kdo? Matějů je tolik, že kdyby to mělo být jméno pro hlupáka, tak jsme nejhoupější stát :mrgreen: Rýmovačku jako Matěji Matěji proč Tě holky nechtějí Ti vymyslím na jakékoliv jméno, které napíšeš. Pokud se Ti Matěj líbí, tak ho dej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.12.11 11:27

Mě se líbí Dominik Horňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
21.12.11 11:46

já jsem rozhodně pro Vojtíška!!! Danů a Tobiášu a Matyášů je stráááááášně moc… u nás ve školce snad jiné jméno není!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
21.12.11 11:49

rýmovačku ti vymyslí zlý děti na každé jméno… mě se strašně líbilo na holčičku Amálka, no a pak mi přítel začal říkat že jí děti budou říkat na základce Análko.. tak jsem z toho radši ustoupila :D :D ale je to krásný jméno,,,ted už se tomu směju.. ale já jsem Lea na základce jsme měli jednoho hnusnýho kluka a ten my říkal BLéo… no nic příjemného ale tady vidíš že na každé jméno si něco můžeš vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 11:54
Lejlinka píše:
rýmovačku ti vymyslí zlý děti na každé jméno… mě se strašně líbilo na holčičku Amálka, no a pak mi přítel začal říkat že jí děti budou říkat na základce Análko.. tak jsem z toho radši ustoupila :D :D ale je to krásný jméno,,,ted už se tomu směju.. ale já jsem Lea na základce jsme měli jednoho hnusnýho kluka a ten my říkal BLéo… no nic příjemného ale tady vidíš že na každé jméno si něco můžeš vymyslet
:-))))))))))))))))))))
  • Citovat
  • Upravit
1031
21.12.11 12:22
Anonymní píše:
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
boball píše:
Viktor Horník?
Neni to moc tvrdy????
Mne by se libil Matej Horník, ale pry by mu vsichni rikali, Mateji, proc te holky nechteji a ze to je jmeno pro hlupaka :-((((

Matěje mám taky a vůbec to neřeším,někdy sama mu říkám Matěji,Matěji,proč.....atd :mrgreen: je to pěkné,milé jmeno,říkáme Matýsku,Matějíčku,Maťo,Maťulko,bráška mu ze začátku říkal Matys :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
21.12.11 12:44

holky, neviděly jste někde nejvíce dávaná jména 2010 a 2011?
Já to někdě viděla, ten žebříček, a teĎ to za boha nemůžu najít.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
21.12.11 12:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
21.12.11 13:01

Na každé jméno se dá vymyslet říkačka. ;)
My čekáme kluka a bude to Matěj. Kupodivu žádného Matěje neznám. :mrgreen: A k našemu příjmení se hodí. :dance:
Matěj Horník zní dobře. ;) Líbí se mi i Jakub, ale to už k příjmení Horník nezní tak hezky.
Vojtěch Horník
Ondřej Horník
Michal Horník - to také nezní špatně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.12.11 13:18

A co třeba MAXMILIÁN HORNÍK ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.12.11 13:26

Holky, tady je ta databoška nejčastěji dávaných jmen

http://www.czso.cz/…ch_jmen_deti

Jinak co se týká Daniela a Tobiáše. Tak k příjmení jednoznačně Daniel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
21.12.11 13:45

Viktor Horník, možná zní tvrdě,ale mě se to líbí,A já si pod ním představuji takovýho frajera chlapa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.11 13:02

Mně se líbí i jméno Kryštof :-) Pro holčičku vítězila Denisa :-) A pak se nám líbila Justýna a Viktorie, ale bohužel Viktorie Viktorová nepřicházelo v úvahu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí